Last minute shopping tippek a Glamour-napokra


Néhány nap múlva újra itt a sokak által oly nagyon várt shopping ünnep, a tavaszi Glamour-napok. Én idén nem tervezek túlzottan nagy vásárlást, de ha minden jól megy, akkor 2-3 órára nyakamba veszem a hozzám legközelebb álló bevásárlóközpontot és azért felhasználok néhány kupont ;).
A mai bejegyzésben adok néhány tippet, hogy mire érdemes felhasználni a kozmetikai márkák kuponjait, vagyis hogy én mire használnám fel őket, ha lenne egy "kifogyhatatlan" bankkártyám :D.






Astor 50% kupon dm (egy termékre), 30% kupon Müller (egy termékre), 50% kupon Rossmann (több termékre): mindhárom drogériában kedvezményesen vásárolhatunk Astor termékeket, úgyhogy három terméket is ajánlok: az egyik a Soft Sensation Lip Color Butter rúzsceruza azoknak, akik szeretitek a "chubby stick"-  szerű ajakkencéket. Ezek kellemes színt adnak az ajkaknak és ápolnak is. 
Akik inkább a rúzsokat kedvelik, azoknak a Soft Sensation Color & Care rúzsokat érdemes szemügyre venni; csodás tavaszi árnyalatokban kaphatók és nagyon kellemes érzés viselni őket az ajkakon, ITT már írtam róluk.
És végül valamit a körmökre is: a Perfect Stay Gel Shine lakkok 3az1-ben (alap, szín, fedőlakk) formulája ígéretesen hangzik és nagyon tetszik a színválaszték, azén kedvencem a 114 Brown Sugar.

Bioderma 20% kupon a gyógyszertárakban: nem kérdés mit vennék: Sensibio H20 Micellás vizet, számomra minden idők legjobb micellás vize, amit borsos ára miatt mindenképpen akciók alkalmával érdemes beszerezni.

Eucerin 20% kupon a gyógyszertárakban: az előző Glamour-napok alkalmával vettem Ultra Sensitive arckrémet és nagyon bevált. Szuperérzékeny bőrűek is használhatják, mert nincsenek benne irritáló összetevők. Nagyon könnyű krém, ami remekül hidratál, nem zsírosítja a bőrt, és különösen szeretem, hogy pumpás flakonja van.

Fructis 40% kupon Rossmann (több termékre): egy ideje használom már az Oil Repair3 sampont és balzsamot, és imádom, amit a hajammal művelnek. Nagyon puhává és bársonyossá teszik a hajamat, úgyhogy biztosan vásárolnék belőlük utánpótlást, és megnézném a termékcsalád többi tagját is.

Garnier Essentials arcápoló 40% kupon Rossmann (több termékre): tutira vennék pár flakonnal az Essentials Sensitive nyugtató tonikból. Régóta kedvencem, mert egyáltalán nem irritál, viszont nagyon jól tisztítja és frissíti a bőrt, és nincsen után ragacsos érzés.

Garnier 30% kupon Müller (több termékre): a drogériás micellás vizek közül egyértelműen a Garnieré vezet nálam. Remekül eltávolítja a sminket, tisztítja és frissíti a bőrt ragacsos utóérzet nélkül, egyáltalán nem irritál, és különösen szeretem, hogy 400 ml-es kiszerelésű.

L'ORÉAL Paris 30% kupon Müller (több termékre), 50% kupon dm (egy termékre): Bár most éppen egy másik alapozót használok, de mindig is örök kedvencem marad a True Match alapozó. Egy természetes hatású, de mégis jól fedő alapozó, enyhén ragyogó finissel, ami tökéletesen száraz, normál és kombinált bőrűeknek is.
Mindenképpen vásárolnék még a Color Riche L'ombre Pure mono szemhéjpúderekből is. Bársonyos textúra, intenzív pigmentáltság, ragyogó színek, egyszerűen tökéletesek ezek a szemhéjpúderek, ITT írtam róluk.
És mivel a Müllerben több termékre is felhasználható a kupon, így a Skin Perfection ternékcsaládból az általam kedvelt BB krémet és szemkörnyékápolót is beszerezném. Előbbi enyhe fedésével szépen egységesíti a bőrszínegyenetlenségeket, tökéletes választás, ha nem akarunk túl sok sminkez viselni, de azért szeretnénk, hogy szebb legyen a bőrünk összképe. Utóbbi pedig a fáradt szemek megmentője, szépen világosítja a szem alatti részt, így frissebb és üdébb lesz a tekintetünk. ITT részletesen is írtam róluk.

Maybelline 50% kupon dm (egy termékre), 25% kupon Rossmann (több termékre): mindenféleképpen az új Lash Sensational szempillaspirált venném meg, ami tökéletesen ívelt, gyönyörűen szétválasztott, dús pillákat varázsol. Akinek pedig még nincsen Color Tattooja, vagy csak szeretne egy újabb árnyalatot, az váltsa be a másik kupont is. Ezek a krémes szemfestékek tökéletesek önmagukban, vagy akár szemhéjalapként is, ITT részletesen olvashatsz róluk.

Nuxe 20% kupon a gyógyszertárakban (több termékre): Magam sem próbáltam még, de nagyon fáj a fogam a Réve De Miel tégelyes ajakápolóra, mert rengeteg jót hallottam már róla. És ha ajánlhatok még egy dolgot, akkor az a Nuxe Huile Prodigieuse multifunkciós olaj, ami használható az arcon, testen és hajon egyaránt, gyorsan felszívódik és isteni illata van, ITT írtam már róla.

NYX 50% kupon a beauty.hu webshopban (több termékre): mivel ez a kupon több termékre is beváltható, így biztosan "elengedném" magam, és több dolgot is vennék: egyrészt a méltán híres Taupe árnyalató pirosítót, ami egy tökéletes, szürkés-barnás matt kontúrozó szín. 
Mivel elfogyott a Mega Shine 129 Beige árnyalatú szájfényem, így abból is beszerezném az utánpótlást. Ez egy nagyon kellemes textúrájú, egyáltalán nem ragacsos szájfény, ami nevével ellentétben ez egyáltalán nem bézs, hanem egy tökéletes, természetes rózsaszín árnyalat.
Jöhetne még az HD korrektor is, ami egy igen erős fedésű, krémes korrektor.
Nem is folytatom, mert most hogy elkezdtem nézelődni a webshopban, egy csomó szuper NYX palettát találtam, szóval "veszélyes" hely, úgyhogy érdemes kihasználni az 50%-os kupont. A szállítási díj Pick Pack Pontos átvétellel 990 Ft, ami egyáltalán nem sok.

Rimmel 50% kupon dm (egy termékre), 30% kupon Müller (egy termékre), 50% kupon Rossmann (több termékre): Nagy-nagy kedvencem lett az utóbbi időben a Match Perfection alapozó, ami szépen elfedi a bőrhibákat maszkhatás nélkül, így nagyon természetes a végeredmény. Ezen kívül mindenképpen érdemes szemügyre vennetek az új, ínycsiklandó cukorkaszínekben pompázó Rita Ora Colourfest lakkokat, valamint az Oh My Gloss szájfényeket is. Ezek hosszan tartó ragyogást ígérnek, valamint E-vitamin és argánolaj tartalmuknak köszönhetően ápolják is az ajkakat.
 
The Body Shop 20% kupon (egy termékre): már volt szerencsém kipróbálni az új Fuji Green Tea kollekció testvaját és testradírját, elképesztően kellemes illatuk van, azonnal beleszerettem, annyira friss és különleges, ITT bővebben is olvashattuk róluk. Úgyhogy mindenképpen javasolom, hogy szagoljátok meg ezt a kollekciót, és ha megtetszett az illat, akkor érdemes lecsapni valamelyik termékre, akár a nagyon különleges fürdőteára, amihez egy nagyon látványos "áztató" is jár.

TONI&GUY 25% kupon dm (több termékre): nagyon szerettem a fehér flakonos szárazsampont, de az új, lila és arany csomagolású Reboost és Volume verziók még jobbnak ígérkeznek.



Remélem tudtam pár hasznos tippet adni Nektek!
Kellemes vásárlást ;)!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Én a szokásos Maybelline BB krémes utánpótlásomra fogok lecsapni, a NYX Taupe pírjére, meg egy Catrice púderre, illetve az Essence lila satírozó ecsetén gondolkozom még, remélem sikerül mindent beszereznem, főleg a Taupe-ot, már nagyon régóta vágyom rá! *.*

    VálaszTörlés
  2. Jó kis lista. Én is ma reggel tettem közzé egy hasonló bejegyzést :)
    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/04/kivansaglista-aprilisi-glamour-napok.html

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Szandra a tippet! Én is elcsábultam ma! A tesómmal beszabadultunk a Rossmann-ba, aztán a Dm-be is! Megvettem a JimJams fekete szappanát, amit már ki is próbáltam. Elsőre nem tűnik rossznak! Sőt! Aztán vettem még parfümöt, Alverde pirosítót apricot árnyalatban (kíváncsi leszek, hogy milyen), és találtam még egy nekem tetsző Rimmel körömlakkot 842 Too Cool To Tango árnyalatban! Tényleg rengeteget lehet ilyen alkalmakkor spórolni. Kíváncsi vagyok, hogy te miket vettél!

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nem tudod, hogy melyik Rossmannokban lehet kapni ezeket a Rita Orás termékeket? Csak mert én ma négyben jártam és egyikben sem volt. :(

    VálaszTörlés
  5. Kedves Szandra! Nemrég találtam rá a blogodra/Youtube csatornádra és pár nap alatt átpörgettem az egészet. Most ismerkedem a sminkelés világával részletesebben, mivel eddig csak nagyon minimál sminket használtam, de az utóbbi hetekben valahogy beszippantott a dolog.

    Épp keresem a tökéletes alapozót, mivel a Glamour napokon baráti ajánlásra megvettem a Max Factor Skin Luminizer-t, de sajnos nagyon nem jött be, mivel a homlokom eléggé száraz és borzasztóan kiemeli. Adok neki még egy esélyt, mert nemsokára megjön az ecsetkészletem, de nem hiszem, hogy ez lenne az igazi.

    Elkezdtem utánaolvasni, hogy mit is használjak, de picit tanácstalan vagyok, hogy BB/CC/alapozó vonalon mozogjak-e. Néztem a Garnier BB krémét száraz bőrre, de azt olvastam nálad, hogy azt nem igazán szeretted, szóval elbizonytalanodtam. Az lenne a kérdésem, hogy tudsz ajánlani olyan terméket ami száraz/kombinált bőrre megfelelő és inkább drogériás viszonylatban mozog? Akkor a Joy napokon beruháznék egybe :) Amúgy a Garnier micellás vizét és tonikját már fel is írtam a listámra a hatásodra :) Elképesztő, hogy pár nap alatt mennyi infót lehet begyűjteni a neten :D

    Előre is köszi, ha válaszolsz,
    Lilla

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe