Táskába vele - Sleek többfunkciós sminkpaletta teszt

Az a helyzet, hogy a többfunkciós/multifunkciós dolgokkal kapcsolatban úgy általánosságban kicsit szkeptikus vagyok, mert sok esetben a végén a "sokat akar a szarka" effektus sül ki a dologból. Eddig ha jól emlékszem kettő multifunkciós palettával volt dolgom, az egyik a Sigma Paris paletta, amit nagyon szeretek, (teszt ITT), a másik pedig a Real Techniques Modern Natural paletta, amivel végül nem igazán sikerült nagy barátságot kötnöm (teszt ITT).
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a Sleek többfunkciós sminkpalettája mennyire vált be, akkor kattintsatok tovább.


Kissé elfogult vagyok a Sleek termékekkel kapcsolatban, mert eddig nem nagyon próbáltam olyan sminket a márkától, ami ne vált volna be. Kedvező áruk ellenére remek a termékek minősége, így amikor megláttam a Make Up Plaza kínálatában a két verzióban kapható, többfunkciós palettát ITT, azon nyomban felkerült a kívánságlistámra.
A csomagolása nagyon kompakt és táskabarát. Nagy meglepetés volt számomra, de mindenképpen pozitív, hogy nem az a nehezen nyitható, körömletörős paletta, amit korábban megszoktam a márkától. Ez ugyanis mágnessel záródik, de úgy vettem észre, hogy elég erős ahhoz, hogy ne nyíljon ki csak úgy random a táskában. A mérete is szuper, elfér a tenyeremben, ráadásul van benne egy ideális méretű tükör. Meg persze a szokásosnak mondható kis pirosító ecsetke és egy kétvégű szivacsos applikátor.
Röviden, de tömören: a csomagolás nekem egyértelműen 5*.
Kicsit vacilláltam, hogy a két paletta közül melyik legyen, de végül a Dancing Til Dusk mellett döntöttem. Négy szemfesték található benne, aminek az árnyalatai a már létező Au Naturel paletta színei közül kerültek ki. Nekem ez a paletta nincsen meg, úgyhogy nekem ez így mindenképpen jó választás volt, de akinek már megvan az Au Naturel, annak szerintem felesleges pénzkidobás lenne ez a paletta. 
A szemfestékek a palettában: bal felső Capuccino (matt bőrszín), jobb felső Mineral Earth (csillámos középbarna), bal alsó Taupe (csillámos pezsgőszín) és Regal (matt barnás-lila). Tehát elvileg két fényes és két matt szemfestékkel van dolgunk, de ha megnézitek itt lent a színmintákat, pl. a Regal nem teljesen matt, van egy enyhe szaténfénye szerintem.
Balról jobbra: Taupe (fényes pezsgőszín), Regal (matt barnás-lila), Cappuccino (matt bőrszín), Mineral Earth (fényes középbarna)
Ezen kívül van még két pirosító is a palettában, de ha már többfunkciós palettáról beszélünk, szerintem ezek simán használhatók szemfestékként is. A felső, a Mirrored Pink egy ezüstfényű, rózsaszín pír, ez önmagában nem kapható a Sleek kínálatban, a másik árnyalat, a Sahara viszont igen, ez egy matt narancsos árnyalat.
Mirrored Pink, Sahara
A pigmentáltság rendben van, de a tartósság érdekében a szemfestékek alá mindenképpen kell szemfestékalap, bár ez nálam evidens. Szépen lehet velük dolgozni, gyakorlatilag egyáltalán nem porolnak, öröm sminkelni velük. A Taupe-pal gyönyörűen ki lehet emelni a belső szemzugot és a szemöldökcsontot, a Regallal és a Mineral Earth-tel pedig remekül lehet füstösíteni, illetve árnyékolni a mélyítővonalon. A Cappuccino lehetne picit erőteljesebb, de amúgy ez egy remek satírozószín, vagy alapszín a szemhéjra, szóval nincs panaszom erre sem. 
A pirosítók közül én egyértelműen a Mirrored Pinket preferálom, gyönyörű fénye van, nagyon üde lesz tőle a sminkem.
És íme egy smink  a palettával: a Taupe-ot használtam az egész szemhéjamon, valamint a belső szemzugban, és az alsó szempillasor tövénél a belső részen. A Taupe szélét a Cappuccinoval satíroztam el, majd a külső V-ben a Mineral Earth-tel füstösítettem egy kicsit, illetve az alsó szempilla sor tövébe is tettem belőle.
Pirosítónak a Mirrored Pinket használtam, szerintem látszódik milyen szép fénye van.
Összességében szerintem ez egy szuper paletta minden szempontból: csomagolás, színösszeállítás, a festékek minősége - tényleg nem lehet rá panaszom. Egyedül talán az ára az, ami miatt szó érheti a ház elejét: ugyanis 3995 Ft-ba kerül, viszont pl. a Au Naturel szemfestékpaletta, amiben 12 árnyalat található, 2885 Ft. Úgy látszik, meg kell fizetni a multifunkcionalitást, meg a kompaktságot.
Viszont jó választás azoknak, akik a természetesebb, nappali sminkeket kedvelik, vagy sokat utaznak, esetleg szeretik munkába/suliba magukkal vinni a palettájukat, illetve azoknak is, akik most ismerkednek a Sleek termékekkel, hiszen ez a paletta remek ízelítőt ad a márkából több szempontból is.
Rendelhető INNEN, szerintem karácsonyi ajándéknak sem utolsó ;).


Hogy tetszik Nektek ez a Sleek paletta?
Szeretitek a többfunkciós palettákat?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Én is nézegettem ezt a kompaktot, de nekem végül mégsem tetszett annyira, hogy megvegyem. Én a sötétebb színkombinációban néztem ki, még "élőben" is volt lehetőségem megnézni, de számomra nem volt meggyőző, szerintem a képeken szebb mint élőben....
    De azért te használd egészséggel, mert amúgy tényleg szép paletta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is vacilláltam, hogy ez legyen, vagy a sötétebb, de úgy éreztem, ezt jobban ki tudom használni, és szerintem jól döntöttem. Egyedül talán a narancsos pirosító, ami kevésbé kihasználható számomra.

      Törlés
  2. Sokkal szebbek a színei, mint a promóképek alapján gondoltam volna. Szimpatikus paletta, de tényleg meglepően drága, viszont ajándéknak tényleg kitűnő választás :-)

    VálaszTörlés
  3. Nekem kb. két hete érkezett meg az első Sleek palettám, mondjuk én a 12 színes Oh so special-t rendeltem meg, nem ezt a kompaktot. Nekem nagyon bejött! Ár-érték arányban szuper választás, gyönyörű színei vannak, nem porol, jól satírozható. A tartóssághoz viszont szerintem is mindenképp kell a szemhéjalap, mert az nem az erőssége, sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Oh so special nekem is megvan, nagyon szeretem :). A szemhéjalappal én meg úgy vagyok, hogy ma már gyakorlatilag nem csinálok szemsminket szemhéjalap nélkül, teljesen természetes és alapvető számomra használata, szóval nekem nem gond :).

      Törlés
  4. Én is a sötétebbik verziót nézegettem, de kicsit drágállom. Inkább veszek egy palettát és külön pirosítókat hozzá, úgy jobban megéri. Viszont tény, hogy nagyon tetszetősre sikeredett ez a két kis kompakt csoda, ha ajándékban kapnám, nem adnám vissza :)
    Jól áll neked ez a smink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :). És valóban jó kis ajándék, az tuti :)!

      Törlés
  5. Én is kinéztem ezt a palettát, de a narancsos pirosító és az ára eléggé visszatart.:/

    VálaszTörlés
  6. Szeretem a Sleek palettákat,de ez most pont egy olyan amiből "csak" a rózsaszín pirosító(lehet csak én vagyok így,de ez a narancsos pirosító olyan furán hat nekem) és a csillámos pezsgőszín tetszik ezért és az ára miatt nálam biztosan nem lenne kedvenc,de persze mindenkinek más az ízlése és ez pont így jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút igazad van ízlés tekintetében, nincs ezzel baj, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :). Talán a négy szemfestéket ha önmagukbban nézzük, nem a legizgalmasabb színek, viszont így együtt a négyből nagyon szép sminket lehet kihozni, illetve a világos matt szín tökéletes satírozószín más sminkekhez is, de amúgy nekem is egyértelműen a fényes pezsgőszín, meg a rózsaszín pirosító a kedvencem.

      Törlés
  7. Ha már többfunkciós a dolog, akkor én inkább bronzosítót / kontúrozó színt tettem volna bele a narancsos pirosító helyett, úgy több értelme lett volna szerintem. Amúgy nem rossz, de az Au Naturel megvan itthon, a narancsos pirosító nem az én világom, így ez nálam kimarad.
    Off: viszont az UD legújabb hasonló rendeltetésű Naked palettáját szívesen fogadnám, ha valaki meg akarna vele ajándékozni... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, ami a bronzosítót illeti, talán valóban jobb lett volna, ha narancsos pirosító helyett az kerül a palettába.
      Hát igen, én sem venném rossz néven, ha az UD paletta a fa alá kerülne :D.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe