Újdonság: Heidi Klum Shine Blue


Manapság egyre több sztár jelentkezik parfümmel, világhírű színészek, énekesek kreálnak illatokat a nagyközönség számára, és szerencsére egyre több jut el a magyar boltok polcaira is. A szupermodell Heidi Klumnak már nem ez az első parfümje, de a Shine Blue minden tekintetben nagyon különlegesnek ígérkezik.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért, akkor olvassatok tovább!







De először is álljunk meg néhány szóra Heidi Klumnál. Ha meghallom a nevét, akkor mindig az a kép ugrik be róla, ahogyan óriási angyalszárnyakkal, egy csillogó fehérnemű költeményben vonul végig a Victoria's Secret kifutóján, imádtam. Már modellkarrierjével is beírta magát a divatvilág történelmébe, de ennyivel nem elégedett meg. A Germany's Next Topmodel című műsorban a következő német szupermodellt, a Project Runwayben pedig tehetséges divattervezőket keresett. Egyébként saját maga is tervez pl. ékszereket, mindemellett üzletasszony, sőt néha színészkedik is. És nem utolsó sorban négy gyermekes anyuka. Igazi energiabomba, ki gondolná róla, hogy már 40 éves?! Én biztosan nem, remekül néz ki.
(Kép innen: The Style Jungle)

Ha egy sztár parfümmel jelentkezik, akkor mindig azt várom, hogy az tükrözze az ő személyiségét, egyéniségét, és a Shine Blue-nál ezt remekül sikerült megvalósítani: gyümölcsös, friss, vibrálóan élénk, ugyanakkor misztikus illat, amit Heidi szépsége, vitalitása és érzékisége inspirált; ugyanolyan sugárzó és nőies, mint ő maga.
Heidi így mesél új parfümjéről: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vizes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad. Tiszta öröm a viselete!”
Persze nem mehetek el szó nélkül a parfüm csomagolása mellett sem, nagyon letisztult és kifinomult: a doboz sugárzóan kék színben pompázik, a körök az üvegen és a dobozon a gyűrűződő vízfelszínt szimbolizálják.
A kékséget némi arannyal bolondították meg, remekül harmonizál egymással a két szín, nekem a tisztaság és luxus jut eszembe erről a kombinációról. Az Shine Blue üvege ovális és átlátszó, így látható a parfüm sápadt kék színe, ez a sok kék egyértelműen a vizes-levegős érzést erősíti bennem, amitől az egész olyan könnyednek és légiesnek hat.

Ha kedvet kaptatok a Shine Blue-hoz, akkor szeptembertől Ti is megtalálhatjátok három kiszerelésben a parfümériák polcain.




Ti használ(ta)tok valamelyik híresség nevével fémjelzett parfümöket? 
Ha igen, melyik a kedvencetek?




Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Óóóó, Szandi...manapság engem kiver a víz a celebparfümöktől, minden hétre jut egy újdonság tőlük, de ígérem, ezt meg fogom illatolni mindenképpen. Heidi szimpatikus. Anno, nagyon régen, amikor még csak Crawford, Dion és Sabatini merészkedett illatokhoz nevet adni, használtam és szerettem a parfümjeiket.
    Puszi: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy már tényleg kb. minden celeb parfümmel jön ki, és nehéz megtalálni, hogy melyik az amelyik tényleg jó közülük... de Heidit imádom, szóval vele picit elfogult vagyok :D!!!

      Törlés
  2. Hm, ez erdekes... en is irtozom valamiert a celebparfümöktöl. Nem birnek magamon egy percig sem elviselni olyan illatot, amit egy szamomra jelentektelen nöcske alkotott, jaj mit alkotott... nevet adott hozza, es en egesz nap egy ketiperrit krisztinaagvilerat ne is soroljam kicsodat hordanek magamon. Es amikor megkerdezik, azt valaszolom majd vöröslö keppel:"oh, ma eppen britniszpirsz legujabb kreaciojat viselem." He? Lehet hülye vagyok, mert a jo illat az jo illat, es ne befolyasolodjunk mar keremszepem holmi sztereotipiak altal.
    By the way, ha ezek a szagok "sima" parfümmarka alatt futnanak, tuti mar lenne belölük vagy 5 idehaza nekem. Holott az is megjegyzendö, hogy ezek valoban csak hetköznapi pancsikolasra valo löttyök, a minöseg valahogy soha nem megy a nagyok elibe. Bar ez gondolom eleve keptelenseg lenne. Nem hiaba csak a chanel ;-)
    De most jut eszembe egy kivetel, hogy enyhitsem a fröcsögest, gabriela sabatini. Na az jo cuccokat csinal/tat/ott. Tartos minösegi illatai vannak.
    P.s., imadom a blogod szandi. Annyira isteni a stilusod mind videon, irasokban es outfitekben, hogy le a kalappal, elismeresre melto, ahogy müködsz, es egyszerüen nem lehet beled kötni! Igy tovabb!
    Üdv, evi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Evi! Jajj aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat, nagyon jól esik :)!
      Amúgy szerintem sokan így vannak ezekkel a celebparfümökkel, mint ahogyan Te is, de mondjuk nekem az illat az, ami számít: ha jó, akkor nem fogom otthagyni csak azért mert egy celebparfüm, viszont nem is fogok megvenni egy parfümöt csak azért mert mondjuk a kedvenc énekesem csinálta, de gáz az illata...

      Törlés
  3. Nekem semmi problémám sincs a hírességek parfümjeivel, sőt használtam/használok is belőlük párat.
    Heidi Klum Shine-ja már megvan egy ideje, egyetlen problémája, h már csak kevés van belőle :( :D Én nagyon szeretem, isteni finom illata van, ami egész nap tart.
    Ez a kis gyönyörűség már a színével is kelleti magát, egy próbát mindenképp kiérdemelt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon igényes és szép az üvege, és a korábbi parfümjei után ez is elég ígéretesnek tűnik :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe