Első flormar pirosítóm - teszt

Olyan sokáig csak úgy elsétáltam a bevásárlóközpontokban található flormar pultok mellett... Néha odakacsintgattam, de valahogy nem éreztem különösebb ingerenciát arra, hogy közelebbről is szemügyre vegyem a termékeket. Aztán egyszer csak, amikor végre nem csak három percem volt arra, hogy körbenézzek, odamentem és jó alaposan szemügyre vettem a termékeket; próbálgattam, swatcholgattam, nézegettem, nem akartam mindenáron venni valamit, és nem is volt konkrét célom, hagytam magam meggyőzni a látottak alapján, de elsőre nem akartam túlzásba esni, így végül egy pirosítóra és két körömlakkra csaptam le.
Ha kíváncsiak vagytok, hogy bevált-e a pirosító, akkor olvassatok tovább!

Haladjunk a szokásos rend szerint és kezdem a csomagolással, mert szerintem azért ez is egy fontos tényező, még akkor is ha alapvetően nem a csomagolás miatt veszünk meg egy terméket (kivéve a cuki holmikat :). Egy matt fekete tégellyel van dolgunk, aminek a teteje átlátszó. Én szeretem az ilyen kis ablakocskákat, mert így egyből látom, hogy milyen színű a benne lévő termék, nem kell felnyitogatni, ha éppen keresgélek valamit. Jól zár, nem lötyög, és egy kis tükör is megbújik belül.
Amikor nézelődtem a flormar pultnál, feltűnt, hogy többségében inkább csillámos-fényes pirosítók vannak, és én ezeket kevésbé preferálom. Mármint szeretem, ha van egy kis fénye, de ezeket is inkább nyáron szoktam hordani, télen inkább a matt termékek felé húzok. Úgyhogy innen már gyakorlatilag egyenes volt az út ehhez a pirosítóhoz, mert ez nekem már kicsit inkább őszies-télies szín.
Ahogyan az illatok, úgy a színek meghatározásában is tökéletesen béna vagyok :D, de igyekszem: ez a 87-es árnyalat, ami egy matt, kissé kékes beütésű rózsaszín árnyalat, már-már lilás színbe hajlik. Nagyon pigmentált termék, viszont mivel világos színről van szó, így szerencsére nehéz túladagolni. Az állagát imádom, annyira finom és puha, szinte már krémes állagú. Alig porol, és nagyon szépen el lehet dolgozni, abszolút természetes a hatás. Egyébként a csomagoláson az áll, hogy ha természetes hatást szeretnék, akkor ecsettel vigyük fel, ha intenzívebbet, akkor pedig szivaccsal. Ez utóbbinál gondolom ilyen beauty blender szerűségre gondolhatnak, de nekem valahogy akkor sem áll össze, hogy egy szivaccsal nyomkodom fel az arcomra....
Mindent egybevetve remek kis termék, nem véletlenül kerül be az augusztusi kedvenceim közé.
De! Az illata...na és akkor itt egy kicsit időzzünk el: olyan parfümös, hintőporos, kissé nagymamis, nem éppen fiatalos és kellemes illat- és ezzel most a világért sem akarom megbántani senki nagyiját, de azt hiszem értitek milyen illatról beszélek... Miért kell ezzel elrontani egy amúgy abszolút jó terméket?! Előttem van, hogy ülnek a flormarnál- ami szerintem azért igencsak egy a fiatalabb korosztályt megcélzó márka- és ott valaki rábólint erre az ósdi illatra, és azt mondja, hogy igen, ez jó lesz...
Na mindegy, ez csak amolyan filozofálgatás, ami minden reggel, amikor ezt a pirosítót használom, átfut a fejemben, de ettől még nem hagyom, hogy lerontsa az amúgy jó véleményemet erről a termékről.
Emlékeim szerint 1400 Ft körül volt az ára, a flormar standokat megtaláljátok bevásárlóközpontokban, többek között a Mammut 2-ben, az Árkádban és a Westendben is, de a weboldalukon meg tudjátok nézni, hogy még hol.


Ti használtok flormar termékeket?



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

21 megjegyzés

  1. Én is szeretnék Flormar termékeket, de sajnos a környékünkön nem lehet kapni sehol... (régebben körömlakkokat még tudtam vásárolni fodrászkellékesnél, de most már azt sem)

    VálaszTörlés
  2. Elsőként 2 Flormar lakkal vesztettem fel a Flormar-szüzességemet, melyekbe viszont azonnal beleszerettem :))) A többi sminktermékükre egyenlőre rá sem mertem nézni, ugyanis fellázadt a pénztárcám :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a pirosító mellé még becsúszott két lakk is nekem... :)!
      Most szeptemberben nekem is shopping stop van, majd októberben lesz egy kisebb-nagyobb őszi vásárlás :)!!!

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a szín, olyan kis télies-dércsíptevirágos nekem :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez a szín már nagyon világos lenne az amúgy is hófehér bőrömhöz, de mást nagyon szívesen kipróbálnék a flormartól.:) Megmutatod majd sminkben is?

    Mea (Nail Polish Maniac Blog)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, mindenképpen :)! Egyébként nem olyan biztos, hogy rosszul állna, mert nagyon hamvas szín, ami világos bőrön is jól mutat :)!

      Törlés
  5. Nálunk nem lehet kapni Flormar termékeket, pedig engem a körömlakkok nagyon érdekelnének. Te milyet vettél? :)
    Nekem ez a pirosító túl halvány, olyan baba rózsaszínnek tűnik, az olyat meg nem szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy rózsaszínes-flitteres fedőlakkot vettem, meg egy rózsaszín csillámos lakkot :)!
      Ízlés kérdése amúgy valóban ez a pirosító, de télen a nyár elmúltával már nem annyira szeretem az élénk pirosítókat.

      Törlés
  6. Körömlakkom van tőlük, és meg kell mondjam, az a legjobb lakkom. 5 napig hibátlanul fent marad, egy rétegben olyan a fedése mint a többi lakknak 3nál (tehát tökéletes :)), és gél-hatású fénye van. Hihetetlen.
    Sajnos nem vagyok budapesti, de ha legközelebb a pultjuk közelébe kerülök, tuti megbánom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes tényleg megnézni a többi terméket is, bár én is valóban mindenhol a lakkokról olvastam jót, de amúgy tényleg azok :)!

      Törlés
  7. Egy vegyesboltban vettem egyszer egy ilyen márkájú lakkot, illetve kettőt, így fogalmam sem volt, hogy ez ekkora számnak számít. Viszont azok a lakkok bravúrosak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vegyesboltban :D?! Mondjuk lehet, hogy akkor még nem volt ilyen kiépített kis hálózatuk :).

      Törlés
    2. Így utólag nekem is nagyon furcsa, de valószínű, hogy ez lehetett az oka. Mindenesetre nagy kedvenc :D

      Törlés
  8. Nekem is van egy pirosítóm de még a régebbi csomagolásból.Igen az illat az...tényleg a nagymamámnak van ilyen illata.Nagyon erős.:)

    VálaszTörlés
  9. Nekem volt egy flormar szempillaspirálom, és nagyon-nagyon szerettem! Szépen megemelte a pilláimat, kicsit dúsította is, és nagyon sokáig tartott! Vagy 8-10 óra után is olyan volt, mintha akkor spiráloztam volna. :) A nevét sajnos elfelejtettem már, de vágyam, h újra vegyek belőle, talán ebben a hónapban!
    Nagyon szép a pirosító színe, igazi kis finom, kellemes árnyalat lehet. :)

    Mimi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban az :)! Hű a spirál ennyire bevált, na lehet benevezek majd egyre, az nálam úgyis viszonylag gyorsan fogy, meg szeretek egyszerre többet is használni.

      Törlés
  10. Eddig nekem is csak körömlakkom van a flormartól, de azok nagyon jó minőségűek, ha ilyen jó a többi termékük is, akkor mást is ki fogok próbálni.
    Illat ügyben meg teljesen meg tudlak érteni, számomra már az is furcsa, hogy egy pirosítót illatosítanak, de hogy mért a nagyi illatot választják, az rejtély. Ugyanezt érzem a Bourjois pirosítóknál, sokan szeretik az illatát, ami számomra meg nagyi szag :I

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eddig egy olyan pirosítóm volt, aminek tetszett az illata, bár valóban én sem értem, hogy miért kell ezeknek illatosnak lenni, ráadásul ilyen "ósdi" illatúnak...

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe