Instagramosok figyelem! Nyereményjáték!

No kérem, hát ennek is elérkezett az ideje: az első instagramos nyereményjátékom. Valahogy ez most egy ilyen nyereményjátékos időszak, volt már a Youtube-on, a blogon, és most az intsagram jön. De ha egyszer van rá lehetőségem, hogy valahogy megháláljam Nektek azt hogy olvastok, és követtek és lájkoltok, meg minden, akkor miért ne tenném :)?! A nyertes nyereményét a Prestige Products bocsátotta rendelkezésemre, amit ezúton is nagyon köszönök nekik.
Szóval ha van instagram accountod, és kíváncsi vagy, hogy hogyan nyerhtesz egy Tom Tailor LIQUID női parfümöt (20 ml-es EDT), akkor mindenképpen olvass tovább!
(A játékot az instagramon már meghirdettem, de hátha itt olvassa olyan, aki ott nem.)

Először is néhány szóban a megnyerhető parfümről: a LIQUID az élet iránti vágyat szimbolizálja, a TOM TAILOR márka esszenciája üvegbe zárva. A fejillat nyitányában a mandarin a narancs és a bors a domináns jegyek. A szívillat virágos jegyei – jázmin, rózsa és narancsvirág – vezetnek át az érzéki alapillathoz,  melyben az ámbra és a szantálfa uralkodik.
Bár szerintem így szövegen keresztül elég nehéz átadni egy illatot, de mindenképpen egy nagyon kellemes nőies, virágos, egyáltalán nem tolakodó illatot képzeljetek el. Helyes kis rózsaszín üvege van, abszolút csajos.


Node hogy mit is kell ezért tennetek? Ahogyan írtam, ez most egy instagramos játék, vagyis az tud részt venni, akinek van instagram accountja.
Ha ez megvan, és meg nem követtek instagramon, akkor ez legyen az első, alexandratvsb néven találtok, kattintsatok a "follow" gombra, és így már követtek is.
Ezután a képeim között keressétek meg a Tom Tailor LIQUID parfüm képét, és reposztoljátok. Vagyis mentsétek le a telefonotokra, és töltsétek fel a saját instagramotokra, és amikor felteszitek írjátok be hozzá ezt a két dolgot: #nyerjparfümöt @alexandratvsb

Ennyire egyszerű: szóval kövessetek instagramon, reposztoltjátok a képet és írjátok be hozzá, hogy #nyerjparfümöt @alexandratvsb

A játék október 1. kedd 12:00-ig tart, utána sorsolok, és október 2-án instagramon és a biztonság kedvéért facebookon is ki fogom írni a nyertes nevét.



Sok szerencsét!



Szandra





Follow on Bloglovin

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe