Őszi smink - VIDEÓ

Csiribí-csiribá, nem csalás, nem ámítás, végre sikerült összehoznom egy új sminkvideót, kicsit sokáig tartott, de jobb később mint soha :)!
Mondhatnám, hogy annyira megihletett a férjem által készített színes őszi smink, hogy gondoltam megcsinálom a saját verziómat, jóval kifinomultabb és kulturáltabb formában. Olyan igazi őszi színeket fogok használni mint pl. bordós, lilás és szürkésbarnás árnyalatok, remélem hogy tetszeni fog Nektek.
A videót megnézhetitek a lenti képre kattintva a Youtube csatornámon, vagy ITT.





You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Szió! Most néztem a videódat ls nagyon tetszik ez az őszi smink! Ma este én is kipróbálom, igaz nem Avon palettával de hasonló színekkel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes :)! Meg lehet amúgy más palettával is csinálni, amiben vannak hasonló színek :)!

      Törlés
    2. Jé, szia Noémi, látom hasonló dolgokat kedvelünk, például ezt a remek blogot! :)

      Szandra, csak azt akartam mondani, h annyira szeretem a videóidban, h nem vágod össze-vissza, hanem tényleg végigbeszélsz 10-20 percet anélkül, h minden apróságot kijavítanál benne, mert engem rettentően bosszant a széttöredezett videó. Semmi baj nincs azzal, ha vki hibázik, vagy szóismétel, vagy néha összegabalyodnak a mondatai :) attól lesz természetes, emberi, szerethető. Olyan, mint mi, "átlag" sminkelők :) tetszik.

      Törlés
    3. Nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad, tökjó érzés, hogy valaki ezt mondja. Valóban szoktam szoktam szavakat ismételni, és nem beszélek mindig kifogástalanul, dehát ember vagyok, ez van, viszont nem véletlenül nem vágjuk túl "sterilre" a videóimat, mert akkor meg tényleg elvész az "emberi" oldala az egésznek, elvégre nem vagyok robot :D!!!

      Törlés
  2. Annyira jól jött ez most. Nagyon kösziii! :)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok Csajok! Igen Natália igazad van, mindketten szeretjük ezt a blogot, és úgyéreztem a mondatodból, hogy ismerjük egymást valahonnan? Én egyébként most Franciaországban, Vannes-ban dolgozom, de még innen is követem Alexandra blogját, naná! :)
    Igen én is szeretem a videóiban, hogy lasan és számomra is követhetően elmagyarázza a dolgokat és igaz van mikor megállítom, hogy én is ugyanazt csináljam :D Egyébként még sok sok ilyen videót kérünk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj de örülök, hogy még külföldről is követsz, ez tökjó!!! Lesz még sminkvideó, de annyira jó hallani, hogy van értelme, hogy így csinálom a sminkvideókat, meg hogy meg is csináljátok sminket, amiket csinálok :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe