Pixibox-videó forgatás

Tudjátok rólam, hogy nagyon szeretem a Pixiboxot, nagyon örültem anno, amikor megjelent itt Magyarországon is az első beauty box "szolgáltató", és a lelkesedésem és rajongásuk azóta is töretlen irántuk, többször írtam már a dobozkákról itt a blogon is. Nem csak maga ez a szépségbox-dolog szimpatikus nekem, hanem a Pixibox filozófiája és a hozzáállásuk a vásárlókhoz.
Éppen ezért amikor Beáta, a cég megálmodója és alapítója megkeresett azzal, hogy lenne-e kedvem együtt csinálni vele egy videót a Pixibox első születésnapja alkalmából, akkor nem akartam hinni a fülemnek, annyira nagyon boldog voltam, hogy pont rám gondolt. Gyakorlatilag gondolkodás nélkül igen mondtam.
Most hoztam Nektek egy kis képes összefoglalót a forgatásáról, nem akarok minden poént lelőni, ha minden igaz néhány napon belül Ti is látni fogjátok a végeredményt :)!

A forgatásra egy kellemes szombat délutánon került sor, profi stábbal dolgoztunk , ami óriási élmény volt számomra. Bár maga a videózás már nem új dolog nekem, hiszen már csináltam néhányat, de azért ez mégis egy kicsit más volt, és megmondom őszintén, hogy eléggé izgultam, de ezt igyekeztem leküzdeni. A forgatás nagyon jó hangulatban telt, és mivel a férjem is ott volt, ő csinált néhány fotót is, úgyhogy íme.

 

Nagyon várom már a végeredményt, remélem hogy tetszeni fog majd Nektek :)!
Aki pedig szeretné elcsípni a következő, 1 éves szülinapos Pixibox dobozkát, az mindenképpen legyen résen, és figyelje a facebook oldalukat és a honlapjukat:)!


Szép estét :)!



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Ó, szuper lehetett, már várom a videót! :) Eddig még nem rendeltem, de a szülinapi dobozt tervezem beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is nagyon várom a videót is, meg a szülinapi dobozkát is :)!!!

      Törlés
  2. Gratulálok! :) A szülinapi dobozt én is tervezem.... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)! És helyes-helyes, biztos szuper kis doboz lesz :)!

      Törlés
  3. Gratulálok, ez nagyon nagy dolog! Kíváncsi vagyok a végeredményre :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj óriási élmény volt, nagyon várom már a végeredményt :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe