Augusztusi kedvencek - VIDEÓ

Mivel újabb hónapot tudhatunk magunk mögött, illetve ezzel egyetemben gyakorlatiag a nyarat is, így most mi mást hozhattam volna Nektek, mint az augusztusi kedvenceimet :)!
Előre szólok, hogy a videóban lesz egy-két olyan termék, ami Magyarországon nem kapható, de igyekszem alternatívát ajánlani helyettük, vagy betenni egy linket, hogy honnan lehet rendelni.
Remélem, hogy tetszeni fog Nektek ez a videó, és találtok benne számotokra is hasznos termékeket.
Lentebb a videóra kattintva tudjátok megnézni, vagy ITT!


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon jó termékeket szedtél össze, legszívesebben mindegyiket megvenném...

    A TBS-tól én is külföldről szereztem be egy "Blueberry" illatú testvajat akciósan, de mostmár bánom, hogy nem a Passionfruit krémet rendeltem... :)

    A Rexona izzadásgátló nem hagy fehér foltot a ruhán? Nekem általában ez szokott gondot okozni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig úgy szoktam használni bizti, ami tuti, hogy miután felöltöztem.Ű
      Örülök, hogy tetszett a videó :)!!!

      Törlés
  2. Az említett gyümölcs a Maracuja lesz :D

    A Rexona pedig persze, hogy hatásos, olyan magas alumínium tartalom mellett semmi nem távozik a pórusokból. Nem véletlenül érzed soknak, nem is egészséges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, közben már megsúgták, hogy a maracuja :D!!!
      Amúgy nem véletlenül nem is használom rendszeresen ezt a dezodort, de amikor nem akarok kellemetlen izzadságfoltokat, akkor azért jó szolgálatot tesz.

      Törlés
  3. Ezt a dupla szempillaspirálozást kipróbálom :-) Mondjuk most pont a szempillaspirálokkal van problémám, nem tudom ki hogy van vele, de én bármit rakok a smink alá, egyszerűen nem lesz tartós, a szempillaspirál is szűk 5-6 óra után pandamacit csinál belőlem. Kezdő sminkelő vagyok, áruljátok el a titkot h mi lehet a tartós smink titka!
    Amúgy Szandra, eszméletlenül jó a hajad!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem a panda effektus a meleg miatt is volt, meg ha zsíros a bőröd, akkor is könnyebben lefolyik sajnos.
      Érdemes olyan spirált választani, aminek szárazabb a textrúja, és az talán nem folyik el olyan könnyen, ez a Max Factor spirál amúgy pont ilyen szárazabb, nekem mondjuk picit már túlzottan is, azért is használom másik spirállal együtt :)!

      Törlés
  4. Imádom a "kedvences" videóidat,szeretem a hangodat is :) Persze nem kell félre érteni :D Én a papayás testvajba lettem szerelmes,képes vagyok állandóan szagolgatni annyira jó az illata. A Rexona nagyon izgatja a fantáziámat sok jót és persze rosszat is hallottam róla,na majd ha elfogy amik most vannak beszerzek egyet és kipróbálom,bár a krémes fajtáért nem vagyok nagyon oda,nagyon krémes vagy gyorsan beszívódik?


    http://b-eautysanctuary.blogspot.co.uk/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azért figyelni kell, hogy ne nyomj ki sokat belőle, mert első 1-2 alkalommal volt, húgy túl sokat kentem fel, de akkor azt már érzed is, ahogy felkened, mert érzed, hogy "csúszik" a hónaljad.
      És nagyon örülök, hogy tetszenek a videóim, nagyon köszönöm (ne aggódj, nem értettem félre :D)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe