Catrice Made to Stay hosszan tartó szemhéjfesték teszt

Szó nincs róla, hogy csak és kizárólag Catrice sminkcuccaim lennének, és nem is terveztem megint tesztet írni, hiszen nem rég írtam egy két másik Catrice termékről. De amikor egyik reggel felkentem ezt a szemhéjfestéket, és este hazaérve azt láttam, hogy még mindig nagyon szépen látszódik, úgy gondoltam, hogy meg kell osztanom veletek a tapasztalataimat, hát íme.



A Catrice krémes szemhéjfestékéből  nekem a 060 Jennifer Goldrush árnyalat van meg. Ezen kívül egyébként még öt másik árnyalatban lehet beszerezni. Hát ez igazából egy picit nehezen meghatározható árnyalat: olyan aranyos, barnás, de picit talán zöldes is, de szerintem nagyon kellemes szín- a kézfejemen így néz ki:

A Catrice honlapja szerint ez egy lágy, krémes szemhéjfesték: ebből szerintem a lágy azért annyira nem igaz, mivel nem folyós állagú, de krémesnek krémes, nagyon szépen és könnyen el lehet dolgozni a szemhéjon.

És akkor a nagy kérdés, hogy tényleg hosszan tartó-e? Azon a bizonyos napon, amikor hazaérve eldöntöttem, hogy erről a termékről tesztet kell írnom, reggel fél hétkor kentem fel a szemhéjamra, és miután hazaértem, nagyjából hat után vettem észre a tükörben, hogy még mindig fent van a szemhéjamon- a lenti képen látható állapotban. Jó nem teljesen tökéletesen formában, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy aznap igen hideg volt és fújt a szél, úgyhogy könnyezett a szemem, így elég sűrűn törölgettem.

Szerintem ez így is szép teljesítmény, hiszen gyakorlatilag még 12 óra múltán is a szemhéjamon volt a szemfesték. Ha napközben egyszer korrigáltam volna, akkor tuti, hogy még este 8-kor is teljesen pompájában virított volna a szememen. Ez már csak azért is szép teljesítmény, mert pl. ha a Sleek krémes szemhéjalap palettámból használom valamelyik árnyalatot a szememre primerként, az sajnos pár óra után szépen összegyűlik a mélyítővonalban, szóval nem igazán tartós, ezzel ellentétben.
Egyébként én önmagában használtam, de tartóssága miatt kiváló szemhéjalap is lehet.

Úgyhogy aki tartós, krémes szemhéjfestéket szeretne, annak mindenképpen ezt ajánlom!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe