Rétegelj!

Bár az idő már enyhül, de azért még nincs itt a tavasz, szóval nem árt ha rétegesen öltözködünk, különben könnyen megfázhatunk. Sokan azt gondolják, hogy a réteges öltözködés egyet jelent azzal, hogy úgy nézünk ki mint egy Michelin baba, pedig nem csak úgy lehetünk divatosak, hogy közben szétfagyunk.
Minél több réteg van rajtunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy reggel, amikor az utcára lépünk, nem fogunk fázni :). Fűtött helyre érve pedig könnyedén megszabadulhatunk egy-egy rétegtől, hogy ne melegedjen ránk a ruha.


Kezdjük azzal, hogy a póló, vagy felsőrész alá vegyünk mindenképpen trikót, topot, így biztos, hogy derekunk védve lesz a hidegtől.
A póló fölé aztán jöhet egy gombos, vagy zippzáros kardigán- ezekből könnyebben ki tudjuk hámozni magunkat, mint egy pulóverből.
Jöhet a dzseki, nyakunkba egy nagy sál, vagy kendő, a lábunkra pedig egyelőre még zárt cipő, és egy nagy táska, hogy ha netán le kell vennünk egy réteget, akkor legyen hova beletuszkolni a levetett holmit!
Ti milyen ruhákkal védekeztek a változékony idő ellen?
layers






$76 - topshop.com

Alexon black top
£32 - debenhams.com

Jitrois tailored jacket
$2,615 - stylebop.com

Wallis straight jeans
£30 - wallis.co.uk

Chloé bootie boots
$980 - net-a-porter.com

Clare Vivier genuine leather handbag
$362 - stevenalan.com

Mango polka dot scarve
£18 - mango.com

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe