Catrice Hidden World termékek tesztje

A Catrice 2012 januárjában piacra dobott limitált szériás termékeiből egészen konkrétan két terméket fogok tesztelni, amiket már az első sminkvideómban is használtam: az Illuminating base sminkalapot, valamint a Blush mousse krémes pirosítót.


Catrice Illuminating base

Elsőként ezt a primert, vagy másnéven sminkalapot mutatom be, ami nagyon szép fényt kölcsönöz a bőrnek.  A csomagolás nekem nagyon bejön- az egész Hidden world kollekció designja nagyon ízléses lett. Nekem az állaga picit talán túl folyós, az első pár alkalommal, amikor letekertem a kupakot mindig szinte kiömlött a kezemre, de már megtanultam "gazdaságosan" használni. Amikor kipróbáltam először picit megijedtem, hogy túlzottan csillogni fog, de nem így van: mivel viszonylag folyékony, így nagyon szépen el lehet dolgozni, és egyáltalán nem tolakodó a csillogás.

Kétféleképpen használom: az alapozóhoz keverve az egész arcomra viszem fel, vagy pedig highlighterként használom- ez a gyakoribb: a szemem alá az arccsontom legkiemelkedőbb pontjára, a szemöldökcsontomra, esetleg az orromra viszem fel.
A lényeg, hogy nekem nagyon bevált és nagyon szeretem. Én inkább highlighternek mondanám, annak viszont nagyon is megfelel, különösen ebben az árkategóriában. Mindenképpen ajánlom!



Catrice Blush mousse
Ez a habos, vagy inkább krémes pirosító egy helyes kis tégelyben található. Én jobban szeretem a hab állagú, vagy krémes pirosítókat, mivel az arcomon néha elég száraz a bőr, és ezen a por állagú pirosítók finoman szólva nem segítenek. Másrészt szerintem a krémes/habos pirosítókkal nagyon könnyű dolgozni, ujjal szépen fel lehet vinni és eldolgozni őket. Ennek a Catrice pirosítónak elképesztően könnyű az állaga, ami 1-2 krémpirosítóval szemben mindenképpen előnyt jelent, ugyanis nekem volt olyan krémpirosítóm, ami felkenve nagyon elnehezítette a bőrt. Hát ennél ez nem fog előfordulni.
Ami a színt illeti, nagyon visszafogott rózsaszín árnyalatot az orcáknak. Itt-ott azt olvastam, hogy volt olyan, akinek egyáltalán nem, vagy alig látszott az arcán, nekem viszont pont kellemes a színe.  Ezzel a pirosítóval nehéz túlesni a ló túloldalára és bohócpírt festeni az arcunkra. Pont ideális szín nappali, vagy üde tavaszi sminkekhez is.
Úgyhogy én azoknak tudom ajánlani, akik egy visszafogott, nem hivalkodó színű, könnyed habos rózsaszín arcpirosítót keresnek.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe