Megfizethető divat

Sokan azt gondolják, hogy csak úgy lehet az ember divatos, ha egy kisebb - vagy épp nagyobb- vagyont költ ruhákra és kiegészítőkre. Nem azt mondom, hogy nekem nem csillan fel a szemem egy-egy nagy divatház kollekcióját nézegetve, mégiscsak nőből vagyok ;), de meg is maradok a vágyakozás szintjén, hiszen ezek a holmik kevesek számára elérhetők és megfizethetők.
Nomeg éppen elég sokszor hallottuk már, hogy stílust nem lehet pénzért venni... És mennyi példát lehet erre látni: van aki méregdrága designer ruhákba öltözteti magát, azt gondolva, hogy így biztosan trendi, de ha a felvett a ruhadarabok egyáltalán nem passzolnak egymáshoz, akkor hiába minden- drága ruha ide, vagy oda, nevetségesen fog kinézni. Pedig nem feltétlenül kell egy halom pénzt költenünk ahhoz, hogy ízléses és stílusos legyen az öltözékünk.


Manapság talán még nagyobb hangsúly van azon, hogy megfizethető áron jussunk hozzá divatos holmikhoz- és itt jönnek képbe a különböző aukciós oldalak, mint pl. a Teszvesz. Itt igencsak jutányos áron juthatunk hozzá ruhákhoz, lábbelikhez, vagy éppen kiegészítőkhöz. Sokan kissé szkeptikusak ezzekkel az oldalakkal kapcsolatban, pedig nem arról van szó, hogy az eladók 100 éves szétnyűtt holmikon próbálnak túladni. Kis keresgéléssel ugyanis remek ajánlatokra bukkanhatunk. A keresést megkönnyíti, hogy a termékek kategóriákba vannak rendezve, de további szempontok- pl.méret, szín és ár szerint is szűrheted a találatokat.
Arról hosszan tudnék mesélni, hogy mennyi mindent adtam el, illetve vettem már a Teszveszen (talán később megér egy külön posztot). Inkább csak annyit ajánlanék a hozzám hasonló táskaőrülteknek, hogy nézzenek szét a női táskák között!
Aki pedig a tavasz, és az olvadós-sáros idő beköszöntével netán éppen strapabíró lábbelit keresgélne, az is megtalálhatja a vágyott darabot némi keresgéléssel a gumicsizmák között!


Ugye milyen egyszerű? Jó licitálást!


Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul: www.teszvesz.hu/bloggerverseny
Jelentkezz Te is!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe