Első sminkvideóm

Bizony-bizony, ez itt az első sminkvideóm :)! Gondoltam ha már divattal és sminkkel foglalkozó blogot írok, akkor talán illene sminkvideókat is csinálnom- a magam kis amatőr hobbisminkes szintjén. Úgyhogy kérlek nézzétek el nekem az esetleges bénázásokat, és "őőőzéseket", lesz ez még jobb is :)


Az első sminkvideómban egy egyszerű, visszafogott, rózsaszínes-barackos nappali sminket készítek olyan termékekkel, amik könnyen és olcsón beszerezhetők, ugyanakkor jó minőségűek. Az a célom, hogy megmutassam: nem csak indokolatlanul drága sminkcuccokkal lehet szép sminket csinálni, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy gagyi és rossz minőségű termékeket használok. Ezeket a termékeket én már jó ideje használom, és nálam beváltak, úgyhogy bátran ajánlom őket Nektek is! Ebben a videóban Essence, Catrice, Maybelline, és Sleek termékeket használok, az ecsetek pedig főként Real techniques ecsetek (amikről később valószínűleg fogok egy külön videót is csinálni).

Remélem tetszik és ha van kérdés, tegyétek fel nyugodtan!




A videóban használt termékek:
Catrice Infinite Matt up to 18h alapozó- 010 light beige
Catrice Hidden world Illuminating Base sminkalap/ highlighter
Maybelline Affinitone folyékony korrektor-02 Natural
Maybelline Affinitone púder- 24 Golden beige
Sleek divine The primer palette krémes szemhéjalap
Slekk divine the original szemhéjpúder paletta
Maybelline The one by one Volum' express szempillaspirál
Catrice Hidden world blush mousse hab állagú pirosító
Essence XXXL Nudes szájfény- 03 Nude kiss

Ecsetek:
Real techniques stippling brush alapozóecset
Catrice púderecset
Real techniques base shadow brush lapos szemhéjecset
Essence tusecset

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jo kis video! Ugyes vagy, csak igy tovabb!
    Csinalj tobbet is!:)

    VálaszTörlés
  2. Jó lett a video nagyon! Jó a paletta (nekem is a Sleek Original van meg a primer mellé rendeltem és olyan pigmentált, hogy iszonyat, ugye?) és az az arcpír is, jó színe van.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszik a videó:)! Szerintem is nagyon jók a Sleek paletták, nagyon szeretem őket, nagyon jó minőségűek, és az áruk sem horror :)!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe