A hajfonás reneszánsza

Persze nem feltétlenül arra az egyszerű hajfonatra kell gondolni, ahogyan még anno nekem is befonta anyukám a hajamat kisebb koromban- bár egy kendővel azt is fel lehet dobni:).
Ahogyan lapozgattam az újságokat, és nézelődtem különböző divattal foglalkozó oldalakon, valahogy mindig belebotlottam olyan frizurákba, ahol a haj egy része, vagy akár az egésze be volt fonva, és nagyon megtetszett.
A fonást rövidebb és hosszabb hajon egyaránt lehet alkalmazni: feldobhatjuk az egyhangúan a vállunkra lógó hajzuhatagunkat, vagy éppen a szemünkbe lógó tincseket is összefoghatjuk egy fonattal, de akár egy kontyot is izgalmassabbá tehetünk ilyen módon. Én különösen megörültem neki, hogy ilyen csini frizurákat találtam, mert mióta levágattam nagyjából vállig érőre a hajamat, azóta sokszor nem tudtam mit kezdeni a hajammal (akit kifejezettem az érdekelne, hogy milyen hajakat lehet csinálni vállig érő hajból, annak ajánlom ezt a LINKET).
És hogy sima, francia, vagy éppen halszálka fonással dobjuk fel a hajunkat, annak már csak a képzelet, meg leginkább a kézügyesség szab határt.

Nekem most ezek a fonott frizurák tetszenek leginkább:







Ti hogyan hordjátok a hajatokat?





You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe