Hello Milani! | Teszt

Gondolom szinte már mindenki kívülről fújja, hogy megnyílt a Milani magyar webshopja ITT, és a nyitási lázt még az is tetézte, hogy a Glamour napokon 20% kedvezménnyel lehetett vásárolni náluk. Nekem már van két termékem a márkától, amit nagyon régóta használok és szeretek és éppen amikor elkezdtem nézelődni, hogy mit is rendeljek a Glamour kuponnal, érkezett az email, hogy tesztelhetem a márka néhány termékét. Úgyhogy a mai bejegyzésben ezeket mind bemutatom részletesen, sok-sok képpel, színmintával - mint mindig. Vannak köztük kedvencek, vannak, amik kevésbé lettek a szívem csücskei és van természetesen meglepetés is a végén ;).Oldie, but goodie
Először is kezdeném azzal a két termékkel, amiket már legalább egy éve nagy-nagy megelégedéssel használok. Ezekkel indul a kapcsolatom a Milanival és hát igencsak erős felütés volt mindkét termék, merthogy imádom őket. Ezeket még a Cherryculture webshopból rendeltem - természetesen külföldi Youtube-osok hatására, akik annyit dicsérték a Milani szemhéjalapot és az égetett pirosítók közül a 05 Luminoso árnyalatot, hogy tudni akartam, tényleg annyira jók-e és hát nem csalódtam.
A szemhéjalap a legjobb, amit valaha próbáltam, és ezt minden túlzás nélkül állítom. Kissé bőrszínű, könnyen eloszlatható, krémes termék, amiből nagyon minimális kell, viszont reggeltől esti fixen tartja a szemfestéket. Nincs maszatolódás, nincs "összegyűlés" egy csíkban, vagy elmászkálás, csak tökéletes szemsmink egész nap. És ahogyan írtam, legalább egy éve használom, de még a tubus felénél sem járok. Bár az is igaz, hogy nem használom minden nap, de ettől még biztos, hogy nagyon hosszú ideig elég.
A Luminoso árnyalatú égetett pirosítóval kapcsolatban anno sokáig vacilláltam, hogy megrendeljem-e, mert kevés barackos árnyalatú pirosítóm van. Valahogy úgy érzem, ezek nem állnak nekem annyira jól. Kivéve ezt: nem az a brutálisan pigmentált pirosító, amihez csak épphogy hozzá szabad érinteni az ecsetet, de nem is bánom. Csodás barackos árnyalat kellemes fénnyel, így nem csak pirosítóként, hanem akár highlightertként is megállja a helyét mondjuk egy másik pirosító fölött, imádom! Ha nem akarok túlzásba esni a sminkemmel, csak egy kis üde színt és fényt szeretnék az arcomra - ami mostanában elég gyakran van -, akkor tutira ehhez nyúlok.
Milani Baked Blush - 05 Luminoso

Milani Bella Gel Powder szemfesték
Azzal kezdeném, hogy nem igazán értem mit keres a "gel" megnevezés ennek a szemfestéknek a nevében, merthogy ez nem egy géles dolog. A név alapján azt vártam, hogy amolyan "rugalmas" textúrája lesz (tudjátok benyomható, mint egy párna, szebben nem tudom ezt körülírni :D), de igazából érintésre olyanok, mint egy normál szemhéjpúder.
A honlap szerint "a formula gélből indul ki, majd átalakul egy speciális eljárás során egy lenyűgöző szemhéjpúderré". Vagyis ha jól értem, ez a gyártás elején még gél volt és abból alakul aztán át szemhéjpúderré. De mindegy is, mert  a lényeg, hogy sima, bársonyos textúrájuk van, ha ujjal visszük fel őket, egyáltalán nem porolnak, ecsettel is csak picit, de még így is minimális. Nagyon szépen pigmentáltak, használhatók szárazon és nedvesen is, utóbbi esetben még intenzívebb a színük és a fényük.
Milani Bella Gel Powder Eyeshadow
Ez a szemfesték összesen 30 különböző árnyalatban kapható és különböző finisek közül választhatunk: vannak szatén-matt, csillogó és metálfényű verziók.
A két csillogó árnyalat - 02 Bella Sand és 16 Bella Champagne - egyáltalán nem csillámos, viszont gyönyörű fényük van, így akár highlighterként is simán el tudom képzelni őket, de tökéletes választás, ha egy 5 perces sminkhez gyorsan, ujjal akartok felvinni valamit a szemhéjra. Előbbi egy fényes arany árnyalat, utóbbi pedig - ahogyan a neve is jelzi, egy fényes pezsgőszín, amit picit talán építgetni kell az igazán intenzív színhatásért, de megéri :). 
Milani Bella Gel Powder Eyeshadow balról jobbra: 02 Bella Sand (csillogó), 03 Bella Cappuccino (szatén matt), 16 Bella Champagne (csillogó), 24 Bella Bronze (metálfényű)

A 03 Bella Cappuccino tökéletes satírozó szín, nem túl meleg középbarna és valóban nem teljesen matt, de fényesnek sem mondanám, szóval tényleg amolyan szatén matt finisű. A 24 Bella Bronze elvileg metálfényű, de nekem hasonlónak tűnt a finise, mint a két csillogó árnyalaté, bár valóban picit talán metálosabb, de ebben sincsenek csillámok, viszont nagyon fényes és elképesztően pigmentált szín, gyönyörűség!
Imádom ezeket a szemhéjpúdereket, semmi kétség és biztos, hogy újabb színeket is ki fogok próbálni.
Milani Bella Gel Powder Eyeshadow balról jobbra: 02 Bella Sand (csillogó), 03 Bella Cappuccino (szatén matt), 16 Bella Champagne (csillogó), 24 Bella Bronze (metálfényű)

Milani Brow & Eye higlighters duo ceruza - 02 Matte Cream/Luminous Lift
Egyből a közepébe vágok: végre egy igazán pigmentált, krémes szemceruza, ami rendesen fog a vízvonalon és nem kell ötször "áthuzigálni" és tartós is. Ok, tudom, hogy ezt eredetileg a szemöldöknél kellene használni,  viszont ez a jumbo ceruza annál sokkal több, de ne szaladjunk ennyire előre.
Az egyik felén egy matt bézs, kissé pinkes beütésű árnyalatot találunk (Matte Cream), a másikon pedig egy fényes, világos rózsaszínt (Luminous Lift), amiben szerencsére nincsenek csillámok. Én úgy vettem észre, hogy a matt fele valamivel krémesebb, mint a fényes. És az is hamar kiderült, hogy szuperül lehet hegyezni, merthogy az ilyen nagyon krémes ceruzáknál az az egyik félelmem, hogy nem lehet normálisan hegyezni, mert mindig letörik a hegye. Ugyanis a kupak annyira erősen rá volt szorítva, hogy első használatkor alig bírtam levenni és amikor végre sikerült, a ceruza hegyét is letörtem - bravo Szandra! Viszont a krémessége miatt használat közben gyorsan kopik, úgyhogy nagyjából minden használat előtt hegyezni kell, és így valószínűleg elég hamar el fog fogyni, vagyis nem túl gazdaságos, de tényleg ez az egyetlen dolog, amit negatívumként fel tudok róni.
Merthogy valóban gyönyörűen lehet hangsúlyozni vele a szemöldök ívét és tisztázni annak környékét, úgyhogy akik szeretik a tökéletesen megkomponált szemöldököt, azoknak ez a jumbo cerka biztosan jó barátja lesz. Továbbá egy húzással is szépen kiemeli a vízvonalat, de használható a belső szemzug kiemelésére, valamint szemhéjalapként is - bár minek, ha van egy olyan szuper szemhéjalapja az embernek, mint amiről fentebb írtam :D. Sőt mivel eléggé krémes, így nyugodtan kiemelhetjük vele az orr vonalát és a felső ajak csúcsát is (tudjátok, a Cupid's bow - ennek mi a magyar megfelelője?). 
Azt hiszem nem is kell több mindent írnom róla, szeretem, nahh :)!


Milani Color Statement ajakrúzs
Alig vártam már, hogy kipróbálhassam ezeket a csodaszép rúzsokat, amiket külföldön oly' sokan istenítenek és nem kevesebb mint 46 árnyalatban kaphatók. Vannak köztük matt színek is, de talán tudjátok rólam, hogy én annyira nem kedvelem a matt ajakkencéket, de ezek a szép krémes, nude színek azonnal megdobogtatták a szívemet. Viszont akik a sötétebb vagy éppen merészebb színeket kedvelik, azok is mindenképpen nézzenek szét a rúzsok között, tényleg nagy a választék.
Milani Color Statement Lipstick balról jobbra: 25 Naturally Chic, 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo


A három árnyalat közül én most a 26 Nudé Creme-et és a 27 Dulce Caramelot mutatom be, a harmadik "szokás szerint" egy kis meglepiként vár Titeket a bejegyzés végén ;).
A csomagolásban leginkább az tetszik, hogy az alján látni a rúzs valódi színét, úgyhogy emiatt érdemes lehet fejjel lefelé tárolni.
Az első, ami egyből azután feltűnt, hogy levettem a kupakot, az az, hogy elég erős, édeskés illatuk van, ami engem speciel a dinnyés Orbit rágóra emlékeztet és még azután is éreztem pár percig, hogy felkentem az ajkakra. Úgyhogy akik nem szeretik az illatos rúzsokat, azoknak szerintem nem ez lesz a legjobb választás.
Milani Color Statement Lipstick balról jobbra: 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo
Nagyon kellemes a textúrájuk, szépen siklanak az ajkakon, de azért nem túlzottan "csúszósak", így nem is másztak ki az ajak vonalán kívülre. Nem szárítanak, viszont azt vettem észre, hogy kissé beleülnek a ráncokba és kiemelik a száraz részeket, úgyhogy akinek szárazabbak/cserepesek az ajkai, azoknak érdemes radírozni és hidratálni a használatuk előtt. Kb. 3-4 órát bírnak, utána érdemes újrakenni őket.
Milani Color Statement Lipstick balról jobbra: 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo
A 26 Nude Créme egy barackos, kissé rózsaszínes nude, nincsenek benne csillámok, de szép szaténfénye van. A 27 Dulce Caramelo viszont egy csillámos árnyalat, ami miatt kissé szkeptikus voltam először, de felkenve egészen megkedveltem, ez egy barnás nude, a csillámok miatt picit talán rezes fényű, de nagyon szép természetes szín.
Milani Color Statement Lipstick: 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo

Milani Rose pirosító
A Luminoso pirosító után nagy elvárásaim voltak ezekkel a rózsás pirosítókat illetően, bár tudtam, hogy ezek mások lesznek, már csak azért is, merthogy ezek matt pirosítók. Az nyilvánvaló, hogy a Rose pirosítók mesésen festenek ezzel a rózsás kialakítással, az ember szinte sajnálja, hogy bele kell rondítani a szirmokba, de - hogy már az elején lelőjem a "poént"- én egy picit többet vártam tőlük...
Milani Rose blush
A webshopban jelenleg hat árnyalatban kapható pirosító közül most kettőt mutatok be: a 01 Romantic Rose egy barnás rózsaszín pirosító, igazán visszafogott és természetes árnyalat, a 08 Tea Rose pedig egy kellemes rózsaszín, nem túl élénk, de nem is túl sötét, hanem valahol középen.
Milani Rose Blush: 01 Romantic Rose, 08 Tea Rose
Szóval szépek maguk a pirosítók, szépek a színek is, de egyrészt sajnos porolnak, másrészt sajnos nehéz egyenletesen felvinni őket, kissé időigényes míg szépen eldolgozza az ember, de muszáj, mert különben "foltosak". Viszont a kettő közül a Tea Rose talán nem annyira vészes.
Úgyhogy én azt mondom, ha Milani pirosító, akkor inkább a fentebb bemutatott égetett (Baked) pirosítók közül válasszatok magatoknak, azok között is vannak matt árnyalatok ;).
Úgy látom nem szándékosan, de sikerült úgy haladnom, hogy a legjobbaktól indultam és a végére jutottam el azokhoz, amik nekem kevésbé váltak be. Ezek, amiket most bemutattam, csak töredékei a webshopban megtalálható termékeknek, úgyhogy érdemes szétnézni. Egyrészt mert nagyon igényes, átlátható, informatív webshop, vannak videók és sminktippek is, sőt ha feliratkoztok hírlevélre, akkor 10% kedvezményt kaptok az első rendelésből. Árban úgy nagyjából a Maybelline és a L'Oréal között helyezném el a termékeket, a szállítás 10.000 Ft felett ingyenes, alatta 990 Ft.
A webshop IDE kattintva érhető el, facebook oldal ITT és Instagramon is megtaláljátok őket @milani_hungary néven.

Természetesen most is tartogattam Nektek egy kis meglepit, mégpedig egy Color Statement rúzst a 25 Naturally Chic árnyalatban és egy Rose pirosítót a 05 Coral Cove árnyalatban.
És hogy mit kell tennetek, ha szeretnétek megnyerni? Csak a szokásos: írni egy kommentet ide a blogbejegyzés alá október 18. vasárnap éjfélig, hogy szeretnétek jelentkezni a játékra és az emailcímeteket.

A szerencsés nyertes Anna Csala, gratulálok!


Próbáltatok már valamit a márkától? 
Esetleg kihasználtátok a 20%-os Glamour-kupont?Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

158 megjegyzés

 1. hű. :) a rózsás pirosítók nagyon tetszettek eddig is, teljesen megvett a csomagolás, viszont valamiért az égetett darabok jobban vonzottak, a teszt után is inkább azt hiszem az utóbbiból fogok beszerezni. :) a rózsásba egyébként is sajnálnék belenyúlni egy ideig, annyira szépek. :) a highlighter ceruzáról jó, hogy írtál, magamtól biztos nem figyeltem volna fel rá. :)

  + köszi a játékot ^^ (loracskablog kukac gmail com)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szuper teszt!
  Én két Milani terméket használok (szemhéjtus,Luminoso pirosító) és nagyon elégedett vagyok. Egyetértek a leírtakkal a pirosító esetében. :)
  Szeretnék játszani, az e-mail címem:
  mjucci@gmail.com

  VálaszTörlés
 3. szia :) szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: csikam@freemail.hu

  VálaszTörlés
 4. Szeretnék jelentkezni, még nem próbáltam semmit a márkától. :) rita.joutsen@gmail.hu köszi!

  VálaszTörlés
 5. Jelentkezem a játékra, szuper lenne, ha megnyerném a termékeket!:) email címem: talasdora@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. A rózsás pirosítóból az Awakening rose-t vásároltam meg. A Bella Bronze és a Dulce Caramelo nagyon bejövősek. Lehet következő rendelésemnél teszek velük egy próbát. Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. audreysmiracles@gmail.com Szép napot!

  VálaszTörlés
 7. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.
  heni128@gmail.com az e-mail címem.
  Köszönöm!
  Heni

  VálaszTörlés
 8. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! 😊
  Email: orchidea8627@hotmail.com
  Köszi és szép napot!
  Ági

  VálaszTörlés
 9. Szia Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :)
  ada.csernak@gmail.com

  Üdv, Ada :)

  VálaszTörlés
 10. Szia. Szeretnék jelentkezni a játékra :) e-mailom: wiiccaa@gmail.com

  VálaszTörlés
 11. Kedves Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a Milani játékra, az email címem: kristofmarti86@gmail.com
  Én a Milani kupont nem használtam ki, helyette Max Factor, Rimmel és L'oreal termékekre csábultam el :)
  Olyan jó lenne, ha csinálnál egy videót a kedvenc rúzsaidról! Puszi

  VálaszTörlés
 12. Szia Szandra!

  Csak most esett le, hogy a szemhéjpúderekben gyárilag van egy mélyedés, azt hittem, hogy mindenki ennyire elhasználja őket, annyira szereti, amikor külföldi youtube videósok vagy bloggerek mutogatják őket :D

  Szeretnék jelentkezni a játékra is, emailem: kami.lla5553@gmail.com

  Köszönöm szépen a lehetőséget :)

  VálaszTörlés
 13. Szeretnék jelentkezni a játékra! E-mail címem: editke321@freemail.hu Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 14. Nincs meg egyetlen Milani sminktermekem sem, ugyhogy tenyleg nagyom szeretnem elnyerni ezeket a cuki termekeket, bar lehet hogy a pirositoba en sem mernek belenyulni.. E-mail cimem: izabella_gradinescu@yahoo.com

  VálaszTörlés
 15. Szia!Szeretnék jelentkezni a játékra!viola78.varga@gmail.com

  VálaszTörlés
 16. Szeretnèk jelentkezni a játékra. Email címem: szabogreta86@gmail.com
  😊😊😀😁☺

  VálaszTörlés
 17. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! :)
  e-mail: peccipetri@gmail.com

  VálaszTörlés
 18. Kedves Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a Milani játékra, az email címem: kristofmarti86@gmail.com
  A Milani kupont nem használtam ki, helyette Max Factror, Rimmel és L'oreal termékekre csábultam el.
  Olyan jó lenne, ha készítenél majd egy videót a kedvenc rúzsaidról! Puszi

  VálaszTörlés
 19. Kedves Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a Milani játékra, az email címem: kristofmarti86@gmail.com
  A Milani kupont nem használtam ki, helyette Max Factror, Rimmel és L'oreal termékekre csábultam el.
  Olyan jó lenne, ha készítenél majd egy videót a kedvenc rúzsaidról! Puszi

  VálaszTörlés
 20. Szia!

  Szeretnék jelentkezni a játékra. Email cím: varadi.adri@gmail.com

  Én is gondolkodtam egy rendelésen, a szemöldökfestéken gondolkodtam, de nem vagyok biztos melyik szín lenne a legjobb választás, várok még vele hátha valaki arról is ír tesztet :)

  VálaszTörlés
 21. Szia Szandra! :)
  Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. E-mail: blogofpetra@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 22. Huhúú, én is szeretnék jelentkezni a játékra!
  kostyan_andi@msn.com

  VálaszTörlés
 23. Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
  rekanagy3@msn.com

  VálaszTörlés
 24. Köszönjük a játékot Szandra! :) Amikor megláttam az első képet, pont ezeket szúrtam ki a rúzsból és a pirosítóból is, így mindenképpen jelentkezek. :)
  e-mail címem: vacziagnes89@gmail.com

  VálaszTörlés
 25. Nagy örömmel olvastam ezt a bejegyzést a reggeli kávém kortyolgatása közben, már olyan régóta szerettem volna megbízható véleményt hallani a Milani márka termékeiről. Sok külföldi beautyblogger ajánlotta egy-egy videójában leginkább a Luminoso pirosítót, de csak külföldről lehetett megrendelni. Pár hete aztán jött a nagy hír, hogy lesz magyar webshopja a márkának... Nagyon szuper lett ez a bejegyzés, köszönjük Szandra, most már azt hiszem nem sokat várat magára egy pirosító és szemhéjpúder beszerzése :)

  VálaszTörlés
 26. Szia Szandra, én is szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: mayaa_31@yahoo.de

  VálaszTörlés
 27. Gyönyörűek ezek a pirosítók, teljes szerelem <3 :D
  Szeretnék játszani, e-mailem: saliga.viktoria@gmail.com
  Üdv: Viki

  VálaszTörlés
 28. Szia Szandra! Köszönjük a lehetőséget! Én is szeretnék jelentkezni a játékra. :)
  E-mail címem: missmacskusz@gmail.com

  VálaszTörlés
 29. Még nem próbáltam semmit a márkától, de az a szemhéjalap nagyon felkeltette az érdeklődésemet, azt biztosan ki fogom valamikor próbálni! :) Szuper lett egyébként a bejegyzés, köszönöm, hogy ilyen alaposan bemutattad a termékeket :)
  Szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: csala.anna@gmail.com. Köszönöm a játékot és a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Anna! Gratulálok, Te vagy a szerencsés nyertes, hamarosan írok emailt :)!

   Törlés
 30. A szemhéjalapot és a Luminosot én is megrendeltem. :) Szuper bejegyzés volt, nagyon szépek lettek a fotók. :)
  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  Az email címem: Ms.Stargate@vipmail.hu

  Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 31. Szeretnék jelentkezni a játékra, az e-mail címem: fagnes1985 kukac gmail com

  VálaszTörlés
 32. Nagyon szivesen kipróbálnám ezeket a termékeket, ezért jelentkezem a játékra. :) Email címem: otibiancsa@gmail.com

  VálaszTörlés
 33. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! :) dorkakomkom@gmail.com
  Még nem próbáltam egy terméket sem a márkából, de a pirosítók nagyon tetszenek *.*

  VálaszTörlés
 34. Szia! Köszönjük a játékot! :) Szeretnék jelentkezni, e-mail címem: ebnerjano@gmail.com

  VálaszTörlés
 35. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: remenyipepe@vipmail.hu
  Szerettem volna rendelni én is a Glamour napokon, de végül elég sokat költöttem a drogériákban, és mivel elég szűkös volt a keret, így a Milanitól már nem rendeltem. Jelenleg is keresem a tökéletes nude rúzst, így nagyon örülnék egy ilyen nyereménynek! :) Nagyon kedves Tőled, hogy mindig gondolsz a olvasóidra, mástól még nem láttad ilyen mértékű önzetlenséget! Köszönjük a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 36. Kedves Szandra! Én is szívesen szerencsét próbálnék.. :)
  tothreni@freemail.hu

  VálaszTörlés
 37. Szia!

  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  Az email címem: sz.barbara0429@gmail.com

  Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 38. Szeretnék jelentkezni a jàtékra. delfi@citromail.hu az email cìmem. :) szuper lett ez a bejegyzés, köszi!!!

  VálaszTörlés
 39. Gyönyörűek! Jelentkeznék én is: timcsi514@yahoo.co.uk

  VálaszTörlés
 40. Szívesen kipróbálnám a márkát, főleg a rúzsok érdekelnek. Sajnálom hogy csak webshopban elérhető.

  + jelentkezem a játékra. A cím : dimpyke@gmail.com

  VálaszTörlés
 41. A szemhéjalap és a pirosító megtetszett, lehet rendelni fogok, vagy ha Olaszország fele járok benézek a boltjukba. Szeretnék jelentkezni, reka.svertecki@gmail.com

  VálaszTörlés
 42. Szia Szandra! Nekem is nagyon tetszik a webshop, szerintem igazán igényes és persze a termékek is egytől egyig :-) Szeretnék jelentkezni a játékra, emailcímem: bia00016@freemail.hu

  VálaszTörlés
 43. Szia Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  Az email címem kittivagyok92@freemail.hu

  VálaszTörlés
 44. Csodálatosak ezek a termékek, biztosan ki fogom próbálni őket :)
  Szeretnék jelentkezni a játékra, emailcímem: kittiii94@gmail.com
  Köszönjük a lehetőséget :))

  VálaszTörlés
 45. szia! szeretnék jelentkezni a játékra :) viktoria.vrd93@gmail.com köszönöm :)

  VálaszTörlés
 46. Szia! Szertnék jelentkezni a játékra. Gyönyörűek a termékek. Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 47. Szia! Szeretnek jelentkezni a jatekra :)
  E-mail cimem: bogica.toth@gmail.com

  VálaszTörlés
 48. Szia! Köszi a lehetőséget! Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
  e-mail: nemes_adrienn@freemail.hu

  VálaszTörlés
 49. Szia még sajnos nem próbáltam semmit a márkától, de ez biztosan nem marad, így örökké. :) Ezt a kupont nem használtam fel a Glamour napokon, de helyette rengeteg másikat igen. :)
  e-mail címem: fruzsi.bukszar@gmail.com

  VálaszTörlés
 50. Szia! szeretnék jelentkezni a játékra. beeszti@gmail.com

  VálaszTörlés
 51. Szia! Az instagrammon kirakott képek után már alig vártam, hogy írj tesztet róluk, főleg a rózsás pirosítókra voltam kíváncsi, mert nagyon sok különböző véleményt olvastam. Még semmit sem próbáltam a Milanitól, de ez akkor sem marad így, ha nem én nyernék. :D :)
  nusysan@gmail.com

  VálaszTörlés
 52. Köszönöm a bejegyzést,a rúzst szívesen kipróbálnám!:-))
  Szeretnék jelentkezni a játékra: karinikol81@gmail.com

  VálaszTörlés
 53. Szia Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a játékra!
  e.mail címem: dora.baksay@gmail.com

  VálaszTörlés
 54. Helló!
  A pirosító nagyon szép, és biztos a rúzst is sokat használnám.
  Szóval szívesen játszanék. :) sztimcsii@gmail.com

  VálaszTörlés
 55. Szia Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. 
  kejlatunde@freemail.hu az e-mail címem. 
  Köszönöm!
  Heni

  VálaszTörlés
 56. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Még semmit nem próbáltam a márkától, de nagyon kíváncsivá tettél. E-mail címem: bogi.szabo.23@gmail.com

  VálaszTörlés
 57. Nagyon tetszik az első pirosító, illetve e Nude Caramello rúzs!

  Jelentkeznék a játékra. E-mail címem: beautysecretsfromnora@gmail.com

  Puszi,
  Nóri

  VálaszTörlés
 58. Szia Szandra!
  Szeretnék jelentkezni a játékra: tmelcsi@vipmail.hu. Köszönöm :)

  VálaszTörlés
 59. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! e-mail címem: gabicatoth97@gmail.com :)

  VálaszTörlés
 60. Szeretnék jelentkezni a játékra, gyönyörű sminkek! Email cimem: szalaia@mailbox.hu

  VálaszTörlés
 61. Szia!Szeretnék a játékra jelentkezni.email cimem: agnes.trifunovne@gmail.com
  köszi :-)

  VálaszTörlés
 62. De jó, én is szeretnék nyerni!! :)
  boglarka.balas@gmail.com

  VálaszTörlés
 63. Gyönyörűek ezek a pirosítók! Szerelem első látásra, főleg hogy ilyen rózsa dombormintásak! *.*

  Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra: sz.nikolett92@gmail.com

  Köszönöm :) :) :*

  VálaszTörlés
 64. Szia Szandra! Sajnos, most lemaradtam a 20%-os kedvezményről, ezért szeretnék jelentkezni a játékra.
  pappedit68@gmail.com, Köszönöm Edit.

  VálaszTörlés
 65. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra, mivel nagyon tetszenek a nyeremények ;) az e-mail címem: aulauraa@freemail.hu

  VálaszTörlés
 66. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail: adrienn.schultz@gmail.com

  VálaszTörlés
 67. Szia Szandra. Szeretnék jelentkezni a játékra, nagggyon kiváncsi vagyok a Milani termékekre. Köszi a lehetőséget! varga.silvi@gmail.com
  Szép hétvégét! Üdv Szilvi

  VálaszTörlés
 68. Szeretnek jelentkezni a jatekra.:) email cimem: vajdakitti1999@gmail.com

  VálaszTörlés
 69. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail: adrienn.schultz@gmail.com

  VálaszTörlés
 70. Szia!

  Nem volt még Milani termékem, kíváncsi vagyok rá, sok jót olvasni a márkáról.
  Köszönöm a játéklehetőséget!
  Email címem: vajasdora@gmail.com

  Üdv:
  Dóri

  VálaszTörlés
 71. Szia! Szeretnék jelentkezni :) email címem: fv961014@gmail.com
  Köszi, Vivi

  VálaszTörlés
 72. Atya világ, azok a szemhéjpúderek!!! Álom! Szeretnék én is jelentkezni a játékra! Az email címem: dindori@gmail.com

  VálaszTörlés
 73. Nagyon tetszenek ezek a rózsás pirosítók. Kár, hogy nincsen rendes boltjuk, élőben is megnéznék ezt-azt. :)
  Szeretnék én is jelentkezni, az e-mail címem klasszikusmacska @ gmail.com

  VálaszTörlés
 74. Szia :) Szeretnék jelentkezni a játékra :) e- mail címem: marfildi81@gmail.com
  Köszönöm!
  Ildikó

  VálaszTörlés
 75. Nagyon szuper lett ez a bejegyzés (is), igazán jól bemutatja a márkát. :) Imádom a rúzsokat, úgyhogy szeretnék jelentkezni a játékra. koszegi.leda@gmail.com

  VálaszTörlés
 76. Annyira szerelmes lettem ebbe a márkába :D olyan gyönyörű minden,szerintem egy sötétebb árnyalatú rúzsra be is ruházok :)
  Szeretnék a játékra jelentkezni
  E-mail: kimberly9204@gmail.com
  Köszönöm :)
  Ui.: a videóidban mindig annyira üde és gyönyörű vagy :D irigy vagyok 💜

  VálaszTörlés
 77. Na, azt hiszem, karácsony környékén meg fogom jutalmazni magam ezzel a szemhéjalappal. :) Már nagyon régóta ácsingózom valami igazán tartós darabra, és az Artdeco tégelyes verziója annyira nekem negyerebe... De ez tubusos is, tartós is, jól hangzik! :) És bahh, ezek a szemhéjpúderek... valaki tiltsa le a kártyám, mielőtt túlzásokba esnék! :D

  Nagyon szeretem a tesztelős bejegyzéseidet, mindig informatívak, gyönyörűen fotózva, az egésznek olyan igazán profi hatása van. :) A matt pirosító igazán megmozgatta a fantáziámat, na meg az a rúzs... szóval köszönöm a lehetőséget, beszállnék! :)

  ancsi.pal@gmail.com

  Köszönjük a szuper posztot ismét! :)

  VálaszTörlés
 78. szia Szandra, én is szeretnék részt venni :) nagyon szuperek ezek a termékek, alig várom hogy rendeljek végre! :D köszönjük a lehetőséget!! mail: lilibiankaserbakov@gmail.com

  VálaszTörlés
 79. Szia Szandra,
  én is szeretnék jelentkezni a játékra, az e-mail címem: sasgabriella88@gmail.com
  Köszönöm! :) Egyébként a szemhéjalap engem is nagyon érdekel már régóta, ezt lehet hogy meg fogom rendelni hamarosan :)

  VálaszTörlés
 80. Szia! :)

  A kuponos kedvezményt én is kihasználtam és megrendeltem a szemhéjalapot, mivel amúgy is fogyóban volt a jelenlegi, illetve a Luminoso pirosítót. Mindegyik nagyon jó, nagyon szuper szín a pirosító, pedig én is féltem, hogy túl barackos. :)

  Szeretnék jelentkezni a játékra :)

  nagyszandi94@gmail.com

  Köszönöm!

  Szandi

  VálaszTörlés
 81. Szia Szandra :) Szeretnék jelentkezni a játékra:)
  Email címem: edundi95@gmail.com :)

  VálaszTörlés
 82. Kedves Szandra! Szeretnék jelentkezni a játékra :) email címem: ttgretaa_@hotmail.com

  További szép estét kívánok!
  Gréta

  VálaszTörlés
 83. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra!
  kulcsar.eszter86@gmail.com
  Köszi a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 84. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: kosacsilla84@gmail.com,
  Köszönöm! Csilla

  VálaszTörlés
 85. Kedves Szandra!
  Nagyon orulok,hogy egy ujabb nyeremenyjatekot hirdettel meg. Regota szemezek a Milani kozmetikumokkal, sok kulfoldi youtube-os isteniti a termekeiket. Gyonyoruek a szinek,mind szemhejporban, ruzsban, pirositokban...
  Szeretnek jelentkezni a jatekra,hatha en leszek az a szerencses aki kiprobalhatja vegre ezeket a csodas termekeket. Coral-os szineket nagyon szeretem az Essence-tol is van egy coral-os ruzsom. :-)
  E-mail cimem: szilvia.papp83@gmail.com

  VálaszTörlés
 86. Szia ! A GLAMOUR napi kupont én is kihasznaltam. A fizetés körül sajnos voltak problémák. A termékekkel eddig elégedett vagyok. Szeretnék jelentkezni a nyeremény játékra. E-mail cimem : desztike@freemail.hu . Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 87. Szia. Jelentkeznék a jàtékra. :) Még nem probâltam semmit a màrkâtól....pernyeszkitti@gmail.com

  VálaszTörlés
 88. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
  Email címem: dalmi.boros@gmail.com

  VálaszTörlés
 89. Ismét egy olyan márka, ami tudtom szerint itt nem található meg Erdélyben.:(
  Nagyon tetszenek a szemhéjpúderek illetve a rúzsok színe is csodaszép.
  Jelentkeznék a játékra. Mail: bokorbogi93@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 90. nagyon hasznos bejegyzés volt. :)
  köszi a lehetőséget. :) szeretnék én is részt venni a játékba. az e-mail címem : regos.ingrid@gmail.com

  VálaszTörlés
 91. Ó te jó ég ez a szatén-matt Cappuccino szemhéjpúder, és a Champagne valami imádat, illetve a szemhéjalapra is fáj a fogam, olyan szépeket írsz róla.
  Szeretnék szerencsét próbálni, és jelentkeznék a játékra.
  seresvivienbianka@gmail.com
  Köszi,
  Vivien

  VálaszTörlés
 92. Szia Szandra! Szeretnék jelentkezni a játékra. Köszönöm a lehetőséget!
  bidzso75@gmail.com

  VálaszTörlés
 93. Egyszerűen mesések a Milani termékei!!! :) Tuti benevezek majd egy két dologra. :)
  Szeretnék én is jelentkezni a játékra.
  barbyka.princess@gmail.com

  Köszi,
  Barbi

  VálaszTörlés
 94. Fuu a Milani termékekre nagyon kiváncsi vagyok, végül a kupont sajnos nem használtam fel, de köszi a tippet a hírlevélhez :)
  Én is szeretnék játszani! kata.fabian@gmail.com
  Köszönöm :)

  VálaszTörlés
 95. Tényleg jó lenne megnyerni, mert ezek különleges dolgok. Szeretnék jelentkezni. Az email címem: szilvia.bano@gmail.com

  VálaszTörlés
 96. Szia Szandra!

  Hát elkényeztetsz bennünket :) Naná hogy szeretnék jelentkezni :) És itt az e-mail címem: dalma.lippai@gmail.com

  Köszönjük,
  Dalma.

  VálaszTörlés
 97. Jelentkeznék a játékra, szilvia.bano@gmail.com

  VálaszTörlés
 98. Szia! Köszi a lehetőséget, én is szeretnék jelentkezni a játékra.
  dorcisarik@gmail.com

  Üdv,
  Dorci

  VálaszTörlés
 99. Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: mimicike@gmail.com Köszönöm!

  VálaszTörlés
 100. Köszönjük a játékot!:)

  Nekem a géles szemöldökfesték ami nagyon birizgálja a fantáziámat a Milani-tól, de ami késik nem múlik. :)

  Szeretnék a játékra is jelentkezni :reni9206@vipmail.hu

  VálaszTörlés
 101. Szia!
  Nagyon hasznos volt a bejegyzés, eddig is szemeztem a márkával, jó kis termékeik vannak! :)
  Szeretnék jelentkezni a játékra én is, az e-mail címem: k.zsofi87@freemail.hu
  Szép napot! Zsófi

  VálaszTörlés
 102. Szia!
  Nagyon hasznos volt a bejegyzés, eddig is szemeztem a márkával, jó kis termékeik vannak! :)
  Szeretnék jelentkezni a játékra én is, az e-mail címem: k.zsofi87@freemail.hu
  Szép napot! Zsófi

  VálaszTörlés
 103. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: tengzsofia@freemail.hu

  VálaszTörlés
 104. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  E-mail címem: mbea26@gmail.com
  Bea

  VálaszTörlés
 105. Szia! Gyönyörűek azok a pirosítók *-*
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: czuth.noemi@gmail.com
  Köszönjük :)) Noémi

  VálaszTörlés
 106. Szia Szandra!

  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  E-mail címem: barbara.asztalos@gmail.com

  Köszi :) Barbi

  VálaszTörlés
 107. Én is szeretnék jelentkezni a játékra. :)
  (gjutka@gmail.com)

  VálaszTörlés
 108. szeretnék jelentkezni a játékra!
  email címem: kykike@gmail.com
  köszönöm :)

  VálaszTörlés
 109. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra, szívesen kipróbálnám ezeket a termékeket.
  Az email címem: eszter15@gmail.com.
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 110. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Az e-mail címem: erika0625@citromail.hu

  VálaszTörlés
 111. Júúj nagyon nagoyn nagyon szeretném kipróbálni már ezt a márkát. Most akarok leadni egy rendelést, de egye fene megvárom, hogy mellém áll e a szerencse most :))))
  Email címem: temesaniko@freemail.hu

  VálaszTörlés
 112. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
  Email címem: svandabetty@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 113. Szia!
  Én is jelentkeznék a játékra, zoreka3@freemail.hu ☺️

  VálaszTörlés
 114. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: zsufie92@gmail.com
  Köszönjük :))

  VálaszTörlés
 115. Szia!(: Nagyon tetszenek a termékek, szívesen kipróbálnám őket.. Szeretnék jelentkezni a játékra, email címem: zsdora93@gmail.com. Köszönöm a lehetőséget!(:

  VálaszTörlés
 116. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Még nem próbáltam Milani terméket, de a pirosító nagyon érdekel.
  Email: biroszabina86@gmail.com

  VálaszTörlés
 117. Nagyon szupi.nyeremeny!:) szeretnek jelentkezni! 😃 busiadriana08@gmail.com 😊

  VálaszTörlés
 118. Szia Szandra!

  Szeretnék jelentkezni a játékra :) Anyumnak pont jó lenen a pirosító , nekem meg a rúzs :P
  Köszi :D
  e-mail: jozosziszko1@gmail.com

  VálaszTörlés
 119. Szia jelentkezni szeretnék a játékra! 😊 krisztina.t25@gmail.com

  VálaszTörlés
 120. Szia Szandra! :)

  Szeretnék jelentkezni a játékra! :) Még nem próbáltam Milani termékeket, de épp itt lenne az ideje! :)
  Email: csenge.solymosi@gmail.com

  VálaszTörlés
 121. Koszonjuk a beszamolot :)
  Szeretnek jelentkezni a jatekra: szugyitimea@gmail.com

  VálaszTörlés
 122. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra. Az e-mail címem : nikoyaka01@gmail.com

  VálaszTörlés
 123. Szia !
  régen kinéztem már a milani pirosítókat, de egyenlőre még nem sikerült elhatároznom magam,
  na de most majd hátha :)
  gigi.szala@gmail.com

  VálaszTörlés
 124. Szeretnék jelentkezni! :)
  mtimea19@hotmail.com

  VálaszTörlés
 125. szia!
  köszönjük a nyereményjátékot
  Nagyon tetszenek a termékek. szeretnék jelentkezni a játékra. e-mail címem: krisztike0313@gmail.com

  VálaszTörlés
 126. Kedves Szandra! Az égetett pirosítókért oda vagyok. Nagyon szép az általad bemutatott barackos árnyalat. A nude rúzsok is megmozgatták a fantáziámat😄. Köszönöm a lehetőséget a játékra: kismaszat@tvn.hu Üdvözlettel: Kiss Virág

  VálaszTörlés
 127. Kedves Szandra! Az égetett pirosítókért oda vagyok. Nagyon szép az általad bemutatott barackos árnyalat. A nude rúzsok is megmozgatták a fantáziámat😄. Köszönöm a lehetőséget a játékra: kismaszat@tvn.hu Üdvözlettel: Kiss Virág

  VálaszTörlés
 128. Szia Szandra,
  Köszönjük a játékot :)
  Szeretnék jelenetkezni az alábbi ímélcímmel: kriszti.buzsik@gmail.com
  A leginkább a rúzsok tetszenek a Milani kínálatából :))

  VálaszTörlés
 129. Még nem volt szerencsém a Milani termékekhez , de ezek a pirosítók eszméletlenül gyönyörűek . Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: redakkrisztinaa@gmail.com Köszi a lehetőséget ☺

  VálaszTörlés
 130. csodameseszép ez a pirosító!
  szivesen kiprobálnék pár milani terméket, ez a kis csomag tökéletes kis kezdet lenne! :)
  e-mail: simondora95@gmail.com

  Köszi a játékot!

  VálaszTörlés
 131. szia!:) szeretnék jelentkezni én is:) még nem volt lehetőségem milani termékeket kipróbálni, hátha ez most változik.:) bodor.bea96@gmail.com

  VálaszTörlés
 132. Szia! :) szeretnék jelentkezni a játékra :D e-mail: dorafaradi@citromail.hu

  VálaszTörlés
 133. Imádom az ilyen árnyalatú rúzsokat! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: rozsa.sara@gmail.com
  Szép napot! :)

  VálaszTörlés
 134. Szia!
  Köszi a játékot, szeretnék jelentkezni! (szikoraszandi@gmail.com)
  A szemhéjalappal már régóta szemezek egyébként és a Glamour napokon be is akartam szerezni, de aztán lebeszéltem magam róla, mondván, hogy van több termékem is erre a célra és azokkal is meg vagyok elégedve, de ami késik, az nem múlik :)

  VálaszTörlés
 135. Szia Szandra!

  Nagyon szívesen kipróbálnám a termékeket! babiczeva@gmail.com

  Sok sikert a továbbiakban is!

  Üdv,Évi

  VálaszTörlés
 136. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Még nincsen Milani termékem, de már gondolkoztam rajta, hogy be kellene szerezni egyet kettőt. :)
  E-mail: k.fanni29@gmail.com

  VálaszTörlés
 137. nagyon ígéretesek, főleg a luminoso pirosító tetszik. mondjuk én szeretek mindent élőben is megnézegetnek, tesztelgetni, mielőtt megveszem, kár, hogy csak webshopjuk van:(

  jelentkeznék a játékra is: toxikushamu@freemail.hu
  köszi szépen!

  VálaszTörlés
 138. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.:) benko.andrea01@gmail.com

  VálaszTörlés
 139. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. :) Még nem volt alkalmam kipróbálni a termékeket, de szeretném :)
  Köszi: sarkanyjulia@citromail.hu

  VálaszTörlés
 140. Szia! Én is jelentkeznék a játékra! Szuper volt a poszt,megjött a kedvem egy rendelésre! ;)
  norasomodi93@gmail.com

  VálaszTörlés
 141. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játék az email címem: babucsniki@gmail.com
  Köszönöm. :)

  VálaszTörlés
 142. Nagyon tetszenek ezek a szemhéjpúderek, valahogy engem szemsminkekkel a legkönnyebb megvenni :)
  Sokat agyaltam, de én is szeretnék játszani az ajándékokért :) És köszönjük szépen a lehetőséget!
  tajtizsu@gmail.com

  VálaszTörlés
 143. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! :) Email:gulyaszsuzsanna80@gmail.com

  VálaszTörlés
 144. Szia :)
  Szeretnék a játékra jelentkezni! Gyönyörű az összes termék!
  kodrita@gmail.com
  Köszönjük!

  VálaszTörlés
 145. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 146. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  E-mail: rebekaahorvath@gmail.com

  VálaszTörlés
 147. Én is szeretnék jelentkezni, régóta nézegetem már a milani termékeket, de még nem sikerült rávennem magam a dologra :) gigi.szala@gmail.com

  VálaszTörlés
 148. Szia! :) szeretnék jelentkezni a játékra.Még sosem próbáltam Milani termékeket,de nagyon izgatják a fantáziám. email: galberki.reka@gmail.com

  VálaszTörlés
 149. Szia Szandra! :)
  Még nem hallottam erről a márkáról, így örülök, hogy írtál róla.
  A szemhéjpúderek és a pirosítók tetszenek legjobban :)
  Köszi a játékot! Puszi :)

  VálaszTörlés
 150. Az email cím lemaradt :)
  nikosz89@hotmail.com

  VálaszTörlés
 151. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra :)
  lottikocsis@freemail.hu
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 152. Szia, szeretnek jelentkezni a jatekra!
  kriszti.takacs.07@gmail.com

  VálaszTörlés
 153. Szia!
  Remélem nem jelentkeztem kétszer, ha igen elnézést, nem láttam az előzőt amit írtam :)
  Szeretnék jelentkezni:
  simonek.kitti@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 154. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra! Már régóta szemezek a pirosítóval és nagyon szeretném kipróbálni! :)
  E-mail címem: sipiczky.petra@gmail.com

  VálaszTörlés
 155. Szia!
  Épp most tervezek rendelni a Milani-ól, így kapóra jött az infó, hogy a Baked pirosító jobban szerepel neked, mint a Rose pirosító :) Úgyhogy ezer köszi!

  naomeeszarka@gmail.com

  VálaszTörlés
 156. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! Email címem: agnes.kovacs0319@gmail.com! Köszi :)

  VálaszTörlés
 157. Szia, nagyon gondolkodtam a rendelésen, de aztán lebeszéltem magam, igy szeretnék jelentkezni a játékra. szilvia.pupp@yahoo.com. Köszi

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe