Díjnyertes arcbőr | Arcápolás

Évekkel ezelőtt kimondottam nem szerettem az arcmaszkokat... valahogy sajnáltam arra az időt, hogy valami fura izével az arcomon szobrozzak negyed órát. Viszont egy ideje nagyon szeretek úgy lazítani, hogy közben felteszek az arcomra és miközben lazítok, a bőröm is szépül. Ezért is örültem meg, amikor megkeresett Dayana a Starskin Beautytól, ami egy számomra teljesen ismeretlen cég volt és a kapcsolatfelvételkor még nem is lehetett kapni a termékeiket hazánkban, most már viszont igen, úgyhogy arra gondoltam ez épp megfelelő időpont arra, hogy bemutassam Nektek a kis tesztcsomagot, amit kaptam tőlük.



A Starskin Beauty egy holland cég, ami - nevéhez hűen - azt ígéri, hogy termékeik használatával díjnyertes bőrünk lesz, olyan, mint a vörös szőnyegen vonuló sztároké. Legismertebbek a bio cellulóz arcmaszkjaik, amiket "második bőr maszknak" is neveznek, hiszen tökéletesen passzolnak és illeszkednek a bőrre. Ezek parabén-, ásványi olaj-, szulfát- és alkoholmentesek, továbbá hypoallergének. Ezek a maszkok súlyuk százszorosának megfelelő folyadékmennyiséget képesek felszíni és magukban tartani, így a  maszkok 30ml (!!!) szérummal vannak átitatva, ami rengeteg, gyakorlatilag egy kisebb tégelynyi krém. szóval nem spórolták ki belőle az anyagot.

Starskin Foaming Peeling Perfection Puff habzó hámlasztó puffni
A háromdarabos próbacsomagból ezt a habzó, hámlasztó puffnit próbáltam ki először. Amikor megláttam olyan összetevők listáját, nem kicsit meglepődtem, mert többek között olyasmiket láttam, hogy répakivonat, ami a bőr megújításáért felelős, nyugtató brokkoli és aloe vera, paradicsomkivonat és rizs a ragyogó bőrért, valamint hidratáló olivalevél. 
A kis puffnit úgy kell használni, hogy kinyitjuk a zacsit, csepegtetünk bele egy kis vizet, majd még a tasakban felhabosítjuk és a nedves arcbőrt kb. 2-3 percig radírozzuk vele, különösen az orr és homlok területét. Az használati útmutató egyébként megtalálható a zacsi hátulján.
Őszintén szólva én picit megijedtem, ugyanis amikor elkezdtem vele radírozni az arcomat, elkezdett bizseregni a bőröm, meg enyhe égő érzést éreztem, úgyhogy nem is mertem 2-3 percig használni, mert attól féltem, hogy totál kivörösödik tőle a bőröm. Amúgy nagyon jól habzott, úgyhogy le is mostam, és teljesen ledöbbentem, hogy mennyire puha és ragyogó lett utána a bőröm. Ettől még azt gondolom, hogy érzékeny bőrűeknek nem biztos, hogy legjobb megoldás választás, de amúgy érdemes kipróbálni. Max. háromszor lehet használni, tehát nem egyszer használatos termékről van szó, de érdemes jól lezárni a zacsit, nehogy kiszáradjon a puffni.
Ha jól láttam, akkor amit én kaptam, az egy kisméretű tesztpéldány volt, merthogy egyébként nagyobb zacsiban van. 

Starskin Firming Bio-Cellulose Secind Skin arcmaszk - Close-Up
A cég hatféle arcmaszkja közül én a Close-Up elnevezésűt kaptam, ami viszont egy teljes méretű termék volt a csomagban. Azt írják, hogy minden bőrtípuson használható és azonnal táplál és hidratál, feszesít, visszaállítja a bőr rugalmasságát és ragyogóvá varázsolja azt. Egyébként a maszkok nevei is elég beszédesek, hiszen mind olyan neveket kaptak, amik valahogyan kapcsolódnak a filmsztárokhoz - pl. Red Carpet Ready, Behind The Scenes, After Party stb.
Úgyhogy abban a reményben, hogy a használata után olyan lesz a bőröm, mint Blake Lively-é, feltéptem a zacsit. Pontosabban előtte a még a zacskón keresztül az ujjaimmal megnyomkodtam a zacskót, hogy mindenhova egyenletesen kerüljön a szérumból. Majd kivettem a maszkot, ami gyakorlatilag tocsog a szérumban. Levettem róla a két védőréteget, majd felhelyeztem és eligazgattam a száraz bőrömön. Nos a szemkivágás lehetne picit nagyobb, de végülis sikerült megfelelően feltenni.
20-25 perc hatóidőt írnak és kb. ennyi ideig rajtam is volt, mert szerencsére nem tapasztaltam semmilyen furcsa érzést. Sőt nagyon hűsítő és kellemes érzés volt viselni a maszkot, tökéletesen rásimul a bőrre. Miután levettem, elég sok szérum volt az arcomon, a csomagolás szerint ezt finoman bele kell tapogatni a bőrbe, hogy az fel tudja szívni az értékes hatóanyagokat és nem szükséges leöblíteni az arcot a használata után. Viszont én úgy éreztem, hogy nem szívódott fel teljesen a szérum, vagy hát maradt egy ilyen ragacsos érzés utána, úgyhogy én lemostam a bőrömet. Nos a maszk tudta fokozni a puffni hatásátt, ugyanis elképesztően rugalmas, puha és ragyogó lett utána a bőröm, azt hiszem ilyet még egy arcmaszk használata után sem tapasztaltam. (Vigyázat, megrázó kép következik :D!)
Ha nem is rendszeresen minden héten, de egy-egy különlegesebb alkalom, fontosabb esemény előtt érdemes bevetni egy ilyen maszkot, hiszen látványosan szebb lesz tőle a bőr.

A harmadik termék a zacsiban igazából csak egy picit mintamaszk volt, amit mérete miatt a kézfejen tudtam kipróbálni, úgyhogy így erről érdemben nem is nagyon tudok mit írni, de végülis fentebb megtettem a rendes méretű maszkról. De megmutatom ezt is, mert amúgy nagyon cuki ez a pici smiley maszk :).

Nagyjából a csomag megérkezésével egy időben kaptam emailen az infót Dayanatól, hogy a Starskin termékek már kaphatók Magyarországon is a Douglas üzletekben, úgyhogy tegnap bementem és megnéztem őket. Ha jól láttam mindegyik termékük egységesen 2990 Ft-ba kerül, ami nem kevés egy arcmaszkért, de ahogy írtam fentebb, egy-egy különleges esemény előtt érdemes bevetni, mert a végeredmény valóban nagyon látványos. És mivel hétvégén Glamour-napok, így érdemes benézni a Douglas-be, hátha ezekre a maszkokra is érvényes lesz a kupon, és akkor kedvezőbb áron tudjátok kipróbálni őket.



Ti használtok arcmaszkokat?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe