Hello Milani! | Teszt

Gondolom szinte már mindenki kívülről fújja, hogy megnyílt a Milani magyar webshopja ITT, és a nyitási lázt még az is tetézte, hogy a Glamour napokon 20% kedvezménnyel lehetett vásárolni náluk. Nekem már van két termékem a márkától, amit nagyon régóta használok és szeretek és éppen amikor elkezdtem nézelődni, hogy mit is rendeljek a Glamour kuponnal, érkezett az email, hogy tesztelhetem a márka néhány termékét. Úgyhogy a mai bejegyzésben ezeket mind bemutatom részletesen, sok-sok képpel, színmintával - mint mindig. Vannak köztük kedvencek, vannak, amik kevésbé lettek a szívem csücskei és van természetesen meglepetés is a végén ;).



Oldie, but goodie
Először is kezdeném azzal a két termékkel, amiket már legalább egy éve nagy-nagy megelégedéssel használok. Ezekkel indul a kapcsolatom a Milanival és hát igencsak erős felütés volt mindkét termék, merthogy imádom őket. Ezeket még a Cherryculture webshopból rendeltem - természetesen külföldi Youtube-osok hatására, akik annyit dicsérték a Milani szemhéjalapot és az égetett pirosítók közül a 05 Luminoso árnyalatot, hogy tudni akartam, tényleg annyira jók-e és hát nem csalódtam.
A szemhéjalap a legjobb, amit valaha próbáltam, és ezt minden túlzás nélkül állítom. Kissé bőrszínű, könnyen eloszlatható, krémes termék, amiből nagyon minimális kell, viszont reggeltől esti fixen tartja a szemfestéket. Nincs maszatolódás, nincs "összegyűlés" egy csíkban, vagy elmászkálás, csak tökéletes szemsmink egész nap. És ahogyan írtam, legalább egy éve használom, de még a tubus felénél sem járok. Bár az is igaz, hogy nem használom minden nap, de ettől még biztos, hogy nagyon hosszú ideig elég.
A Luminoso árnyalatú égetett pirosítóval kapcsolatban anno sokáig vacilláltam, hogy megrendeljem-e, mert kevés barackos árnyalatú pirosítóm van. Valahogy úgy érzem, ezek nem állnak nekem annyira jól. Kivéve ezt: nem az a brutálisan pigmentált pirosító, amihez csak épphogy hozzá szabad érinteni az ecsetet, de nem is bánom. Csodás barackos árnyalat kellemes fénnyel, így nem csak pirosítóként, hanem akár highlightertként is megállja a helyét mondjuk egy másik pirosító fölött, imádom! Ha nem akarok túlzásba esni a sminkemmel, csak egy kis üde színt és fényt szeretnék az arcomra - ami mostanában elég gyakran van -, akkor tutira ehhez nyúlok.
Milani Baked Blush - 05 Luminoso

Milani Bella Gel Powder szemfesték
Azzal kezdeném, hogy nem igazán értem mit keres a "gel" megnevezés ennek a szemfestéknek a nevében, merthogy ez nem egy géles dolog. A név alapján azt vártam, hogy amolyan "rugalmas" textúrája lesz (tudjátok benyomható, mint egy párna, szebben nem tudom ezt körülírni :D), de igazából érintésre olyanok, mint egy normál szemhéjpúder.
A honlap szerint "a formula gélből indul ki, majd átalakul egy speciális eljárás során egy lenyűgöző szemhéjpúderré". Vagyis ha jól értem, ez a gyártás elején még gél volt és abból alakul aztán át szemhéjpúderré. De mindegy is, mert  a lényeg, hogy sima, bársonyos textúrájuk van, ha ujjal visszük fel őket, egyáltalán nem porolnak, ecsettel is csak picit, de még így is minimális. Nagyon szépen pigmentáltak, használhatók szárazon és nedvesen is, utóbbi esetben még intenzívebb a színük és a fényük.
Milani Bella Gel Powder Eyeshadow
Ez a szemfesték összesen 30 különböző árnyalatban kapható és különböző finisek közül választhatunk: vannak szatén-matt, csillogó és metálfényű verziók.
A két csillogó árnyalat - 02 Bella Sand és 16 Bella Champagne - egyáltalán nem csillámos, viszont gyönyörű fényük van, így akár highlighterként is simán el tudom képzelni őket, de tökéletes választás, ha egy 5 perces sminkhez gyorsan, ujjal akartok felvinni valamit a szemhéjra. Előbbi egy fényes arany árnyalat, utóbbi pedig - ahogyan a neve is jelzi, egy fényes pezsgőszín, amit picit talán építgetni kell az igazán intenzív színhatásért, de megéri :). 
Milani Bella Gel Powder Eyeshadow balról jobbra: 02 Bella Sand (csillogó), 03 Bella Cappuccino (szatén matt), 16 Bella Champagne (csillogó), 24 Bella Bronze (metálfényű)

A 03 Bella Cappuccino tökéletes satírozó szín, nem túl meleg középbarna és valóban nem teljesen matt, de fényesnek sem mondanám, szóval tényleg amolyan szatén matt finisű. A 24 Bella Bronze elvileg metálfényű, de nekem hasonlónak tűnt a finise, mint a két csillogó árnyalaté, bár valóban picit talán metálosabb, de ebben sincsenek csillámok, viszont nagyon fényes és elképesztően pigmentált szín, gyönyörűség!
Imádom ezeket a szemhéjpúdereket, semmi kétség és biztos, hogy újabb színeket is ki fogok próbálni.
Milani Bella Gel Powder Eyeshadow balról jobbra: 02 Bella Sand (csillogó), 03 Bella Cappuccino (szatén matt), 16 Bella Champagne (csillogó), 24 Bella Bronze (metálfényű)

Milani Brow & Eye higlighters duo ceruza - 02 Matte Cream/Luminous Lift
Egyből a közepébe vágok: végre egy igazán pigmentált, krémes szemceruza, ami rendesen fog a vízvonalon és nem kell ötször "áthuzigálni" és tartós is. Ok, tudom, hogy ezt eredetileg a szemöldöknél kellene használni,  viszont ez a jumbo ceruza annál sokkal több, de ne szaladjunk ennyire előre.
Az egyik felén egy matt bézs, kissé pinkes beütésű árnyalatot találunk (Matte Cream), a másikon pedig egy fényes, világos rózsaszínt (Luminous Lift), amiben szerencsére nincsenek csillámok. Én úgy vettem észre, hogy a matt fele valamivel krémesebb, mint a fényes. És az is hamar kiderült, hogy szuperül lehet hegyezni, merthogy az ilyen nagyon krémes ceruzáknál az az egyik félelmem, hogy nem lehet normálisan hegyezni, mert mindig letörik a hegye. Ugyanis a kupak annyira erősen rá volt szorítva, hogy első használatkor alig bírtam levenni és amikor végre sikerült, a ceruza hegyét is letörtem - bravo Szandra! Viszont a krémessége miatt használat közben gyorsan kopik, úgyhogy nagyjából minden használat előtt hegyezni kell, és így valószínűleg elég hamar el fog fogyni, vagyis nem túl gazdaságos, de tényleg ez az egyetlen dolog, amit negatívumként fel tudok róni.
Merthogy valóban gyönyörűen lehet hangsúlyozni vele a szemöldök ívét és tisztázni annak környékét, úgyhogy akik szeretik a tökéletesen megkomponált szemöldököt, azoknak ez a jumbo cerka biztosan jó barátja lesz. Továbbá egy húzással is szépen kiemeli a vízvonalat, de használható a belső szemzug kiemelésére, valamint szemhéjalapként is - bár minek, ha van egy olyan szuper szemhéjalapja az embernek, mint amiről fentebb írtam :D. Sőt mivel eléggé krémes, így nyugodtan kiemelhetjük vele az orr vonalát és a felső ajak csúcsát is (tudjátok, a Cupid's bow - ennek mi a magyar megfelelője?). 
Azt hiszem nem is kell több mindent írnom róla, szeretem, nahh :)!


Milani Color Statement ajakrúzs
Alig vártam már, hogy kipróbálhassam ezeket a csodaszép rúzsokat, amiket külföldön oly' sokan istenítenek és nem kevesebb mint 46 árnyalatban kaphatók. Vannak köztük matt színek is, de talán tudjátok rólam, hogy én annyira nem kedvelem a matt ajakkencéket, de ezek a szép krémes, nude színek azonnal megdobogtatták a szívemet. Viszont akik a sötétebb vagy éppen merészebb színeket kedvelik, azok is mindenképpen nézzenek szét a rúzsok között, tényleg nagy a választék.
Milani Color Statement Lipstick balról jobbra: 25 Naturally Chic, 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo


A három árnyalat közül én most a 26 Nudé Creme-et és a 27 Dulce Caramelot mutatom be, a harmadik "szokás szerint" egy kis meglepiként vár Titeket a bejegyzés végén ;).
A csomagolásban leginkább az tetszik, hogy az alján látni a rúzs valódi színét, úgyhogy emiatt érdemes lehet fejjel lefelé tárolni.
Az első, ami egyből azután feltűnt, hogy levettem a kupakot, az az, hogy elég erős, édeskés illatuk van, ami engem speciel a dinnyés Orbit rágóra emlékeztet és még azután is éreztem pár percig, hogy felkentem az ajkakra. Úgyhogy akik nem szeretik az illatos rúzsokat, azoknak szerintem nem ez lesz a legjobb választás.
Milani Color Statement Lipstick balról jobbra: 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo
Nagyon kellemes a textúrájuk, szépen siklanak az ajkakon, de azért nem túlzottan "csúszósak", így nem is másztak ki az ajak vonalán kívülre. Nem szárítanak, viszont azt vettem észre, hogy kissé beleülnek a ráncokba és kiemelik a száraz részeket, úgyhogy akinek szárazabbak/cserepesek az ajkai, azoknak érdemes radírozni és hidratálni a használatuk előtt. Kb. 3-4 órát bírnak, utána érdemes újrakenni őket.
Milani Color Statement Lipstick balról jobbra: 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo
A 26 Nude Créme egy barackos, kissé rózsaszínes nude, nincsenek benne csillámok, de szép szaténfénye van. A 27 Dulce Caramelo viszont egy csillámos árnyalat, ami miatt kissé szkeptikus voltam először, de felkenve egészen megkedveltem, ez egy barnás nude, a csillámok miatt picit talán rezes fényű, de nagyon szép természetes szín.
Milani Color Statement Lipstick: 26 Nude Créme, 27 Dulce Caramelo

Milani Rose pirosító
A Luminoso pirosító után nagy elvárásaim voltak ezekkel a rózsás pirosítókat illetően, bár tudtam, hogy ezek mások lesznek, már csak azért is, merthogy ezek matt pirosítók. Az nyilvánvaló, hogy a Rose pirosítók mesésen festenek ezzel a rózsás kialakítással, az ember szinte sajnálja, hogy bele kell rondítani a szirmokba, de - hogy már az elején lelőjem a "poént"- én egy picit többet vártam tőlük...
Milani Rose blush
A webshopban jelenleg hat árnyalatban kapható pirosító közül most kettőt mutatok be: a 01 Romantic Rose egy barnás rózsaszín pirosító, igazán visszafogott és természetes árnyalat, a 08 Tea Rose pedig egy kellemes rózsaszín, nem túl élénk, de nem is túl sötét, hanem valahol középen.
Milani Rose Blush: 01 Romantic Rose, 08 Tea Rose
Szóval szépek maguk a pirosítók, szépek a színek is, de egyrészt sajnos porolnak, másrészt sajnos nehéz egyenletesen felvinni őket, kissé időigényes míg szépen eldolgozza az ember, de muszáj, mert különben "foltosak". Viszont a kettő közül a Tea Rose talán nem annyira vészes.
Úgyhogy én azt mondom, ha Milani pirosító, akkor inkább a fentebb bemutatott égetett (Baked) pirosítók közül válasszatok magatoknak, azok között is vannak matt árnyalatok ;).
Úgy látom nem szándékosan, de sikerült úgy haladnom, hogy a legjobbaktól indultam és a végére jutottam el azokhoz, amik nekem kevésbé váltak be. Ezek, amiket most bemutattam, csak töredékei a webshopban megtalálható termékeknek, úgyhogy érdemes szétnézni. Egyrészt mert nagyon igényes, átlátható, informatív webshop, vannak videók és sminktippek is, sőt ha feliratkoztok hírlevélre, akkor 10% kedvezményt kaptok az első rendelésből. Árban úgy nagyjából a Maybelline és a L'Oréal között helyezném el a termékeket, a szállítás 10.000 Ft felett ingyenes, alatta 990 Ft.
A webshop IDE kattintva érhető el, facebook oldal ITT és Instagramon is megtaláljátok őket @milani_hungary néven.

Természetesen most is tartogattam Nektek egy kis meglepit, mégpedig egy Color Statement rúzst a 25 Naturally Chic árnyalatban és egy Rose pirosítót a 05 Coral Cove árnyalatban.
És hogy mit kell tennetek, ha szeretnétek megnyerni? Csak a szokásos: írni egy kommentet ide a blogbejegyzés alá október 18. vasárnap éjfélig, hogy szeretnétek jelentkezni a játékra és az emailcímeteket.

A szerencsés nyertes Anna Csala, gratulálok!


Próbáltatok már valamit a márkától? 
Esetleg kihasználtátok a 20%-os Glamour-kupont?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

158 megjegyzés

  1. hű. :) a rózsás pirosítók nagyon tetszettek eddig is, teljesen megvett a csomagolás, viszont valamiért az égetett darabok jobban vonzottak, a teszt után is inkább azt hiszem az utóbbiból fogok beszerezni. :) a rózsásba egyébként is sajnálnék belenyúlni egy ideig, annyira szépek. :) a highlighter ceruzáról jó, hogy írtál, magamtól biztos nem figyeltem volna fel rá. :)

    + köszi a játékot ^^ (loracskablog kukac gmail com)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper teszt!
    Én két Milani terméket használok (szemhéjtus,Luminoso pirosító) és nagyon elégedett vagyok. Egyetértek a leírtakkal a pirosító esetében. :)
    Szeretnék játszani, az e-mail címem:
    mjucci@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. szia :) szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: csikam@freemail.hu

    VálaszTörlés
  4. Szeretnék jelentkezni, még nem próbáltam semmit a márkától. :) rita.joutsen@gmail.hu köszi!

    VálaszTörlés
  5. Jelentkezem a játékra, szuper lenne, ha megnyerném a termékeket!:) email címem: talasdora@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. A rózsás pirosítóból az Awakening rose-t vásároltam meg. A Bella Bronze és a Dulce Caramelo nagyon bejövősek. Lehet következő rendelésemnél teszek velük egy próbát. Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. audreysmiracles@gmail.com Szép napot!

    VálaszTörlés
  7. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.
    heni128@gmail.com az e-mail címem.
    Köszönöm!
    Heni

    VálaszTörlés
  8. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! 😊
    Email: orchidea8627@hotmail.com
    Köszi és szép napot!
    Ági

    VálaszTörlés
  9. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :)
    ada.csernak@gmail.com

    Üdv, Ada :)

    VálaszTörlés
  10. Szia. Szeretnék jelentkezni a játékra :) e-mailom: wiiccaa@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Kedves Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a Milani játékra, az email címem: kristofmarti86@gmail.com
    Én a Milani kupont nem használtam ki, helyette Max Factor, Rimmel és L'oreal termékekre csábultam el :)
    Olyan jó lenne, ha csinálnál egy videót a kedvenc rúzsaidról! Puszi

    VálaszTörlés
  12. Szia Szandra!

    Csak most esett le, hogy a szemhéjpúderekben gyárilag van egy mélyedés, azt hittem, hogy mindenki ennyire elhasználja őket, annyira szereti, amikor külföldi youtube videósok vagy bloggerek mutogatják őket :D

    Szeretnék jelentkezni a játékra is, emailem: kami.lla5553@gmail.com

    Köszönöm szépen a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  13. Szeretnék jelentkezni a játékra! E-mail címem: editke321@freemail.hu Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  14. Nincs meg egyetlen Milani sminktermekem sem, ugyhogy tenyleg nagyom szeretnem elnyerni ezeket a cuki termekeket, bar lehet hogy a pirositoba en sem mernek belenyulni.. E-mail cimem: izabella_gradinescu@yahoo.com

    VálaszTörlés
  15. Szia!Szeretnék jelentkezni a játékra!viola78.varga@gmail.com

    VálaszTörlés
  16. Szeretnèk jelentkezni a játékra. Email címem: szabogreta86@gmail.com
    😊😊😀😁☺

    VálaszTörlés
  17. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    e-mail: peccipetri@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Kedves Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a Milani játékra, az email címem: kristofmarti86@gmail.com
    A Milani kupont nem használtam ki, helyette Max Factror, Rimmel és L'oreal termékekre csábultam el.
    Olyan jó lenne, ha készítenél majd egy videót a kedvenc rúzsaidról! Puszi

    VálaszTörlés
  19. Kedves Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a Milani játékra, az email címem: kristofmarti86@gmail.com
    A Milani kupont nem használtam ki, helyette Max Factror, Rimmel és L'oreal termékekre csábultam el.
    Olyan jó lenne, ha készítenél majd egy videót a kedvenc rúzsaidról! Puszi

    VálaszTörlés
  20. Szia!

    Szeretnék jelentkezni a játékra. Email cím: varadi.adri@gmail.com

    Én is gondolkodtam egy rendelésen, a szemöldökfestéken gondolkodtam, de nem vagyok biztos melyik szín lenne a legjobb választás, várok még vele hátha valaki arról is ír tesztet :)

    VálaszTörlés
  21. Szia Szandra! :)
    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. E-mail: blogofpetra@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  22. Huhúú, én is szeretnék jelentkezni a játékra!
    kostyan_andi@msn.com

    VálaszTörlés
  23. Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    rekanagy3@msn.com

    VálaszTörlés
  24. Köszönjük a játékot Szandra! :) Amikor megláttam az első képet, pont ezeket szúrtam ki a rúzsból és a pirosítóból is, így mindenképpen jelentkezek. :)
    e-mail címem: vacziagnes89@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. Nagy örömmel olvastam ezt a bejegyzést a reggeli kávém kortyolgatása közben, már olyan régóta szerettem volna megbízható véleményt hallani a Milani márka termékeiről. Sok külföldi beautyblogger ajánlotta egy-egy videójában leginkább a Luminoso pirosítót, de csak külföldről lehetett megrendelni. Pár hete aztán jött a nagy hír, hogy lesz magyar webshopja a márkának... Nagyon szuper lett ez a bejegyzés, köszönjük Szandra, most már azt hiszem nem sokat várat magára egy pirosító és szemhéjpúder beszerzése :)

    VálaszTörlés
  26. Szia Szandra, én is szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: mayaa_31@yahoo.de

    VálaszTörlés
  27. Gyönyörűek ezek a pirosítók, teljes szerelem <3 :D
    Szeretnék játszani, e-mailem: saliga.viktoria@gmail.com
    Üdv: Viki

    VálaszTörlés
  28. Szia Szandra! Köszönjük a lehetőséget! Én is szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    E-mail címem: missmacskusz@gmail.com

    VálaszTörlés
  29. Még nem próbáltam semmit a márkától, de az a szemhéjalap nagyon felkeltette az érdeklődésemet, azt biztosan ki fogom valamikor próbálni! :) Szuper lett egyébként a bejegyzés, köszönöm, hogy ilyen alaposan bemutattad a termékeket :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: csala.anna@gmail.com. Köszönöm a játékot és a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna! Gratulálok, Te vagy a szerencsés nyertes, hamarosan írok emailt :)!

      Törlés
  30. A szemhéjalapot és a Luminosot én is megrendeltem. :) Szuper bejegyzés volt, nagyon szépek lettek a fotók. :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    Az email címem: Ms.Stargate@vipmail.hu

    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  31. Szeretnék jelentkezni a játékra, az e-mail címem: fagnes1985 kukac gmail com

    VálaszTörlés
  32. Nagyon szivesen kipróbálnám ezeket a termékeket, ezért jelentkezem a játékra. :) Email címem: otibiancsa@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! :) dorkakomkom@gmail.com
    Még nem próbáltam egy terméket sem a márkából, de a pirosítók nagyon tetszenek *.*

    VálaszTörlés
  34. Szia! Köszönjük a játékot! :) Szeretnék jelentkezni, e-mail címem: ebnerjano@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: remenyipepe@vipmail.hu
    Szerettem volna rendelni én is a Glamour napokon, de végül elég sokat költöttem a drogériákban, és mivel elég szűkös volt a keret, így a Milanitól már nem rendeltem. Jelenleg is keresem a tökéletes nude rúzst, így nagyon örülnék egy ilyen nyereménynek! :) Nagyon kedves Tőled, hogy mindig gondolsz a olvasóidra, mástól még nem láttad ilyen mértékű önzetlenséget! Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  36. Kedves Szandra! Én is szívesen szerencsét próbálnék.. :)
    tothreni@freemail.hu

    VálaszTörlés
  37. Szia!

    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    Az email címem: sz.barbara0429@gmail.com

    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  38. Szeretnék jelentkezni a jàtékra. delfi@citromail.hu az email cìmem. :) szuper lett ez a bejegyzés, köszi!!!

    VálaszTörlés
  39. Gyönyörűek! Jelentkeznék én is: timcsi514@yahoo.co.uk

    VálaszTörlés
  40. Szívesen kipróbálnám a márkát, főleg a rúzsok érdekelnek. Sajnálom hogy csak webshopban elérhető.

    + jelentkezem a játékra. A cím : dimpyke@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. A szemhéjalap és a pirosító megtetszett, lehet rendelni fogok, vagy ha Olaszország fele járok benézek a boltjukba. Szeretnék jelentkezni, reka.svertecki@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. Szia Szandra! Nekem is nagyon tetszik a webshop, szerintem igazán igényes és persze a termékek is egytől egyig :-) Szeretnék jelentkezni a játékra, emailcímem: bia00016@freemail.hu

    VálaszTörlés
  43. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    Az email címem kittivagyok92@freemail.hu

    VálaszTörlés
  44. Csodálatosak ezek a termékek, biztosan ki fogom próbálni őket :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra, emailcímem: kittiii94@gmail.com
    Köszönjük a lehetőséget :))

    VálaszTörlés
  45. szia! szeretnék jelentkezni a játékra :) viktoria.vrd93@gmail.com köszönöm :)

    VálaszTörlés
  46. Szia! Szertnék jelentkezni a játékra. Gyönyörűek a termékek. Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  47. Szia! Szeretnek jelentkezni a jatekra :)
    E-mail cimem: bogica.toth@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Szia! Köszi a lehetőséget! Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    e-mail: nemes_adrienn@freemail.hu

    VálaszTörlés
  49. Szia még sajnos nem próbáltam semmit a márkától, de ez biztosan nem marad, így örökké. :) Ezt a kupont nem használtam fel a Glamour napokon, de helyette rengeteg másikat igen. :)
    e-mail címem: fruzsi.bukszar@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. Szia! szeretnék jelentkezni a játékra. beeszti@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Szia! Az instagrammon kirakott képek után már alig vártam, hogy írj tesztet róluk, főleg a rózsás pirosítókra voltam kíváncsi, mert nagyon sok különböző véleményt olvastam. Még semmit sem próbáltam a Milanitól, de ez akkor sem marad így, ha nem én nyernék. :D :)
    nusysan@gmail.com

    VálaszTörlés
  52. Köszönöm a bejegyzést,a rúzst szívesen kipróbálnám!:-))
    Szeretnék jelentkezni a játékra: karinikol81@gmail.com

    VálaszTörlés
  53. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra!
    e.mail címem: dora.baksay@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Helló!
    A pirosító nagyon szép, és biztos a rúzst is sokat használnám.
    Szóval szívesen játszanék. :) sztimcsii@gmail.com

    VálaszTörlés
  55. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. 
    kejlatunde@freemail.hu az e-mail címem. 
    Köszönöm!
    Heni

    VálaszTörlés
  56. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Még semmit nem próbáltam a márkától, de nagyon kíváncsivá tettél. E-mail címem: bogi.szabo.23@gmail.com

    VálaszTörlés
  57. Nagyon tetszik az első pirosító, illetve e Nude Caramello rúzs!

    Jelentkeznék a játékra. E-mail címem: beautysecretsfromnora@gmail.com

    Puszi,
    Nóri

    VálaszTörlés
  58. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra: tmelcsi@vipmail.hu. Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  59. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! e-mail címem: gabicatoth97@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  60. Szeretnék jelentkezni a játékra, gyönyörű sminkek! Email cimem: szalaia@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  61. Szia!Szeretnék a játékra jelentkezni.email cimem: agnes.trifunovne@gmail.com
    köszi :-)

    VálaszTörlés
  62. De jó, én is szeretnék nyerni!! :)
    boglarka.balas@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Gyönyörűek ezek a pirosítók! Szerelem első látásra, főleg hogy ilyen rózsa dombormintásak! *.*

    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra: sz.nikolett92@gmail.com

    Köszönöm :) :) :*

    VálaszTörlés
  64. Szia Szandra! Sajnos, most lemaradtam a 20%-os kedvezményről, ezért szeretnék jelentkezni a játékra.
    pappedit68@gmail.com, Köszönöm Edit.

    VálaszTörlés
  65. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra, mivel nagyon tetszenek a nyeremények ;) az e-mail címem: aulauraa@freemail.hu

    VálaszTörlés
  66. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail: adrienn.schultz@gmail.com

    VálaszTörlés
  67. Szia Szandra. Szeretnék jelentkezni a játékra, nagggyon kiváncsi vagyok a Milani termékekre. Köszi a lehetőséget! varga.silvi@gmail.com
    Szép hétvégét! Üdv Szilvi

    VálaszTörlés
  68. Szeretnek jelentkezni a jatekra.:) email cimem: vajdakitti1999@gmail.com

    VálaszTörlés
  69. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail: adrienn.schultz@gmail.com

    VálaszTörlés
  70. Szia!

    Nem volt még Milani termékem, kíváncsi vagyok rá, sok jót olvasni a márkáról.
    Köszönöm a játéklehetőséget!
    Email címem: vajasdora@gmail.com

    Üdv:
    Dóri

    VálaszTörlés
  71. Szia! Szeretnék jelentkezni :) email címem: fv961014@gmail.com
    Köszi, Vivi

    VálaszTörlés
  72. Atya világ, azok a szemhéjpúderek!!! Álom! Szeretnék én is jelentkezni a játékra! Az email címem: dindori@gmail.com

    VálaszTörlés
  73. Nagyon tetszenek ezek a rózsás pirosítók. Kár, hogy nincsen rendes boltjuk, élőben is megnéznék ezt-azt. :)
    Szeretnék én is jelentkezni, az e-mail címem klasszikusmacska @ gmail.com

    VálaszTörlés
  74. Szia :) Szeretnék jelentkezni a játékra :) e- mail címem: marfildi81@gmail.com
    Köszönöm!
    Ildikó

    VálaszTörlés
  75. Nagyon szuper lett ez a bejegyzés (is), igazán jól bemutatja a márkát. :) Imádom a rúzsokat, úgyhogy szeretnék jelentkezni a játékra. koszegi.leda@gmail.com

    VálaszTörlés
  76. Annyira szerelmes lettem ebbe a márkába :D olyan gyönyörű minden,szerintem egy sötétebb árnyalatú rúzsra be is ruházok :)
    Szeretnék a játékra jelentkezni
    E-mail: kimberly9204@gmail.com
    Köszönöm :)
    Ui.: a videóidban mindig annyira üde és gyönyörű vagy :D irigy vagyok 💜

    VálaszTörlés
  77. Na, azt hiszem, karácsony környékén meg fogom jutalmazni magam ezzel a szemhéjalappal. :) Már nagyon régóta ácsingózom valami igazán tartós darabra, és az Artdeco tégelyes verziója annyira nekem negyerebe... De ez tubusos is, tartós is, jól hangzik! :) És bahh, ezek a szemhéjpúderek... valaki tiltsa le a kártyám, mielőtt túlzásokba esnék! :D

    Nagyon szeretem a tesztelős bejegyzéseidet, mindig informatívak, gyönyörűen fotózva, az egésznek olyan igazán profi hatása van. :) A matt pirosító igazán megmozgatta a fantáziámat, na meg az a rúzs... szóval köszönöm a lehetőséget, beszállnék! :)

    ancsi.pal@gmail.com

    Köszönjük a szuper posztot ismét! :)

    VálaszTörlés
  78. szia Szandra, én is szeretnék részt venni :) nagyon szuperek ezek a termékek, alig várom hogy rendeljek végre! :D köszönjük a lehetőséget!! mail: lilibiankaserbakov@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. Szia Szandra,
    én is szeretnék jelentkezni a játékra, az e-mail címem: sasgabriella88@gmail.com
    Köszönöm! :) Egyébként a szemhéjalap engem is nagyon érdekel már régóta, ezt lehet hogy meg fogom rendelni hamarosan :)

    VálaszTörlés
  80. Szia! :)

    A kuponos kedvezményt én is kihasználtam és megrendeltem a szemhéjalapot, mivel amúgy is fogyóban volt a jelenlegi, illetve a Luminoso pirosítót. Mindegyik nagyon jó, nagyon szuper szín a pirosító, pedig én is féltem, hogy túl barackos. :)

    Szeretnék jelentkezni a játékra :)

    nagyszandi94@gmail.com

    Köszönöm!

    Szandi

    VálaszTörlés
  81. Szia Szandra :) Szeretnék jelentkezni a játékra:)
    Email címem: edundi95@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  82. Kedves Szandra! Szeretnék jelentkezni a játékra :) email címem: ttgretaa_@hotmail.com

    További szép estét kívánok!
    Gréta

    VálaszTörlés
  83. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra!
    kulcsar.eszter86@gmail.com
    Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  84. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: kosacsilla84@gmail.com,
    Köszönöm! Csilla

    VálaszTörlés
  85. Kedves Szandra!
    Nagyon orulok,hogy egy ujabb nyeremenyjatekot hirdettel meg. Regota szemezek a Milani kozmetikumokkal, sok kulfoldi youtube-os isteniti a termekeiket. Gyonyoruek a szinek,mind szemhejporban, ruzsban, pirositokban...
    Szeretnek jelentkezni a jatekra,hatha en leszek az a szerencses aki kiprobalhatja vegre ezeket a csodas termekeket. Coral-os szineket nagyon szeretem az Essence-tol is van egy coral-os ruzsom. :-)
    E-mail cimem: szilvia.papp83@gmail.com

    VálaszTörlés
  86. Szia ! A GLAMOUR napi kupont én is kihasznaltam. A fizetés körül sajnos voltak problémák. A termékekkel eddig elégedett vagyok. Szeretnék jelentkezni a nyeremény játékra. E-mail cimem : desztike@freemail.hu . Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  87. Szia. Jelentkeznék a jàtékra. :) Még nem probâltam semmit a màrkâtól....pernyeszkitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  88. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    Email címem: dalmi.boros@gmail.com

    VálaszTörlés
  89. Ismét egy olyan márka, ami tudtom szerint itt nem található meg Erdélyben.:(
    Nagyon tetszenek a szemhéjpúderek illetve a rúzsok színe is csodaszép.
    Jelentkeznék a játékra. Mail: bokorbogi93@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  90. nagyon hasznos bejegyzés volt. :)
    köszi a lehetőséget. :) szeretnék én is részt venni a játékba. az e-mail címem : regos.ingrid@gmail.com

    VálaszTörlés
  91. Ó te jó ég ez a szatén-matt Cappuccino szemhéjpúder, és a Champagne valami imádat, illetve a szemhéjalapra is fáj a fogam, olyan szépeket írsz róla.
    Szeretnék szerencsét próbálni, és jelentkeznék a játékra.
    seresvivienbianka@gmail.com
    Köszi,
    Vivien

    VálaszTörlés
  92. Szia Szandra! Szeretnék jelentkezni a játékra. Köszönöm a lehetőséget!
    bidzso75@gmail.com

    VálaszTörlés
  93. Egyszerűen mesések a Milani termékei!!! :) Tuti benevezek majd egy két dologra. :)
    Szeretnék én is jelentkezni a játékra.
    barbyka.princess@gmail.com

    Köszi,
    Barbi

    VálaszTörlés
  94. Fuu a Milani termékekre nagyon kiváncsi vagyok, végül a kupont sajnos nem használtam fel, de köszi a tippet a hírlevélhez :)
    Én is szeretnék játszani! kata.fabian@gmail.com
    Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  95. Tényleg jó lenne megnyerni, mert ezek különleges dolgok. Szeretnék jelentkezni. Az email címem: szilvia.bano@gmail.com

    VálaszTörlés
  96. Szia Szandra!

    Hát elkényeztetsz bennünket :) Naná hogy szeretnék jelentkezni :) És itt az e-mail címem: dalma.lippai@gmail.com

    Köszönjük,
    Dalma.

    VálaszTörlés
  97. Jelentkeznék a játékra, szilvia.bano@gmail.com

    VálaszTörlés
  98. Szia! Köszi a lehetőséget, én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    dorcisarik@gmail.com

    Üdv,
    Dorci

    VálaszTörlés
  99. Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: mimicike@gmail.com Köszönöm!

    VálaszTörlés
  100. Köszönjük a játékot!:)

    Nekem a géles szemöldökfesték ami nagyon birizgálja a fantáziámat a Milani-tól, de ami késik nem múlik. :)

    Szeretnék a játékra is jelentkezni :reni9206@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  101. Szia!
    Nagyon hasznos volt a bejegyzés, eddig is szemeztem a márkával, jó kis termékeik vannak! :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra én is, az e-mail címem: k.zsofi87@freemail.hu
    Szép napot! Zsófi

    VálaszTörlés
  102. Szia!
    Nagyon hasznos volt a bejegyzés, eddig is szemeztem a márkával, jó kis termékeik vannak! :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra én is, az e-mail címem: k.zsofi87@freemail.hu
    Szép napot! Zsófi

    VálaszTörlés
  103. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: tengzsofia@freemail.hu

    VálaszTörlés
  104. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    E-mail címem: mbea26@gmail.com
    Bea

    VálaszTörlés
  105. Szia! Gyönyörűek azok a pirosítók *-*
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: czuth.noemi@gmail.com
    Köszönjük :)) Noémi

    VálaszTörlés
  106. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    E-mail címem: barbara.asztalos@gmail.com

    Köszi :) Barbi

    VálaszTörlés
  107. Én is szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    (gjutka@gmail.com)

    VálaszTörlés
  108. szeretnék jelentkezni a játékra!
    email címem: kykike@gmail.com
    köszönöm :)

    VálaszTörlés
  109. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra, szívesen kipróbálnám ezeket a termékeket.
    Az email címem: eszter15@gmail.com.
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  110. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Az e-mail címem: erika0625@citromail.hu

    VálaszTörlés
  111. Júúj nagyon nagoyn nagyon szeretném kipróbálni már ezt a márkát. Most akarok leadni egy rendelést, de egye fene megvárom, hogy mellém áll e a szerencse most :))))
    Email címem: temesaniko@freemail.hu

    VálaszTörlés
  112. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    Email címem: svandabetty@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  113. Szia!
    Én is jelentkeznék a játékra, zoreka3@freemail.hu ☺️

    VálaszTörlés
  114. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: zsufie92@gmail.com
    Köszönjük :))

    VálaszTörlés
  115. Szia!(: Nagyon tetszenek a termékek, szívesen kipróbálnám őket.. Szeretnék jelentkezni a játékra, email címem: zsdora93@gmail.com. Köszönöm a lehetőséget!(:

    VálaszTörlés
  116. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Még nem próbáltam Milani terméket, de a pirosító nagyon érdekel.
    Email: biroszabina86@gmail.com

    VálaszTörlés
  117. Nagyon szupi.nyeremeny!:) szeretnek jelentkezni! 😃 busiadriana08@gmail.com 😊

    VálaszTörlés
  118. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni a játékra :) Anyumnak pont jó lenen a pirosító , nekem meg a rúzs :P
    Köszi :D
    e-mail: jozosziszko1@gmail.com

    VálaszTörlés
  119. Szia jelentkezni szeretnék a játékra! 😊 krisztina.t25@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. Szia Szandra! :)

    Szeretnék jelentkezni a játékra! :) Még nem próbáltam Milani termékeket, de épp itt lenne az ideje! :)
    Email: csenge.solymosi@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. Koszonjuk a beszamolot :)
    Szeretnek jelentkezni a jatekra: szugyitimea@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra. Az e-mail címem : nikoyaka01@gmail.com

    VálaszTörlés
  123. Szia !
    régen kinéztem már a milani pirosítókat, de egyenlőre még nem sikerült elhatároznom magam,
    na de most majd hátha :)
    gigi.szala@gmail.com

    VálaszTörlés
  124. Szeretnék jelentkezni! :)
    mtimea19@hotmail.com

    VálaszTörlés
  125. szia!
    köszönjük a nyereményjátékot
    Nagyon tetszenek a termékek. szeretnék jelentkezni a játékra. e-mail címem: krisztike0313@gmail.com

    VálaszTörlés
  126. Kedves Szandra! Az égetett pirosítókért oda vagyok. Nagyon szép az általad bemutatott barackos árnyalat. A nude rúzsok is megmozgatták a fantáziámat😄. Köszönöm a lehetőséget a játékra: kismaszat@tvn.hu Üdvözlettel: Kiss Virág

    VálaszTörlés
  127. Kedves Szandra! Az égetett pirosítókért oda vagyok. Nagyon szép az általad bemutatott barackos árnyalat. A nude rúzsok is megmozgatták a fantáziámat😄. Köszönöm a lehetőséget a játékra: kismaszat@tvn.hu Üdvözlettel: Kiss Virág

    VálaszTörlés
  128. Szia Szandra,
    Köszönjük a játékot :)
    Szeretnék jelenetkezni az alábbi ímélcímmel: kriszti.buzsik@gmail.com
    A leginkább a rúzsok tetszenek a Milani kínálatából :))

    VálaszTörlés
  129. Még nem volt szerencsém a Milani termékekhez , de ezek a pirosítók eszméletlenül gyönyörűek . Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: redakkrisztinaa@gmail.com Köszi a lehetőséget ☺

    VálaszTörlés
  130. csodameseszép ez a pirosító!
    szivesen kiprobálnék pár milani terméket, ez a kis csomag tökéletes kis kezdet lenne! :)
    e-mail: simondora95@gmail.com

    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  131. szia!:) szeretnék jelentkezni én is:) még nem volt lehetőségem milani termékeket kipróbálni, hátha ez most változik.:) bodor.bea96@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. Szia! :) szeretnék jelentkezni a játékra :D e-mail: dorafaradi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  133. Imádom az ilyen árnyalatú rúzsokat! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: rozsa.sara@gmail.com
    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  134. Szia!
    Köszi a játékot, szeretnék jelentkezni! (szikoraszandi@gmail.com)
    A szemhéjalappal már régóta szemezek egyébként és a Glamour napokon be is akartam szerezni, de aztán lebeszéltem magam róla, mondván, hogy van több termékem is erre a célra és azokkal is meg vagyok elégedve, de ami késik, az nem múlik :)

    VálaszTörlés
  135. Szia Szandra!

    Nagyon szívesen kipróbálnám a termékeket! babiczeva@gmail.com

    Sok sikert a továbbiakban is!

    Üdv,Évi

    VálaszTörlés
  136. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Még nincsen Milani termékem, de már gondolkoztam rajta, hogy be kellene szerezni egyet kettőt. :)
    E-mail: k.fanni29@gmail.com

    VálaszTörlés
  137. nagyon ígéretesek, főleg a luminoso pirosító tetszik. mondjuk én szeretek mindent élőben is megnézegetnek, tesztelgetni, mielőtt megveszem, kár, hogy csak webshopjuk van:(

    jelentkeznék a játékra is: toxikushamu@freemail.hu
    köszi szépen!

    VálaszTörlés
  138. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.:) benko.andrea01@gmail.com

    VálaszTörlés
  139. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. :) Még nem volt alkalmam kipróbálni a termékeket, de szeretném :)
    Köszi: sarkanyjulia@citromail.hu

    VálaszTörlés
  140. Szia! Én is jelentkeznék a játékra! Szuper volt a poszt,megjött a kedvem egy rendelésre! ;)
    norasomodi93@gmail.com

    VálaszTörlés
  141. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játék az email címem: babucsniki@gmail.com
    Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  142. Nagyon tetszenek ezek a szemhéjpúderek, valahogy engem szemsminkekkel a legkönnyebb megvenni :)
    Sokat agyaltam, de én is szeretnék játszani az ajándékokért :) És köszönjük szépen a lehetőséget!
    tajtizsu@gmail.com

    VálaszTörlés
  143. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! :) Email:gulyaszsuzsanna80@gmail.com

    VálaszTörlés
  144. Szia :)
    Szeretnék a játékra jelentkezni! Gyönyörű az összes termék!
    kodrita@gmail.com
    Köszönjük!

    VálaszTörlés
  145. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  146. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    E-mail: rebekaahorvath@gmail.com

    VálaszTörlés
  147. Én is szeretnék jelentkezni, régóta nézegetem már a milani termékeket, de még nem sikerült rávennem magam a dologra :) gigi.szala@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Szia! :) szeretnék jelentkezni a játékra.Még sosem próbáltam Milani termékeket,de nagyon izgatják a fantáziám. email: galberki.reka@gmail.com

    VálaszTörlés
  149. Szia Szandra! :)
    Még nem hallottam erről a márkáról, így örülök, hogy írtál róla.
    A szemhéjpúderek és a pirosítók tetszenek legjobban :)
    Köszi a játékot! Puszi :)

    VálaszTörlés
  150. Az email cím lemaradt :)
    nikosz89@hotmail.com

    VálaszTörlés
  151. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    lottikocsis@freemail.hu
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  152. Szia, szeretnek jelentkezni a jatekra!
    kriszti.takacs.07@gmail.com

    VálaszTörlés
  153. Szia!
    Remélem nem jelentkeztem kétszer, ha igen elnézést, nem láttam az előzőt amit írtam :)
    Szeretnék jelentkezni:
    simonek.kitti@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  154. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra! Már régóta szemezek a pirosítóval és nagyon szeretném kipróbálni! :)
    E-mail címem: sipiczky.petra@gmail.com

    VálaszTörlés
  155. Szia!
    Épp most tervezek rendelni a Milani-ól, így kapóra jött az infó, hogy a Baked pirosító jobban szerepel neked, mint a Rose pirosító :) Úgyhogy ezer köszi!

    naomeeszarka@gmail.com

    VálaszTörlés
  156. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra! Email címem: agnes.kovacs0319@gmail.com! Köszi :)

    VálaszTörlés
  157. Szia, nagyon gondolkodtam a rendelésen, de aztán lebeszéltem magam, igy szeretnék jelentkezni a játékra. szilvia.pupp@yahoo.com. Köszi

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe