Tökéletes bőr a L'Oréallal - teszt


Régóta készülök már ezzel a bejegyzéssel, csak valahogy mindig úgy alakult, hogy valamilyen más poszt befurakodott ez elé. Pedig a L'Oréal Skin perfeection BB krém és szemkörnyékápoló nagyjából két hónapja a mindennapjaim részévé vált, és minden egyes nap, amikor használtam őket, megjegyeztem magamnak, hogy "írnom kell róluk a blogon", mert nagy kedvenceimmé váltak, így nem volt kérdés, hogy szeretném bemutatni őket Nektek is. 




A Skin Perfection termékcsalád ha jól emlékszem négy új termékkel robbant be a boltokba néhány hónappal ezelőtt: az itt látható 5in1 BB krém és szemkörnyékápoló mellett egy hidratálókrém, valamint egy szérum is megtalálható már a drogériák polcain. Előbbit annyira nem éreztem magaménak, a szérummal pedig még ismerkedem, és egyelőre még nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e, vagy sem, úgyhogy lehet, hogy arról is lesz majd még szó valahol valamilyen formában.

De most akkor térjünk rá a mai bejegyzés két főszereplőjére. A Skin Perfection 5in1 BB krém azonnal tökéletesebb megjelenést ígér, egységesíti és ragyogóvá teszi a bőr tónusát, tartósan hidratál, csökkenti a bőrszín tökéletlenségeit, a pórusok kevésbé lesznek láthatóak. Bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően láthatóan javítja a bőr minőségét és 25-ös fényvédőt is tartalmaz. Legalábbis ezek állnak a dobozon, de hamarosan láthatjátok, hogy mit is tud valójában. Nekem a világos bőrre való verzió van meg, de azt nem tudom sajnos, hogy csak ez az egy árnyalat létezik, vagy van esetleg sötétebb bőrre való is... :/
A Skin Perfection szemkörnyékápoló egészen pontosan egy szem alatti karikák elleni ápoló krém, ami koffeinnel száll harcba a duzzanatok ellen, ezen kívül ragyogóvá tevő Cg vitaminnal javítja, frissíti és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket. Ígérete szerint felveszi a harcot a sötét karikákkal és a fáradság jeleivel, ragyogóvá teszi a szem környékét a frissebb és kipihentebb megjelenésért.

De hogy mit is tudnak valójában?
A BB krém azért lett nagy kedvencem, mivel az elmúlt időszakban nyilvánvalóan kevesebbet sminkelek, hiszen nagyrészt itthon vagyok. De ettől még szeretem, ha a tükörbe nézve egységesebb arcbőrt látok, viszont nyilvánvalóan itthonra nem fogok alapozót feltenni. Ez a termék enyhe fedésével egységesíti az arcbőrömet és halványítja a pirosabb foltokat, valóban csökkenti a bőrszín tökéletlenségeit, viszont nem durva bőrhibákra találták ki, de gondolom ezzel senkit nem leptem meg, nem is vártam ezt tőle, meg nem is ígér ilyesmit. Őszinte leszek, én szoktam alá arckrémet használni, anélkül még nem próbáltam, de még így sem a zsírosítja a T-zónámat, viszont arckrém nélkül szerintem kevés lenne a szárazabb részekre. De még így a kettőt együtt használva sem érzem azt, hogy elnehezítené a bőrömet.
Amikor kinyomtam a kézfejemre és elkezdtem eloszlatni, először picit narancssárgásnak tűnt, de aztán ahogyan eldolgoztam a bőrömön, szépen egybeolvadt azzal, ez a világos árnyalat az én bőrömhöz tökéletesen illeszkedik. A ragyogó hatást én annyira nem tapasztaltam, mármint azt nyilván érzékeltem, hogy nem egy teljesen matt BB krém, de nem lett tőle csillogó a bőröm. Ha csak otthon vagyok, akkor nem szoktam semmit sem tenni rá, de ha tudom, hogy megyek valahova, akkor azért dobok rá egy kis púdert, hogy a T-vonalon nehogy átfényesedjen a bőröm.
A csinos kis ombre rózsaszín tubus 50 ml krémet tartalmaz, és kb. 2500-3000 Ft-ért vásárolhatjátok meg.

A szemkörnyékápoló első használatakor kissé meglepődtem, ugyanis a dobozon azt írják, hogy "színezett", namost ehhez képest ez egy enyhén barackos árnyalatú, kissé gyöngyháza krém és éppen emiatt fedése sem igazán van, úgyhogy azt semmiképpen ne várjátok tőle, hogy ez majd elfedi a sötét karikákat. Viszont amikor felkenem a szemem alá, valahogy "megvilágosodik", ragyogóbb lesz a szemkörnyék, sokkal frissebbnek tűnik a tekintetem, tompítja a fáradság jeleit, ami igencsak jól jön most, amikor keveset alszom. Mivel nekem nem igazán vannak durva sötét karikáim, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy  hosszú távon mennyire hatásos ezeknek a halványításában, de az biztos, hogy én nagyon elégedett vagyok az azonnali hatásával.
Egyébként picit emlékeztet a Vichy Idéalia Eyes szemkörnyékápolóra, csak az picit "színezettebb" és gyöngyházasabb talán, de hatását tekintve nagyon hasonló a két krém.
A termékekről és azok használatáról ITT találtok még egy kis plusz infót.


A végére pedig egy kis meglepetés: egy olvasómat szeretném megörvendeztetni az általam is nagyon kedvelt 5in1 BB krémmel, valamint mellécsaptam egy Skin Perfection hidratálókrémet is. Ha szeretnéd megnyerni ezt a két terméket, akkor nincs más dolgod, mint hogy március 20. péntek éjfélig kommentelj ez alá a bejegyzés alá, hogy szeretnéd megnyerni ezt a két krémet, valamint az emailcímedet, hogy március 21-én azon tudjalak majd értesíteni, ha Te nyertél :).


A krémeket Enikő Borsits nyerte, gratulálok :)!



Ti próbáltátok már az új Skin Perfection termékeket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

300 megjegyzés

  1. szeretném megnyerni :)
    szalkai.anna@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Engem már a csomagolásával megvett anno, de plusz pont volt, hogy Blake-el reklámozták. Nekem a szérum van meg és nagyon szeretem, bár kissé nehezen szívódik fel, szóval csak nappalra használom. Kíváncsi vagyok a többi mit tud. :)
    [julietisabelle@gmail.com]

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól hangzik, amiket írsz. Szeretném megnyerni :) czuth.noemi@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Szívesen kipróbálnám én is!
    Kreichardt82@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Szia! Én is nagyon örülnék neki, ez talán elég világos az én bőrömhöz is , ha neked jó :) kulcsar.eszter86@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. Még csak a Garnier BB krémeit próbáltam, szívesen kipróbálnám, hogy ez mit tud. :) (ohmybloggg@gmail.com)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon szeretnem megnyerni ezt a ket kremet, Szandra :) Cimem: mailofmia[kukac]yahoo[pont]com

    VálaszTörlés
  8. Jónak tűnik a termék és jómagam is inkább a BB krémre szavazok a lazább napokon. Mindenképpen kipróbálnám ha lehetőség adódna rá, szeretném megnyerni. (agnes.martin87@gmail.com)

    VálaszTörlés
  9. Régóta szemezgetek már a boltban ezzel a termékcsaláddal, így nagyon szívesen megnyerném őket! (taridori014@gmail.com)

    VálaszTörlés
  10. Már szemeztem velük, remélem én nyerek... :))
    eveartdesign@gmail.com

    VálaszTörlés
  11. Meglepően jó termékek, eddig csak jókat hallottam róluk, gondoltam, a Glamour-napok alkalmával majd beszerzem azt a BB krémet, de ha meg is nyerhetem, az még jobb :) Köszönöm ;)
    dorica1993@hotmail.com

    VálaszTörlés
  12. A L'Oreal termékeket nagyon kedvelem, drogériás viszonylatban szerintem az egyik legjobb márka. A szép, igényes csomagolás mellé kiváló minőség is társul. Eddig a L'Oreal Nude Magique BB krémet használtam, de már egy ideje szemezek a legújabb termékcsaláddal. A szuper írásod csak még inkább megerősített abban, hogy ki kell próbálnom ezt a BB krémet, talán általad most sikerül :)
    (eniko.borsits@gmail.com)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Én is szeretném megnyerni <3 csodálatos lenne :)
    banosann@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. Nekem nemrég keltette fel a kíváncsiságomat ez a termékcsalád, mert azt ígéri, hogy összehúzza a pórusokat, és hát számomra pont ez a legédesebb mézesmadzag amit csak elhúzhattak az orrom előtt =) szóval szeretném megnyerni...
    csankeszter@gmail.com
    Amúgy azt hallottam a szérumról hogy a szilikontartalma miatt primerként is szépen működik. Szóval mivel épp primervadászatban vagyok, a szérumot mindenképpen beszerzem, hátha... =)

    VálaszTörlés
  15. Szemeztem velük a múltkor a Müllerben, de nem olvastam még túl sok véleményt róluk, ezért nem mertem vásárolni. Nagyon köszönjük a lehetőséget a kipróbálásra, szeretnék én is jelentkezni. :)
    remenyipepe@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  16. De jó lenne megnyerni, szemezek velük egy ideje! szalaia@mailbox.hu köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  17. Nekem a széruma nagy kedvenc. A csomagolása pedig nagyon nőies és elegáns, ami kifejezetten tetszik. Remélem lehetőségem lesz kipróbálni a többi terméket is ebből a termékcsaládból.
    adrienn.buzas81@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. szia, én is szívesen kipróbálnám őket :)
    picuur604@freemail.hu

    VálaszTörlés
  19. Szia! Én is szívesen kipróbálnám őket! A címem zsofia.csoman@hotmail.hu

    VálaszTörlés
  20. Nekem csak a szérum van meg, de nagyon szeretem!
    Szívesen kipróbálnám a BB krémet és a hidratáló krémet is, ezért jelentkezem a játékra :)
    Az email címem: vincze.mariann07@gmail.com

    VálaszTörlés
  21. szia! :)
    nagyon szeretném kipróbálni őket.
    virgaluu@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Nekem a szérum van meg, egészen jól rendbetette a bőröm a korábbi állapotához képest. Szívesen kiprobalnám ezeket is :)
    drahotaszabopetra@gmail.com

    VálaszTörlés
  23. Szeretném megnyerni. :)
    franciska.papp18@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. Nagyon örülök a bejegyzésnek. Nekem a szérum van meg, de az nagyon bevált. A szemkörnyékápolóra szeretnék majd én is beruházni, de ezt a két terméket is szívesen kipróbálnám, úgyhogy én is szeretném megnyerni :)
    E-mail: csipkelanyblog@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. Szeretném megnyerni :)
    E-mail címem: gabriellaszuhanyik@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Szia!
    Örülök, hogy írtál róla,mert nekem is felkeltette a figyelmemet és szemkörnyékápolót már nagyon régóta szeretnék, szóval örülnék, ha megnyerhetném őket! :)
    foldvar.nora@gmail.com

    VálaszTörlés
  27. Én is szívesen kipróbálnám, nagyon jónak tűnnek. :)
    E-mail: niceties.in.my.life@gmail.com

    VálaszTörlés
  28. szia. szívesen kipróbálnám:) rita.joutsen@gmail.hu

    VálaszTörlés
  29. Dejó! Nagyon izgalmasan hangzik, jó kis bejegyzés lett! Szeretném megnyerni.:)
    krisztike.mori@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Szia Szandra! Szuper felajánlás, élnék vele! :)
    orosb723@gmail.com, Bettina

    VálaszTörlés
  31. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  32. Szeretném megnyerni :)
    dora.antonovics@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. szeretném :) neetoka@gmail.com

    VálaszTörlés
  34. eddig közömbös voltam a termék iránt, de örülök hogy írtál róla, ez alapján tennék vele egy próbát... szóval szeretném megnyerni! :)
    csaksimanrebus@gmail.com a címem.

    köszönjük Szandra a lehetőséget! :*

    VálaszTörlés
  35. Szeretném megnyerni a termékeket. :) vajdakitti1999@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Nagyon szeretném megnyerni őket, köszönöm a lehetőséget! :)
    E-mail: peccipetri@gmail.com

    VálaszTörlés
  37. Elég meggyőző a poszt, szívesen megnyerném őket :)
    Email cím: svandabetty@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Most egy Holika Holika BB-t használok, amivel elégedett vagyok, de szívesen kipróbálnám ezeket a krémeket is. (: kiss.evelin.b@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Nem próbáltam még, de a pozitív véleményed meggyőzött hogy megér egy próbát. :) Szeretnék részt venni a nyereményjátékban! ztsophie@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Nekem tetszik, amiket írtál a BB krémről és a szemápolóról, szívesen kipróbálnám, ha megnyertem. :)
    tmelcsi@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  41. Jó kis bejegyzés volt! :)
    szeretném őket! :D
    E-mail: dalma.snt@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. Nagyon felcsigáztál, szeretném megnyerni őket. :)

    korannori@gmail.com

    VálaszTörlés
  43. Nagyon tetszik ez a BB-krém, kevés olyat találok,ami az én világos bőrömre is jó:D
    e-mail: ritu0321@hotmail.com
    Hátha szerencsém lesz, aznap van a szülinapom :D

    VálaszTörlés
  44. Szia! :)
    Szeretném megnyerni a termékeket! :)
    E-mail: p.kriszti93@freemail.hu

    VálaszTörlés
  45. Egyre érdekesebbnek tűnnek ezek az új L'oreal termékek, főleg a szemkörnyékápoló, szeretném megnyerni őket :)
    email: kami.lla5553@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. Szeretném megnyerni, köszi a lehetőséget! :)
    rabaigabi@yahoo.co.uk

    VálaszTörlés
  47. Mostanában egyre többet nézelődök a L'Orealnál, úgyhogy ezt jelnek veszem. :D
    Szeretném megnyerni a termékeket. :)
    e-mail: nikimagyari@freemail.hu

    VálaszTörlés
  48. Szia,
    Én is szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :)
    Az email címem : szilvesztergabriella@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget:Gabi

    VálaszTörlés
  49. A csomagolás nagyon nőcis, kíváncsi lennék a hatásra is.
    e-mail címem: gabriella.turcsek@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. Szia!

    Szeretném megnyerni, pont BB krémekkel kísérletezek mostanában :)
    Email-címem: varhelyivera@gmail.com

    Köszi,
    Vera

    VálaszTörlés
  51. Hát ezeket én is szívesen megnyerném :)
    juhaszfoto@gmail.com
    Anikó

    VálaszTörlés
  52. Szeretném megnyerni! :-)
    dudas.betti@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  53. Szeretném megnyerni őket :) Amióta láttam a reklámját, nagyon érdekel.
    E-mailem: fanni.bujdoso.18@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Szeretném megnyerni:)
    lazargina0@gmail.com

    VálaszTörlés
  55. Nagyon kíváncsi lennék rájuk, szeretném megnyerni! :) noristic@gmail.com

    VálaszTörlés
  56. Szia. Jó volt a bejegyzés, és köszi a lehetőséget, szeretném megnyerni őket! :)
    e-mail: iszandra@gmail.com

    VálaszTörlés
  57. Szia! Én is szeretném megnyerni :)
    e-mail címem: ordogtimi@indamail.hu

    VálaszTörlés
  58. Szeretném megnyerni, szívesen kipróbálnám! :)
    E-mail: hegedus.mariann90@gmail.com

    VálaszTörlés
  59. Szia! Szeretnék én is versenybe szállni! :)
    Az email címem: yvusbeauty@gmail.hu

    VálaszTörlés
  60. Szeretném megnyerni :)
    hegedusrebeka@gmail.com

    VálaszTörlés
  61. Szia! Szeretném megnyerni a termékeket. E-mail címem : anici2007@yahoo.com.

    VálaszTörlés
  62. Szeretném megnyerni a termékeket :) szollosi.zsanna@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Szeretném megnyerni, főleg mert már ezer éve szemezek ezekkel. :)
    Email: hegedus.eniko.monika@gmail.com

    VálaszTörlés
  64. Szia Szandra :) Szeretném megnyerni a termékeket :) vajkaie@gmail.com

    VálaszTörlés
  65. Nagyon ígéretesnek tűnik, szeretném én is kipróbálni. Köszönjük a lehetőséget. E-mail címem: delfi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  66. Szia! Szeretnem megnyerni!:) csorsi17@yahoo.com, Csősz Orsolya
    Koszi!

    VálaszTörlés
  67. Én a szérumot használom, szeretném megnyerni a hidratálót és a bb-t hozzá!
    bartaj10@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. sziaa! jaj nagyon szeretném megnyerni, mert én is nagyon kevés sminket használok (bár én nem csak mostanában hehe), de a bőröm nem olyan szép, mint amilyennek szeretném, így azt hiszem igazán ráférne ez a krém *.* köszi a lehetőséget!! :) malnaszorp.08@gmail.com

    VálaszTörlés
  69. Szia, szeretném megnyerni a krémeket.
    Email: dorijankovics@gmail.com

    VálaszTörlés
  70. A BB-t már én is használom és imádom! Viszont szeretném kipróbálni a hidratálót is és a BB utánpótlás se jön rosszul! ;) Szóval szeretném én is megnyerni őket! E-mailem: kissnoncsa@gmail.com

    VálaszTörlés
  71. Még nem próbáltam, szívesen kipróbálnám! E-mail címem: keresztfalvi73@freemail.hu

    VálaszTörlés
  72. Szia Szandra!

    Szuper lenne, ha az enyém lehet :) email: baloghbijus@gmail.com

    VálaszTörlés
  73. Szia! Már én is szemeztem ezzel a BB krémmel, nagyon szívesen kipróbálnám, ezért szeretném megnyerni. :)
    E-mail címem: rozsabarbie@gmail.com

    VálaszTörlés
  74. Szeretném megnyerni nagyooon! :)
    gyomreiszindike@gmail.com

    VálaszTörlés
  75. Én is nagyon nagyon szeretném :) paniti.melinda@gmail.com

    VálaszTörlés
  76. szeretném megnyerni!:) norinagy93@gmail.com

    VálaszTörlés
  77. Egy ideje keresem a tökéletes BB krémet, hátha ez lenne az! :)
    biroboglarka1106@gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Szia Szandra!

    Én szívesen kipróbálnám ezeket a termékeket! :)
    ritanett.92@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. Szia Szandra!

    Én is szeretném megnyerni nagyon. :) dani.klaudia@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Wáóóó! Ezt csudi jó lenne megnyerni, pláne, hogy tegnapelőtt volt a szülinapom és nem sikerült túl jól :(

    VálaszTörlés
  81. Én a szérumot használom és nagyon szeretem, szerintem Glamour napokon szerzek is utánpótlást. Szívesen kipróbálnám a szemkörnyék ápolót és a BB krémet, főleg, hogy ha minden jól megy, egy hónap múlva én is egy gyönyörű kislány anyukája leszek, aki szintén szeretne normális arcot látni néha a tükörben :) email: mgina007@gmail.com

    VálaszTörlés
  82. A szérum már megvan, szívesen kipróbálnám ezeket is :)
    orsolyaborsolya@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. Szia!
    Örülnék, ha megnyerhetném :)
    townsend.erika66@gmail.com

    VálaszTörlés
  84. Örülnék ha megnyerném :)
    wolfmoncsi978@gmail.com

    VálaszTörlés
  85. Nagyon szertenem megnyerni!:) vetojulianna@gmail.com

    VálaszTörlés
  86. Én is nagyon szeretném megnyerni =)
    Köszönöm a lehetőséget!!! :*
    Malni22@hotmail.com

    VálaszTörlés
  87. Köszi a lehetőséget! Már több blogger írt róluk, igazán kíváncsivá tettek, szóval szuper lenne megnyerni! Bár szerintem ha nem nyerek, akkor is előbb utóbb megvenném valamelyik kipróbálni! :-) clawsofthesharklady@gmail.com

    VálaszTörlés
  88. Szívesen kipróbálnám!
    jkati888@gmail.com

    VálaszTörlés
  89. Elhalmozol minket Szandra :) Természetesen én is szeretné megnyerni ;)
    illsbarbi@gmail.com

    VálaszTörlés
  90. jó lenne kipróbálni:) e-mail cím: bettysmith@freemail.hu

    VálaszTörlés
  91. huu nagyon kíváncsi lennék rájuk, szeretném megnyerni őket :) Köszi a lehetőséget! ernsztviktoria@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Jaj de jó :) Pont most olvasgattam ezután a termékek után és nagyon kis meggyőző véleményeket olvastam és pont gondolkodtam hogy akkor Glamour-napokon beszerzem. De hátha előbb itt rám mosolyog a szerencse :) Szeretnék játszani értük. :) E-mail cím: dalma.lippai@gmail.com Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  93. szeretném megnyerni :)
    szantotopi@gmail.com

    VálaszTörlés
  94. Szeretném megnyerni a két krémet. :) Mivel a bőröm száraz,jó lenne kipróbálni.

    VálaszTörlés
  95. Szia! Szeretném megnyerni. Nekem a szérum is bevàlt. kvalla.zsofia@gmail.com

    VálaszTörlés
  96. Juj, nagyon szeretném kipróbálni!
    laposi.viktoria.mfg@gmail.com az email címem.

    Köszi!

    VálaszTörlés
  97. Én is nagyon örülnék neki :)
    nreni55@gmail.com

    VálaszTörlés
  98. Nagyon szeretném! Lorealt hasznalom amugy is, de ezt még nem próbáltam. :) Jó lenne megnyerni!
    borsodyar@gmail.com

    VálaszTörlés
  99. szeretném megnyerni :)
    cshengeb@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. Szeretném megnyerni! :)
    kitti2000@gmail.com

    VálaszTörlés
  101. szeretném megnyerni :-)
    agnes.trifunovne@gmail.com

    VálaszTörlés
  102. ÚÚÚÚ dejóóó, nagyon szeretném megnyerni!!! :) dindori@gmail.com

    VálaszTörlés
  103. Szeretném :D balogha21@gmail.com

    VálaszTörlés
  104. Szia!
    Szeretnem megnyerni! :)
    szokeeva@yahoo.com

    VálaszTörlés
  105. Szia!
    Köszi a lehetőséget, én is szeretnék jelentkezni az ajándékért.
    angyal.daniella@gmail.com

    VálaszTörlés
  106. Szia! Nagyon szeretném megnyerni :)) csapogretadiana@gmail.com

    VálaszTörlés
  107. Szeretnem jelentkezni a nyereményjátékra!
    lurkó.lili@gmail.com

    VálaszTörlés
  108. Szia :) Én is szeretném megnyerni :) gyorifanni98@gmail.com

    VálaszTörlés
  109. Szia :)
    Én is szeretném!
    zsofiafozo@gmail.com
    Köszi :)

    VálaszTörlés
  110. Jajj nagyon szeretném megnyerni. :)
    kissadrienn92@gmail.com

    VálaszTörlés
  111. Nagyon szeretnék nyerni.
    s.regina1998@citromail.hu

    VálaszTörlés
  112. Nagyon szeretném én is megnyerni! :)
    b.nikolett12@gmail.com

    VálaszTörlés
  113. Szívesen kipróbálnám a termékeket, szeretném megnyerni őket.=) Köszi a lehetőséget.=)
    apolka.k@gmail.com

    VálaszTörlés
  114. Örülök ennek a posztnak már régóta kíváncsi vagyok rá, szeretném megnyerni(:
    majorosbarbi@gmail.com Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  115. Szeretném megnyerni és kipróbálni ! :)
    pedke94@freemail.hu

    VálaszTörlés
  116. Szia Szandra! Régóta nem próbáltam semmilyen újdonságot a L'oreal-tól. Lehet, hogy itt az alkalom? :) Szeretném megnyerni. Köszi a felajánlást! legradi.zita@hotmail.hu

    VálaszTörlés
  117. naná :) atunderi.lonka@gmail.com

    VálaszTörlés
  118. Huhh en nagyon szivesen kiprobalnam, mert a szerum nagy kedvencem lett:)
    Email: klavdiya.roman@gmail.com
    Szeretném megnyerni:)

    VálaszTörlés
  119. Szeretnem megnyerni ezt a ket kremet
    email cím: r.edina21@freemail.hu

    VálaszTörlés
  120. Szeretném megnyerni 😊 email: sz.eszter.virag@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. Szeretném megnyerni :-) bognarlilla92@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. Nyerni szeretnék! :) bogdan.timea88@gmail.com

    VálaszTörlés
  123. Óóó, annyira rég óta keresek rendes BB-krémet, alapozót, de valahogy egy sem nyert még nálam, és a szemem alatti bőröndök is örülnének egy kis takargatásnak, szóval nagyon szeretném megnyerni a BBkrémet és a hidratáló krémet :)
    (tajtizsu@gmail.com)

    VálaszTörlés
  124. Hmm, pedig a hidratálóról jókat hallok..
    szimica93@gmail.com, szeretnék nyerni ^^

    VálaszTörlés
  125. Én is nagyon szívesen kipróbálnám. :)
    pelyivera@gmail.com

    VálaszTörlés
  126. Szeretnem megnyerni^^ puszi:Dalma
    ddalmi@gmail.com

    VálaszTörlés
  127. Nagyon jó lenne ^^ szeretném megnyerni
    viktoria.toth91@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. Szeretném megnyerni! szilvia.bano@gmail.com

    Szilvi

    VálaszTörlés
  129. Szívesen kipróbálnám én is :)
    zsuzsannaweier@gmail.com

    VálaszTörlés
  130. Szeretném megnyerni! Köszönöm szépen a lehetőséget! :) kalmaniki@tvn.hu

    VálaszTörlés
  131. Szia! Szeretném megnyerni :)
    bdeszti93@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. Szeretném megnyerni!:)
    biroszabina86@gmail.com

    VálaszTörlés
  133. Szeretném megnyerni ezt a két krémet :)
    mail.nanita@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  134. koszi Szandra!
    brigitta.bencsetler@gmail.com

    VálaszTörlés
  135. Őszintén , én az ára miatt nem vettem még meg...meg vártam a te tesztedre, mert neked hiszek a legjobban a termékek használatában, kipróbálásában :)
    ééés szeretném megnyerni :-) dodikah@hotmail.com

    VálaszTörlés
  136. Szia Szandra!
    Szeretnék nyerni!
    bidzso75@gmail.com

    VálaszTörlés
  137. Szia! Köszi a lehetőséget, szeretném megnyerni. :)
    zsofia989@gmail.com

    VálaszTörlés
  138. Szia!
    Szeretném kipróbálni őket.
    a301@freemail.hu
    Köszi a játékot!
    Üdv:
    Brigitta

    VálaszTörlés
  139. Szia! Szeretném kipróbálni ezeket a termékeket.
    Puszi. Email cîmem: szabogreta86@gmail.com

    VálaszTörlés
  140. Nagyon tetszik! Szeretném kipróbálni! :) ededinas@gmail.com

    VálaszTörlés
  141. Szia Szandra!Nagyon szeretném kipróbálni ezeket a termékeket :)
    Email:beeanna70@gmail.com

    VálaszTörlés
  142. Szeretném megnyerni😍😊😊🙏🙏
    E-mail:szukhentrunkzsofia@gmail.com

    VálaszTörlés
  143. Szia, szívesen letesztelném, mit is tud a termék! =)
    patriciakutasi1206@gmail.com

    VálaszTörlés
  144. Szia Szandra!nagyon szeretném megnyerni!!!!andi.cila85@gmail.com

    VálaszTörlés
  145. Nagyon szeretném megnyerni ezeket a krémeket. Gyönyörű a csomagolásuk és biztos ugyan olyan hatékonyak, mint amilyen jól kinéznek.
    fannyka9510@gmail.com

    VálaszTörlés
  146. Már egy ideje nézegettem ezeket, meg sokat olvastam róluk, de nem volt alakalmam még kipróbálni őket. Szeretném megnyerni ezeket a krémeket!
    Köszönöm a lehetőséget!
    gitta0523@gmail.com

    VálaszTörlés
  147. Köszi a lehetőséget! :)
    adriennpozsgai@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Ezt én is szívesen megnyerném. :) gjutka@gmail.com

    VálaszTörlés
  149. Szeretném én is megnyerni, kipróbálni!
    fairyfelicita5@gmail.com

    VálaszTörlés
  150. Szia!
    Nagyon szívesen kipróbálnám én is! :)
    feherevi92@freemail.hu

    VálaszTörlés
  151. Szia! Szeretném megnyerni és kipróbálni :)
    hasznos79@gmail.com

    VálaszTörlés
  152. szeretném megnyeri őket :)
    E-mail címem: NBetti2000@gmail.com

    VálaszTörlés
  153. Szia Szandra!
    Én is szeretném megnyerni Őket! :)
    agnesssszabo@gmail.com

    VálaszTörlés
  154. jaj, de szuper ! en is beallok a sorba, en is szeretnem megnyerni ! :) viktoria.vrd93@gmail.com

    VálaszTörlés
  155. Szia,
    köszi a lehetőséget, szívesen megnyerném:)
    crazy724@gmail.com

    VálaszTörlés
  156. Nagyon jól hangzik ez a bb krém. Viszonylag fehér bőröm van, ami száraz is. Szívesen kipróbálnám! :)
    bokorbogi93@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  157. Én is szeretném *.* :))

    nerina.no.uta@citromail.hu

    VálaszTörlés
  158. szeretném megnyerni :)
    beeszti@gmail.com

    VálaszTörlés
  159. Szeretnem én is kipróbálni:)
    taylormlap@gmail.com

    VálaszTörlés
  160. szia szeretném megnyerni :)
    Köszi,
    bekesi.judit2@gmail.com

    VálaszTörlés
  161. szemeztem már ezzel a skin perfection vonallal, szívesen kipróbálnám őket :)
    szesztera@gmail.com

    VálaszTörlés
  162. szeretnem nagyon nagyon megnyerni :)
    sosreq@gmail.com

    VálaszTörlés
  163. szeretnem nagyon nagyon megnyerni :)
    sosreq@gmail.com

    VálaszTörlés
  164. szeretnem nagyon nagyon megnyerni :)
    sosreq@gmail.com

    VálaszTörlés
  165. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :)
    franciska2000@gmail.com az email címem
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  166. szeretnem nagyon nagyon megnyerni :)
    sosreq@gmail.com

    VálaszTörlés
  167. ezek a Skin Perfection termékek engem is érdekelnek, különösen a szérum, úgyhogy arról is várom a posztot! :)
    kezdetnek pont jó lenne ezeket kipróbálni, úgyhogy ezúton én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    e-mail cím: simondora95@gmail.com
    köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  168. Én is nagyon szeretném megnyerni :)<3
    lizasims@freemail.hu

    VálaszTörlés
  169. Nagyon szívesen kipróbálnám :) edit0830@gmail.com

    VálaszTörlés
  170. Szia! Szeretném kipróbálni őket! E-mail: takacsdorottya02@gmail.com

    VálaszTörlés
  171. Novákné Molnár Viktória2015. március 15. 12:12

    Én a szérumot használom, nekem az nagyon bevált. Én is jelentkeznék a játékra
    emailem: molviktoria83@gmail.com

    VálaszTörlés
  172. Igazán nagylelkű felajánlás!
    Megnéztem a BB krém INCI-jét, szimpatikusnak tűnt, én is szívesen kipróbálnám! :)
    pancsipipereasztala@gmail.com

    VálaszTörlés
  173. szeretném megnyerni! :)
    domanagi@gmail.com

    VálaszTörlés
  174. Szeretném megnyerni!
    mesyke24@freemail.hu

    VálaszTörlés
  175. Szeretném megnyerni :)
    lillavarga91@gmail.com

    VálaszTörlés
  176. Én is szívesen kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  177. szeretném megnyerni! :)
    babucsniki@freemail.hu

    VálaszTörlés
  178. Szia Szandra! Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, így én is csatlakoznék azokhoz, akik szeretnék megnyerni! Örülnék, ha én lehetnék a szerencsés. :)
    kard.lau@gmail.com

    VálaszTörlés
  179. Szia Szandra! Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, így én is csatlakoznék azokhoz, akik szeretnék megnyerni! Örülnék, ha én lehetnék a szerencsés. :)
    kard.lau@gmail.com

    VálaszTörlés
  180. Szeretném megnyerni :)
    palotai.zsanett@t-online.hu

    VálaszTörlés
  181. Szeretném megnyerni :)
    dora.morvai@gmail.com

    VálaszTörlés
  182. Szia! Szeretném megnyerni. kodmong@gmail.com :))

    VálaszTörlés
  183. Már sokszor kiszemeltem magamnak, de nem vettem meg, viszont egy ilyen lehetőséget nem lehet visszautasítani! everatala at gmail dot com

    VálaszTörlés
  184. De aranyos vagy. :) Szeretném megnyerni: judit.molnar@rezidorparkinn.com - ezt tuti olvasom. :)

    VálaszTörlés
  185. Szeretném megnyerni :) nagyviki216@gmail.com

    VálaszTörlés
  186. Már szemeztem velük, szeretném megnyerni :)
    nikolettkancsar@gmail.com

    VálaszTörlés
  187. Szia!
    Szeretnem megnyerni :)
    zsof.simon@gmail.com

    VálaszTörlés
  188. Szia Szandra!

    Én is szeretném megnyerni a krémeket.
    zsuzsanna.danka@yahoo.de

    Dzsudzsi

    VálaszTörlés
  189. Én szívesen kipróbálnám őket :)
    ov88@mailbox.hu
    Köszönjük a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  190. Köszönöm a tesztet és a lehetőséget :) csillla22@citromail.hu

    VálaszTörlés
  191. Szia Szandra ! Szeretném megnyerni,és köszönöm a lehetőséget. kovpatti@citromail.hu

    VálaszTörlés
  192. Szia!
    Szeretném megnyerni :)
    enci97@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  193. Nagyon szeretem a blogodat. :) Mielôtt új termék vásárlására szánom el magamat, előtte mindig megnézem mit írtál róla. :) Sokat adok a véleményedre. Csak így tovább.! :) A krémeket pedig szuper lenne megnyerni. :) Előre is köszönöm.! :)

    petezsofia@gmail.com

    VálaszTörlés
  194. Szia! Szeretném megnyerni :) fenyeskitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  195. Szia,
    Szívesen kipróbálnám én is. :) biann94@gmail.com

    VálaszTörlés
  196. Szeretnék nyerni:)
    orszii@freemail.hu

    VálaszTörlés
  197. nagyon szeretném megnyerni. :) keczaveronika@gmail.com

    VálaszTörlés
  198. Szia :) szeretnék nyerni és épp a szülinapomon lesz a sorsolás :D
    deakbarbara12@freemail.hu
    (Bocsi ha 2x kommenteltem)

    VálaszTörlés
  199. Szuper ötlet! Szeretnék nyerni! :)
    szekely.aniko1@gmail.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe