Márciusi szerzemények (2015) - VIDEÓ

Mostanában sok feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy le tudjak ülni videózni, úgyhogy ha összejön, akkor az mindig nagy elégedettséggel tölt el. Viszont ez a videó már csak amiatt is különleges nekem, merthogy ez az első videó, amit iMovie-val vágtam. A programban lévő rengeteg szuper funkciónak köszönhetően sokkal izgalmasabb és igényesebb videókat tudok majd készíteni, amelyek remélhetőleg elnyerik majd a Ti tetszéseteket. Kérlek írjátok majd meg, hogy hogyan tetszett, és ha van valami javaslatotok, észrevételetek, azt is szívesen fogadom.
Megnézhetitek ITT, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nagyon örülök a videónak!! :)

    A körömbarázda oka vitaminhiány, ami gyakran előfordul kismamáknál. Ilyenkor, amikor ennyire igénybe van véve a mama szervezete (terhesség, szoptatás, felborult életritmus, stb.), nagyon fontos, hogy sokkal több jó minőségű, valóban fel is szívódó vitamint fogyasszon, mint előtte! Az A-beta-care nagyon jót tesz a körömnek, bőrnek, hajnak egyaránt, nekünk nagyon jó tapasztalatunk van vele! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Szandra!

    Az ecsettisztítós videó nagyon érdekelne, főként azért, mert az Ebelin ecsettisztító folyadékáról nem sok jó véleményt olvastam, de remélem Neked beválik :DDD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek a She -s lakkok, de eddig még nem szántam rá magam hogy ki is próbáljam. De most már biztosan ki fogom. Nagyon jó lett a videó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :). Nekem se nagyon voltak eddig s-he lakkjaim, de ezt a kettőt most nagyon szeretem, úgyhogy lehet fogok még venni, mert nagyon szép pasztell színeket láttam még :).

      Törlés
  4. Pont a napokban gondoltam rá, hogy jó lenne egy ecsettisztítós videót nézni tőled, úgyhogy +1 szavazat arra, hogy legyen. :)

    VálaszTörlés
  5. Ecsettisztítós videot a népnek! :)))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klassz ruhakat es cipot vettel :) A Reserved cuccokat nagyon szeretem, de Debrecenben nincs ilyen uzlet sajnos. Vasarnap autopalyan vezettem haza es eszembe jutott,h be kellene ugrani Miskolcra szetnezni, de rajottem, hogy vasarnap van es ZARVA van :(((((( En utalom, h zarva van minden, mert sokszor vasarnap erek ra vasarolni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is voltam így az elmúlt vasárnapokon, hogy pont vasárnap jutott eszembe valami, vagy akkor lett volna időm elmenni venni valamit, de ezt most már elfelejthetem... :/

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe