Instagram tag


Sziasztok, Szandra vagyok, harminc éves és Instagram függő, nincs mit szépítenem rajta :D. Imádok képeket feltölteni, mások fotóit nézegetni, picit belesni mások életébe, vagy éppen elcsípni egy-egy új termék fotóját.
Éppen ezért amikor megláttam ezt a taget Krisztinél és Roninál, egyértelmű volt, hogy én is megcsinálom, úgyhogy fogadjátok szeretettel :).
Kommentben pedig várom az Instagram felhasználóneveteket, mindig kutatok új emberek után, akiket követhetek :). Ja és aki nem követ még engem, remélem ezután majd fog :).




1. Mi az Instagram felhasználóneved? alexandratvsb (a "tvsb" a The Very Style Blog rövidítése, ha esetleg valakinek nem esett le :)


2. Mikor csatlakoztál? 2011.10.28.


3. Melyik volt az első képed, amit feltöltöttél? Nem tudom van-e olyan opció az iconosquare-en, amivel egyből a legelső képemre lehet ugrani, de mivel én nem találtam ilyet, így eltartott egy ideig, mire a legelső képemhez görgettem, ugyanis több mint 1700 képet töltöttem fel eddig :D. Az első egy selfie volt, és az utána következő két kép is, ami azért meglepő, mert amúgy ritkán töltök fel selfiet :D.

4. Milyen gyakran posztolsz képeket? Teljesen változó: van olyan, hogy kicsit "túltolom" a dolgot és több képet is feltöltök egy nap, de vannak üresjáratok is. Ilyen szempontból nem feltétlenül csinálom tudatosan, ugyanis nem figyelek kínosan arra, hogy rendszeresen, de ne túl sok képet töltsek fel... Inkább ahogyan jön, ahogy az élet hozza :).


5. Melyik a legrosszabb fényképed, amit feltöltöttél? Kinek mi számít rossznak?! De azt hiszem ez a kép több sebből is vérzik... nem is értem mire gondoltam... :D

6. Melyik kép rendelkezik a legtöbb like-kal? Nem túl meglepő módon az öt "leglikeoltabb" képem mindegyikén Lili van :D. A legnépszerűbb pedig az a kép, amivel a világ tudtára adtuk Lili születését.

7. Milyen típusú felhasználókat követsz? Nagyon vegyes a felhozatal: egyrészt ismerősöket, másrészt magyar és külföldi bloggereket, de néhány cuki macskát is - igen, vállalom :D. Ezen kívül néhány kozmetikai márkát is, mivel értesülhetek új termékekről. És vannak olyanok, akik nem tartoznak az előbb felsorolt "kategóriák" egyikébe sem, egyszerűen csak szeretem a képeik hangulatát.


8. Privát vagy publikus? Egyértelműen publikus, semmi értelmét nem látnám annak, hogy privát legyen az Instagram fiókom. Egyrészt mert kapcsolódik a bloghoz, és bár személyesebb képeket is megosztok, de ezek olyan képek, amiket nem bánom, ha "ismeretlenek" is látnak.


9. Melyikek a kedvenc képeid, amiket posztoltál? Bármelyik Lilis kép :).


10. Mi a legutóbbi frissítésed? Két friss szerzemény: két L'Oréal szemhéjpúder.

11. Milyen típusú képeket posztolsz? Eléggé vegyes tartalmakat osztok meg. Egyrészt bloghoz kapcsolódó képeket: újdonságok, szerzemények, blogbejegyzések, kedvenc termékek. Ezen kívül fincsi kajákat, hangulatképeket, pillanatképeket, és természetesen személyesebb fotókat is.


Remélem tetszett Nektek!
Ha van kedvetek töltsétek ki Ti is :)!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest






You Might Also Like

44 megjegyzés

  1. Én Karácsonykor csatlakoztam az Instagram felhasználói közé, szerintem az elsők között voltál, akiket elkezdtem követni. Végigizgulhattam veled Lili érkezését és azóta is mindig elmosolyodok a képeid miatt.
    A felhasználónevem a becenevem is egyben: @zsufie, ha van kedved kövess nyugodtan. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia, Hajni vagyok, szintén instagramholic :D Én már régóta követlek, de leírom azért a nevem, ha valakinek van kedve kövessen: @misshedgie . Majd visszanézek mert énis vadászom az új emberkékre :)) Ja és kitöltöm ezt a taget is, tetszett! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem az Instagramod, az iconsquare-szerint te vagy az a felhasználó, akinek a legtöbb képét szívleltem. :P
    Már egy jó idege követlek, @szandrus11 - néven :)

    VálaszTörlés
  4. @instaliza00 néven követlek, szintén Instagram függő vagyok. :D

    VálaszTörlés
  5. Én is követlek jó ideje, meg is értem miért Lili a szívecske-királylány! :))) @natussshka néven követlek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem az instádat, szupi kis kávés képeid vannak :)!

      Törlés
  6. Szia Szandra!!!!!! Én is Instagram függő vagyok :D Szinte minden órában meg kell néznem hogy van-e valami újdonság :DD Amugy én is keresem az új emberkéket akiket követhetek :DD Az én Instagram nevem : ko_orsi, ha gondolod kövess be nyugottan és a többiek is nyugottan bekövethetnek :) Szerintem én is kitöltöm ezt a TAG-et! Puszii :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ugyanígy vagyok, egyfolytában csekkolom az instát :D.

      Törlés
  7. Én is szoktam nosztalgiázni az oldalamon :D vicces így visszaemlékezni mik történtek velünk :)
    @adelka_k_ néven követlek :) szívesen látok én is mindenkit! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen jó visszanézni a képeket? Kicsit olyan mint egy online fotóalbum :).

      Törlés
  8. én nem "merek" csatlakozni =) de egyébként téged rendszeresen megnézlek

    VálaszTörlés
  9. Szia! Én is szeretem az instant, a nevem ewwa0225 (nem publikus, de mindenkit visszajelolok általában) én inkább nézelődni szeretek de szoktam én is feltolteni képeket. Nagyon szeretem az állatos oldalakat, illetve amik divattal foglalkoznak, követek celebeket is. Az első képen apukamek mikulás csomagja van amit postán küldtek nekem. Szeretem a te képeid is megnezegetni, aranyosak a babás fotóid. Elég régóta (kB 1 éve) követlek. Lehet én is veszek pár emberkét fel, kövessetek engem is! Puszi :Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádok nézelődni Instán, meg az cuki állatkákat is nagyon szeretem :).

      Törlés
  10. Szia! Tetszett ez a TAG! :)
    Én még csak pár napja használom az Instagramot, k_doria09 néven vagyok fent.

    VálaszTörlés
  11. Szia :) Én @styleandjunkie néven követlek,de szerintem te is követsz engem :)

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Körülbelül fél éve találtam rá az instagramra azóta követlek is gabriellabock néven :) Általában babámról, diétás ételekről és sminkekről posztolok :)

    VálaszTörlés
  13. Szia!

    Én is tavaly óta Instagram függő lettem, bár én nem posztolok naponta képet, és nincs is sok követőm, de szeretek vele időnként foglalatoskodni, valamint évek múltán úgy vélem, jó lesz visszanézni, hogy kivel-mivel töltöttem a napjaimat.
    A babás képeidet különösen szeretem, ugyanis én is egy hasonló korú kislánnyal büszkélkedhetek.
    Megtalálhatsz a fzreka néven :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jó visszanézni a régi képeket :). A kislányod nagyon cuki :)!!!

      Törlés
  14. Én mostanában függtem rá jobban az Instagramra, pedig már jó ideje fent vagyok.. :)) De a Te képeidet mindig is nagyon vártam (várom)! Tündériek a Liliről készült képek, most azok a "kedvenceim". :D
    annatillinger néven követlek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez az instagram nagyon addiktív lenni, eleinte én se nagyon foglalkoztam vele, de aztán teljesen rákattantam :).

      Törlés
  15. Szia!
    Szeretem ezeket a szemelyes tageket. Meg tobb ilyet. A blogodat ket eve kovettem naponta -bar sokszor csalodom, h annyit nem irsz, h napi Szandra velemenyt olvassak. :-) ;-) -. Nagyon tetszik a hozzaalasod a dolgokhoz. Illetve , h erdekel teged a tobbiek velemenye, hozzaallasa. En nem olyan nagyon regota vagyok fent instagramon, de ha van kedved kovetni damarisz_horvath a felhasznalo nevem, van par cicas kepem is :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, jó is lenne, ha naponta tudnék blogolni :D!!

      Törlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Szia Szandra! Én már nagyon régóta követlek instagramon és nagyon szeretem a képeid. Főleg a Lilis képeket, annyira gyönyörű kislány. :) Nagyon örülnék ha követnél: fanni.sz

    VálaszTörlés
  18. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    VálaszTörlés
  19. Szerintem teljesen egészséges az "instagram függőséged", én is hasonló cipőben járok... :) Van, hogy napokig semmi de ha elkap a gépszíj akkor napi több kép is jöhet. Igyekszem odafigyelni, hogy ne csak úgy kattintgassak hanem valóban értékelhető képek szülessenek. Utazásról, szépségápolásról, ételekről és na jó becsúszik pár szelfi is... :P akinek van kedve keressen meg, @szofi_from_b612 néven futok :)

    VálaszTörlés
  20. Szia Szandra! Én egyszerűen imádom a képeidet! Nagyon hasonló az ízlésünk, egy csomó F&F-es ruhámat, kiegészítőmet fedeztem már fel nálad is, de legutóbb pl. C&A-as napszemüvegből vettünk egyformát :) Nálad hallottam először az azóta nagy kedvencemmé vált chai latteről, és a Gringos Amigosról is. Hétvégén teszteltük 3 barátnőmmel, tényleg nagyon jó, köszi a tippet :) Én az Instagramomra a jobban sikerült, vagy kicsit extrább sminkeléseimet szoktam feltölteni, de nem vagyok túl aktív, inkább csak nézegetésre használom. A nevem szandra _ksmjm , örülnék, ha követnél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de szeretem a Gringost, és olyan régen voltam már, pedig itt van tőlünk egy köpésre :(. Örülök, hogy sok a közös bennünk :)!

      Törlés
  21. Én bő egy éve kattantam rá az instára, azóta sok időt töltök fent... főként körmös képeket töltök fel, némi kávé és étel fotóval körítve :)
    Bevallom, Nálad és Edinánál (Lakkomlakkom) figyeltem fel az egészre, azóta követlek is.
    @manosityak

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Én már elég régóta követlek, és mind a blogod, mint az instádat nagyon szeretem. :) Én csak tavaly december óta vagyok fent az oldalon, még eléggé kezdő vagyok, de igyekszem. :) @nitagalaxis a felhasználónevem.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe