Új Catrice termékek, új kedvencek - teszt


Néhány nappal ezelőtt részt vehettem a Catrice új, két méteres állványának bemutatóján (ITT láthattatok róla videót), ahol természetesen az új termékekkel is megismerkedhettünk, sőt ki is próbálhattuk őket. A sajtótájékoztatóról nem engedtek el minket üres kézzel, így amint hazaértem, egyből el is kezdtem próbálgatni az újdonságokat, melyek közül néhány már a kedvencem is lett. Ma ezeket mutatom be amolyan kis minitesztek keretében.




Catrice Illuminating Blush pirosító - 020 Coral Me Maybe
Ezt a pirosítót már ott a sajtótájékoztatón kiszúrtam és ha nem lapult volna a goodie bagben, biztos, hogy ez lett volna az első újdonság, amit megveszek. A három árnyalatban kapható pirosító két szín keveredésével és enyhe csillogással adja meg az orcáknak azt a kellemes, egyáltalán nem túlzó, egészséges színt és ragyogást, amit én imádok.
Ránézésre is nagyon dekoratív, nekem kifejezetten tetszik, hogy nem sima a felülete, hanem gyémántmintázatú, ettől valahogy különlegesebbnek tűnik.
Ami a szín intenzitását illeti, nos valljuk be: nem egy hiperpigmentált pirosító, úgyhogy kezdőknek abszolút ideális. Nehéz vele túlzásokba esni, mivel nem az a fajta pirosító, amibe épphogy beleérinti az ember az ecsetet, és egy csomó festéket felvesz, úgyhogy a bohócpír ezzel szinte kizárt. Viszont szükség esetén szépen építhető a kívánt intenzitás eléréséig. Szóval se nem túl sok, se nem túl kevés, gyönyörű barackos-rózsaszínes árnyalata van, és az a finom ragyogás és fény, amit ad a bőrnek, számomra úgy tökéletes, ahogy van.
A pirosító 1249 Ft-ba kerül és kizárólag a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müller üzletekben kapható.

Catrice Vitamin Lip Treatment szájfény - 010 Innocent Rose
Volt a csomagban egy ajakdúsító szájfény, amire én azt hittem, hogy az lesz a kedvencem, de aztán ez a vitaminos ajakápoló szájfény lett az. És hogy miért? Mert nem csak enyhe rózsás színt és kellemes fényt az ajkaknak, hanem valahogy teltebbnek is látszódnak tőle. Én úgy vettem észre, mintha feltöltené az ajak apró ráncait és valamennyire ápol is, mondjuk ez annyira nem meglepő, mivel E-vitamint és Q10-et tartalmaz. Minimálisan ragacsos, de csak pont annyira, amennyire szükséges, hogy az átlagosnál picit tartósabb legyen.
Kizárólag a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müller üzletekben kapható 1099 Ft-ért.
Swatchot picit lentebb találtok a következő rúzzsal együtt.
(Sajnos a felirat elég hamar lekopott a tubusról, nézzétek el nekem, nem tudhattam előre, hogy kedvenc lesz, és le kell majd fotóznom :D).

Catrice Ultimate Stay Ajakrúzs - 050 Mauve Your Lips
Őszintén szólva első látásra nem voltam elájulva ettől az árnyalattól, de amikor felkentem, azonnal beleszerettem. Ugyanis ez a barnás-mályvás szín pont a tökéletes nude árnyalat az én szám színéhez, tudjátok: olyan, mint az ajkaid természetes színe, csak szebb :). Úgyhogy akinek picit sötétebb, pigmentáltabb ajkai vannak, annak érdemes tenni egy próbát ezzel az árnyalattal.
Jól pigmentált, szépen fed, a finise szatén-mattnak van írva, de inkább az utóbbi fele húz. Nagyon kellemes állaga van, ellenére egyáltalán nem szárítja az ajkakat, amin én meg is lepődtem, de mindenképpen érdemes aláhidratálni, hiszen ezek a "matt-szerű" rúzsok különösen csúnyán tudnak mutatni nem megfelelően hidratált ajkakon. Én amúgy néha fel szoktam dobni egy kis szájfénnyel, ha picit fényesebb hatást szeretnék, de önmagában is imádom. Számomra az egyetlen negatívuma, hogy bár "Ultimate Stay" a neve, sajnos nem tart hosszú órákon keresztül, de ha "vigyáz" rá az ember lánya, akkor azért kb. 3-4 órát kibír.
Kapható 12 árnyalatban 1249 Ft-ért kizárólag a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müller üzletekben.
Bal: Catrice Ultimate Stay Ajakrúzs - 050 Mauve Your Lips, jobb: Catrice Vitamin Lip Treatment szájfény - 010 Innocent Rose

Catrice Fixáló szemöldök wax
Hú de szeretem, mégpedig azért, mert annyira kis egyszerű termék, mégis valahol hiánypótló, mivel nem rémlik, hogy lenne ilyen a drogériákban. Ez a kis kitekerhető, stiftes wax használható önmagában is a szemöldökszálak helyreigazítására, vagy akár más szemöldökformázó termékek kiegészítéseként. Utóbbi esetben pl. arra gondolok, hogy ha valaki szemfestékkel, szemöldökceruzával vagy szemöldöktussal szokta megrajzolni a szemöldökét, akkor ha előtte, vagy utána átmegy rajta ezzel a waxszal és egy kis kefével átfésüli a szálakat, akkor egész nap tartani fog, hiszen remekül fixálja mind a festéket, amit felvitt rá, mind a szemöldökszálakat.
Kapható 949 Ft-ért kizárólag a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müller üzletekben.

Natúr smink a Catrice újdonságaival (is):
Használt termékek: L'Oréal Lumi Magique alapozó - C2 Rose Porcelain, Maybelline Instant Anti-Age Effekt korrektor - 03 Fair, Catrice Velvet Finish púder - 020 Natural Velvet, Catrice Illuminating Blush - 020 Coral Me Maybe, Milani szemhéjfestékalap, Catrice SpectaculART LE Pure Chrome szemfesték - C04 Artfully Lustrous, essence big bright eyes szemceruza - 02 highlight it... pearly, Rimmel Lash Accelerator Endless szempillaspirál, Catrice Long Lasting Brow Definer - 030 Chocolate Brow'nie, Catrice szemöldökfixáló wax, Catrice Ultimate Stay rúzs - 050 Mauve You Lips

Catrice Luxury Lacquers Liquid Metal Shiny - 03 My Satin Ballet Shoes
Ez volt a második dolog, amire felkaptam a fejem a csomagból, mivelhogy van nekem egy ehhez nagyon hasonló China Glaze lakkom, mégpedig a Strike Up A Cosmo (ITT megnézhetitek), amit én nagyon szeretek, és hát nemkülönben vagyok most ezzel a Catrice lakkal is. Nemhiába: rózsaszín, gyönyörűen szikrázik, csillog, szépen fed két rétegben, nekem gond nélkül bírt öt napot fedőlakk nélkül is, szóval engem meggyőzött, úgyhogy meg fogom nézni a másik hét árnyalatot is, hátha találok még kedvemre valót köztük.
Kapható 1099 Ft-ért kizárólag a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müller üzletekben nyolc árnyalatban, melyből négy fényes, négy pedig matt hatású.
Egy kis plusz infó azoknak, akik még nem tudják, hogy melyik Müllerekben találják a két méteres Catrice állványokat: egyelőre Budapesten az Europeumban és a Kökiben, valamint Kaposváron és Sopronban, de várhatóan jövőre több üzletben is fellelhetők lesznek.

És akkor most jöjjön a számotokra talán legizgalmasabb része ennek a bejegyzésnek, ugyanis a lelkes olvasóim számára is van valamim természetesen: szeretnék közületek kisorsolni egyvalakit, aki megnyeri ezt a kis Catrice csomagot, ami három vadonatúj terméket rejt magában: egy Velvet Finish alapozót a 010 Light Velvet árnyalatban, egy Colour Brightening alaplakkot és egy műszempilla applikátort.
Ehhez nem kell más tennetek, mint legkésőbb november 2. éjfélig írjatok egy kommentet ez alá a blogbejegyzés alá, amibe beleírjátok, hogy szeretnétek nevezni a játékra és az emailcímeteket is, ennyi az egész :). A nyertest itt a blogon, illetve emailen fogom értesíteni :).
Sok szerencsét!


Ti próbáltatok már valamit a Catrice újdonságai közül?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

178 megjegyzés

  1. Kedves Szandra, szeretnék nevezni a játékra: mail.nanita@gmail.com
    Köszönöm: Anita

    VálaszTörlés
  2. Ez a szemöldök wax birizgálja a fantáziámat nagyon, néha olyan kócos a szemöldököm, hogy biztos jó lenne.
    Máris jelentkeznék a játékra!
    eveartdesign@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék jelentkezni a játékra. barabasbia@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Szandra!

    Imádom a blogodat, szeretnék nevezni a játékra. :)

    aaa.missy@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    zsofiafozo@gmail.com
    Köszi :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó kis termékeknek tünnek szívesen kipróbálnám őket

    Szeretnék nevezni a versenyre: benke.barbara1@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Huhaa, a szemöldök wax tuti befutó lesz nálam is, még jó hogy közel van az Europeum hozzám. :)
    Én is szeretnék nevezni a játékra! alexa.xandra@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Nagyon szép vagy a képen. :) :3

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű színe van a pirosítónak, és a lakk is csodás. Nagyon-nagyon remélem, hogy hamarosan Szolnokon is kaphatóak lesznek ezek a termékek! :)
    Szeretnétek nevezni a játékra, az emailcímem: remenyipepe@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  10. Sziaa:)
    Szeretnék jelentkezni a játékra:)
    tpetra1997@citromail.hu

    VálaszTörlés
  11. Hello,hello :) En is szeretnek nevezni a jatekra! A cimem: mailofmia[kukac]gmail.com
    Koszi:)
    P.S: megjegyeznem,h az arcod nagyon kisimult,

    VálaszTörlés
  12. P.S: szoval megjegyeznem,h az arcod nagyon kisimult, csak ugy ragyogsz :)

    VálaszTörlés
  13. Kedves Szandra!

    Szeretnék én is nevezni a játékra, köszi a lehetőséget :)
    barbara.asztalos@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    E-mail: enci97@vipmail.hu
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  15. Szia! Én is szeretnék élni a lehetőséggel :) Az email címem gabris.veronika@gmail.com
    Köszi! :)

    VálaszTörlés
  16. A pirosító és a mályvás rúzs nagyon tetszenek, jól néznek ki, és a sminked is igazán szép :)

    Jelentkeznék a játékra! Az email címem franciska2000@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  17. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra :))
    csapogretadiana@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Nagyon szuper termékeket rejt a két méteres állvány, csak sajnos Szegeden nincsen Müller. :(
    A játék lehetőségét köszönöm, szeretnék nevezni a játékra! :) kajner.kata@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. A szemöldök wax és a pirosító nagyon tetszik :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    e-mail: asuke@freemail.hu
    Köszi a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  20. Szeretnék játszani! :) Köszi a lehetőséget.
    yndrelian@gmail.com

    Nekem a szemöldökfixáló nagyon bejön. Kár, hogy csak a 2 méteres állvánnyal rendelkező boltokban kapható. :(

    VálaszTörlés
  21. Én is szeretnék jelentkezni a játékra, köszönjük a lehetőséget.
    e-mail: andicreativee@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    kulcsar.eszter86@gmail.com

    VálaszTörlés
  23. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra!
    E-mail: nemes_adrienn@freemail.hu
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  24. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra és köszönöm a lehetőséget! :)
    gitta0523@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. Szeretnék jelentkezni a játékra!
    feher.cintia@gmail.hu
    ui.: a pirosítónak gyönyörű színe van *-*

    VálaszTörlés
  26. Szia Szandra,
    Szeretnék nevezni a játékra, az e-mailem pedig : pacsikamirella@citromail.hu :)

    VálaszTörlés
  27. Szia Szandra!
    Én is szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: dora.bosze@gmail.com
    Köszi:)
    Dóri

    VálaszTörlés
  28. Szia Szandra!
    Én is szeretnék jelentkezni a játékra. Email címem: dora.bosze@gmail.com
    Köszi:)

    VálaszTörlés
  29. Szia, én is jelentkeznék a játékra, mailcímem pbianca86@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Kedves Szandra!
    Szeretnék benevezni a játékra. E-mail címem: jandrasics.szandra@gmail.com
    :)

    VálaszTörlés
  31. Szeretnék jelentkezni a játékra :) lillci93@gmail.com

    VálaszTörlés
  32. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    e-mail: peccipetri@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra!
    e-mail: kata8807@freemail.hu
    Köszönjük a játékot!

    VálaszTörlés
  34. Kedves Szandra, szeretnék nevezni a játékra. Email: majorosbarbi@gmail.com
    Egyébként én már nagyon régóta keresek sima nude pink rúzst, kissé világosabb árnyalatban, de sehol sem találtam. Meg nekem is elég sötét alapból a szám ezért hiába használok világos árnyalatot rajta nem lesz világos mert átüt a sötétség:D Pedig ennek a szájfénynek nagyon tetszik a színe de ha felkenném úgyis piros lenne/:

    VálaszTörlés
  35. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.
    bdeszti93@gmail.com
    Köszi :)

    VálaszTörlés
  36. Szia :)
    Ez a rúzs valami eszméletlenül szép! És a körömlakk is olyan igazán csajos csinos kis lakk :)
    A smink különösen tetszik hogy ilyen természetes :) Nagyon jó lett!
    Ha már itt vagyok szeretnék jelentkezni a játékra is :)
    e-mail: mednyanszkyd@gmail.com
    Köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  37. Tetszenek az újdonságok, némelyikkel szemeztem is a glamour napokon, de nem mertem nagyon bevásárolni, mert még nem hallottam akkor róluk semmit. Ez után viszont bátrabb leszek :)
    Ja és szeretnék jelentkezni a játékra : szikoraszandi@gmail.com
    köszi!

    VálaszTörlés
  38. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    gingerlike@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    msharlequin1@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. :) Mikor várható a babavárós poszt? :)
    nicolethomson77@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Sziasztok!
    Én is jelentkezem :)
    juhaszfoto@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. Szia Szandra! Vártam már ezt a bejegyzést, nagyon szemeztem a pirosítóval, de most már biztos vagyok benne h gyönyörű! Szeretnék jelentkezni én is:)
    Email: dark.4ngel95@gmail.com

    VálaszTörlés
  43. Szia, Én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    patriciakutasi1206@gmail.com
    Merci :)

    VálaszTörlés
  44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  45. Szia Szandra!
    Szeretnék nevezni a játékra. :) gosireka1@gmail.com
    Köszi

    VálaszTörlés
  46. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  47. Szia! Én is szeretnék jelentkezni a játékra: kata.fatrai@gmail.com
    Köszönöm,szép estét! :)

    VálaszTörlés
  48. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  49. Szia! :) Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra.
    E-mail címem: stella.vuleta@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! Puszi:)

    VálaszTörlés
  50. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: raczbarbara17@gmail.com
    Imádom azt a rózsaszín körömlakkot : )

    VálaszTörlés
  51. Szia! :) Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra.
    stella.vuleta@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
  52. Szia:)
    Szeretnék jelentkezni a játékra:)
    E-mail: dorinaziaa973@gmail.com
    :*

    VálaszTörlés
  53. Szia! Én is szeretnék jelentkezni, köszönjük a lehetőséget! :)
    E-mail: sugarsnail.beauty@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Szeretnék jelentkezni a játékra:)
    dora.lakosy@gmail.com

    VálaszTörlés
  55. Szia! Szeretnék nevezni: amberger.zsofia@gmail.com

    VálaszTörlés
  56. Szia!
    A szemöldökwax felkeltette az érdeklődésem.
    Szeretnèk nevezni a játékodra!
    Cimem 82bizsu@gmail.com

    VálaszTörlés
  57. Szia! Nemrég fedeztem fel a Blogodat, nagyon meg is tetszett! :)
    Szeretnék én is jelentkezni a játékra! Email: petra.putnoki@gmail.com
    További sok sikert kívánok! :)

    VálaszTörlés
  58. Szia!
    Szeretnék nevezni a játékra :)
    email címem: babucsniki@freemail.hu

    VálaszTörlés
  59. Szia!
    A szemöldökwax felkeltette az érdeklődésem.Szeretnék jelentkezni a jatekodra.Emailem 82bizsu@gmail.com

    VálaszTörlés
  60. Szia!
    A szemöldökwax felkeltette az érdeklődésem.Szeretnék jelentkezni a jatekodra.Emailem 82bizsu@gmail.com

    VálaszTörlés
  61. Sziaa! :D Nagyon szuperek a termékek amiket kaptál, illetve a nyertesnek vásárolt termékekre is nagyon kíváncsi vagyok! Szeretnék a nyereményjátékra jelentkezni, és köszönöm a lehetőséget ♥
    e-mail címem : mileinoemi@citromail.hu
    Sok sikert a többieknek !

    VálaszTörlés
  62. Szió! Szeretnék jelentkezni a nyeremény játékra. :3
    sutilove33@gmail.com
    köszike :3

    VálaszTörlés
  63. Szia Szandra :)

    Szeretnék nevezni a játékra! :) Email: baliga.gitta@indamail.hu
    Jaa, nekem a körömlakk tetszik a legjobban és a pirosító. Mindkettőnek gyönyörű színe van :)
    Puszi és szép estét :))

    VálaszTörlés
  64. Szia Szandra :)

    Szeretnék nevezni a játékra! :) Email: baliga.gitta@indamail.hu
    Jaa, nekem a körömlakk tetszik a legjobban és a pirosító. Mindkettőnek gyönyörű színe van :)
    Puszi és szép estét :))

    VálaszTörlés
  65. Szia!

    Én is szeretnék jelentkezni. Köszi a lehetőséget :)
    angyal.daniella@gmail.com

    VálaszTörlés
  66. Szia Szandra :)

    Szeretnék nevezni a játékra! :) Email: baliga.gitta@indamail.hu
    Jaa, nekem a körömlakk tetszik a legjobban és a pirosító. Mindkettőnek gyönyörű színe van :)
    Puszi és szép estét :))

    VálaszTörlés
  67. Szeretnék jelentkezni a játékra, e-mailcímem: nixymolnar@freemail.hu :) köszönjük a lehetőséget!
    A bejegyzés szuper lett,nagyon tetszenek a termékek, főleg a körömlakk és a pirosító, pont ilyet kerestem :)

    VálaszTörlés
  68. Szia Szandra :)

    Szeretnék nevezni a játékra! :) Email: baliga.gitta@indamail.hu
    Jaa, nekem a körömlakk tetszik a legjobban és a pirosító. Mindkettőnek gyönyörű színe van :)
    Puszi és szép estét :))

    VálaszTörlés
  69. Szia! :) Szeretnék jelentkezni.
    fanccs95@gmail.com
    Köszi! :)

    VálaszTörlés
  70. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.:))
    adriennke97@freemail.hu
    Olyan régóta nézegetem már ezeket a rúzsokat de te most meggyőztél.:3

    VálaszTörlés
  71. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    beeszti@gmail.com
    :)

    VálaszTörlés
  72. Szia!
    Köszönjük a játékot!:)
    Szeretnék jelentkezni.
    reni9206@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  73. Szia én is szeretnék nevezni a játékra, az e-mail címem pedig : benikavics@gmail.com. :)

    VálaszTörlés
  74. Szia! Én is szeretnék jeletkezni, köszi a lehetőséget! :)
    email: gyorifanni98@gmail.com

    VálaszTörlés
  75. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra.
    Email: farkasszidi@indamail.hu

    VálaszTörlés
  76. Szia, én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    Az email címem: rzsuka@gmail.com
    Köszönöm! :D

    VálaszTörlés
  77. Szia!
    Szeretnék én is jelentkezni a figyelemfelkeltő Catrice újdonságokért!:)
    Email címem:yarrick@citromail.hu
    Köszönöm a lehetőséget!
    Üdv.: Niki

    VálaszTörlés
  78. Szia! Én is szeretnék jelentkezni, köszi a lehetőséget! :)
    e-mail: gyorifanni98@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. Remek kis termékek! :) Én is szeretnék jelentkezni a játékra! A címem: dindori@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Szia:) én is szeretnék jelentkezni a játékra:) ediiit@citromail.hu

    VálaszTörlés
  81. Szia Szandra :) szeretnék jelentkezni a játékra. venusz.molnar@gmail.com

    VálaszTörlés
  82. Szeretnék jelentkezni a játékra.
    biroszabina86@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. Szia!
    Én is szeretnék nevezni a játékra, mert szeretem a Catrice-t ^_^ tajtizsu@gmail.com
    Ui: nagyon tetszett ez a poszt, és örülök, hogy így megfogtak téged az új termékek!

    VálaszTörlés
  84. Szeretnék jelentkezni!
    e-mail: szucszsuzsanna12@gmail.com

    VálaszTörlés
  85. Szia Szandra :) szeretnék jelentkezni a játékra. venusz.molnar@gmail.com

    VálaszTörlés
  86. Szia! Szeretnék nevezni a játékra. :) email: mancsi13@hotmail.com
    Mikor lesz legközelebb baba témájú poszt? Nagyon szerettem az eddigieket! :)
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  87. Szeretnék jelentkezni a játékra. :))
    kod-olt@t-online.hu

    VálaszTörlés
  88. Szia!:)
    Jelentkeznék akkor én is a játékra.
    xenike0605@gmail.com

    VálaszTörlés
  89. Szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    kod-olt@t-online.hu

    VálaszTörlés
  90. Szia! Megint klassz dolgokat válogattál össze.
    Szeretnék jelentkezni a játékra és köszi, hogy gondoltál ránk is! :)
    E-mail: nagyrenata0314@gmail.com

    VálaszTörlés
  91. Novákné Molnár Viktória2014. október 28. 19:00

    Naná, hogy én is jelentkeznék a játékra :)
    emailem: molviktoria83@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Kedves Szandra !
    Szeretnék nevezni a játékra ! :)
    ancsa.gelanyi@gmail.com

    Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anikó, gratulálok, ezúttal Neked kedvezett a szerencse, úgyhogy Te nyerted a kis ajándékcsomagot, írok emailt :).

      Törlés
  93. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    mozsgai,dominika@gmail.com
    köszii :)

    VálaszTörlés
  94. Szia! :) Szeretnék jelentkezni a játékra!
    Email címem: nagyvanda333@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  95. Szia!
    Szeretnék nevezni a játékra! Pár hónapja használok Catrice termékeket, a Te videóid miatt vásároltam belőlük és imádom őket! És mivel Pápán élek, sajnos még sokáig nem juthatok hozzá az új termékekhez! Remélem így sikerül!
    E-mail címem: nenne86@gmail.com
    Köszönöm! Anna :)

    VálaszTörlés
  96. szia Szandra! szeretnék jelentkezni a játékra! Nagyon klassz catrice termékek, nálunk Miskolcon nincs 2 méteres állvány sajna! email címem: torteij88@gmail.com. Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  97. Szeretnék jelentkezni a játékra :) markusgabriella90@gmail.com

    Nagyon szuperek a videók :) Mostanában a kádban elmerülve csemegézek, fincsi habfürdőillattal és mécsessel :D Itt a hideg idő, ilyenkor mindig jól esik az ilyesmi :)

    Gratulálok a kisbabához :) Édes a pocakod! Jó egészséget kívánok Nektek és remélem lesznek majd babás videók is :)

    VálaszTörlés
  98. Gyönyörű az a lakk. *.* Én is kinéztem azt a pirosítót és az Ultimate Stay rúzsok közül eddig három színt. :D

    Én is szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    Email: Ms.Stargate@vipmail.hu

    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  99. Én is szeretnék játszani, e-mail címem: venczelc@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra.
    bidzso75@gmail.com
    Köszi a lehetőséget!
    Kriszti

    VálaszTörlés
  101. Én is szeretnék a játékra jelentkezni. az e-mail címem: bettysmith@freemail.hu.

    VálaszTörlés
  102. Én is szeretnék jelentkezni :)
    kissadrienn92@gmail.com

    VálaszTörlés
  103. Szia! Szeretnék nevezni a játékra. Az email címem: vargamariann15@freemail.hu

    VálaszTörlés
  104. Szia!
    Szeretnek jelentkezni a jatekra! szokeeva@yahoo.com

    VálaszTörlés
  105. Kedves Szandra! Szeretnék nevezni a játékra: fairyfelicita5@gmail.com. Köszönöm: Nagy Zita

    VálaszTörlés
  106. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    email: sz.barbara0429@gmail.com

    Köszi!

    VálaszTörlés
  107. Szeretnék jelentkezni! :) kitti2000.25@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  108. Szia! Én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    csere.tímea.rb@gmail.cím
    "Mellesleg" szuper a blog!!! :)

    VálaszTörlés
  109. Szia! Az catrice újdonságok közül még nem próbáltam semmit, de persze szeretnék! Ahogy a játékban is részt venni. Mindíg örömmel olvasom a blogod. Kata
    petrakk@citromail.hu

    VálaszTörlés
  110. Szia Szandra!
    Jelentkeznék a játékra, braunreka91@gmail.com, köszi:)

    VálaszTörlés
  111. Szia Szandra!
    Ezúton szeretnék jelentkezni a játékra!:)
    E-mail címem: magyarkinga93@gmail.com
    Köszi,Kinga <3

    VálaszTörlés
  112. Kedves Szandra!
    Köszönjük a lehetőséget, én is szeretnék nevezni a játékra! :)
    E-mail címem: missmacskusz@gmail.com

    VálaszTörlés
  113. szeretnék jelentkezni! :)
    atunderi.lonka@gmail.com

    VálaszTörlés
  114. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. Az email címem: judit.vamosi@gmail.com
    Köszike :)

    VálaszTörlés
  115. Szia!:) Én is szeretnék részt venni a játékban. Email címem: vajdakitti1999@gmail.com

    VálaszTörlés
  116. Szia Szandi!

    Nagyon szép dolgokat kaptál a pirosító gyönyörű nekem is nagyon tetszik. Nagyon sajnálom, hogy csak a Müllerekben lehet kapni. Nálunk csak Rossman van. :-( Én is szeretnék jelentkezni a játékra. biscuits1976@gmail.com

    Üdv.
    Mili

    VálaszTörlés
  117. A szemöldök wax nagyon tetszik :-) és szeretnék jelentkezni a játékra :-) mail címem: kisfeketecica@gmail.com
    Köszi szépen a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  118. Imádom szinte az összes Catrice terméket, mert jó áron jó minőséget kapok! :)
    A következő email címmel szeretnék jelentkezni erre a játékra: fejeszsofia17@gmail.com

    VálaszTörlés
  119. A rúzst mindenképpen megnézem. Nekem is sötét alapból a szám színe, az elvileg nude rúzsokkal én csak a hulla hatást tudom elérni :D
    Szeretnék jelentkezni a játékra, köszönöm a lehetőséget :)
    nagyszandi94@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. Szia Szandra! Nagyon kedves tőled, hogy gondoltál ránk ezzel a nyereményjátékkal. Nagyon szerencsés vagy, hogy te már kipróbálhattad ezeket a szuper termékeket.
    Szeretnék jelentkezni! E-mail címem : kokeny.imola@freemail.hu
    :* :)
    Imola

    VálaszTörlés
  121. Szia!
    Köszönjük a játékot :)
    Én is jelentkeznék: ko.reka93@gmail.com

    VálaszTörlés
  122. Szia Szandra!

    Először is, nagyon szuper a blog! :) Az utóbbi időben kezdtem rendszeres olvasóvá válni, és meg kell hogy mondjam, hogy mindig nagyon szuper dolgokkal rukkolsz elő. :)

    A játékra is szeretnék jelentkezni, az e-mail címem: percsimonika@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget. ;)

    VálaszTörlés
  123. szia : ) húú szuperek az új termékek, nekem személy szerint a Catrice a legkedvesebb drogériás márkám:)) így én is szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra ^.^ sz.gabica@freemail.hu

    VálaszTörlés
  124. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  125. Nagyon természetes hatású lett ez a smink, igazi szépítő, láthatatlan fajta, kiemeli a natúr szépséget.:)

    VálaszTörlés
  126. Szeretnék a játékra jelentkezni :)
    Email:dalmi.boros@gmail.com

    VálaszTörlés
  127. Én mindjárt síírok, az a pirosító annyira kell nekem!! :D Pont olyan, mint amit szeretnék, erre nem nincs itt a közelben (vagy hát van, de azért 75 kilométert nem mondanék túlzottan közelinek :D)? Ááááh, ilyenkor azért nagyon morgok ezen a Budapest központúságon. No, de sebaj, azért talán az idén még megyek fel arrafelé, akkor útba ejtem a két méteres állvánnyal rendelkező Müllerek egyikét is, mert ez így nem járja! :D Kimaradunk a jóból :)
    Oh, viszont én nem jelentkezem a játékra, köszönöm, az az alapozó túlságosan is sötét lenne, úgyhogy meghagyom a lehetőséget a többieknek, akiknek ez ideális :)

    VálaszTörlés
  128. Olyan kár hogy bizonyos Müllerekben lehet kapni őket (Szegedén még Müller sincs amit már lassan 4 éve nem értek) :S Pedig a rúzsokra nagyon kíváncsi vagyok na de talán egyszer behozzák a rossmanokba is és akkor nincs menekvés :) Szeretnék jelentkezni a játékra az e-mail címem: dalma.lippai@gmail.com.

    Köszönjük :)

    VálaszTörlés
  129. Szia! :)

    Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: laszlogina@gmail.com

    Köszii!! :)

    VálaszTörlés
  130. Szia!:)

    Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: laszlogina@gmail.com

    Köszii :)

    VálaszTörlés
  131. Jentkeznék én is Szandra!
    gabyca34@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  132. Szia Szandra! Szeretnék jelentkezni a játékra! balogha21@gmail.com

    VálaszTörlés
  133. Szia!
    Szeretnék jelentkezni:)
    Email:lauralackner60@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Szia Szandra! A szemöldök waxot a porral történő festegetés előtt vagy után szükséges felkenni?
    És szeretnék jelentkezni a játékra. szekemo@gmail.com

    VálaszTörlés
  135. Csodaszép sminket készítettél és a körömlakk is tetszik!
    Szeretnék jelentkezni a játékra: bokorbogi93@gmail.com. :)

    VálaszTörlés
  136. Szia!

    Én is szeretnék jelentkezni a játékra: orban.klaudia@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget és szép napot!

    VálaszTörlés
  137. hu ez a pirosító annyira szép, nagyon megtetszett így a teszt alapján.. :) kár hogy egyelőre csak néhány üzletben elérhető.
    én is szeretnék jelentkezni! csaksimanrebus@gmail.com az e-mail címem. köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  138. Szia Szandra!

    Szeretnék jelentkezni a játékra. Az email címem: adrienn.buzas81@gmail.com
    Annyira jó lenne ha Miskolcra is megérkeznének a 2 méteres állványok, az a pirosító gyönyörű.

    VálaszTörlés
  139. Kedves Szandra! Köszönjük a teszteket, a játékra én is jelentkeznék, e-mail címem: rozsabarbie@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  140. Szandra! Szuper összeállítás lett ez az írásod is! Inspirálsz mindig! :-) Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra! Üdvözlettel: Baris Rita (e-mail címem: baris.rita@freemail.hu)

    VálaszTörlés
  141. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra, nagyszerűek a nyeremények! :) Köszönjük a lehetőséget! az email címem: kszegia@gmail.com
    További szép napot! :)

    VálaszTörlés
  142. Szia Szandra! :) Szeretnék én is jelentkezni a játékra és köszönöm a lehetőséget(és az a pirosító valami mesés) :)) e-mail címem: knikk1992@freemail.hu

    VálaszTörlés
  143. szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra
    email:stupek.jasmine@gmail.com
    :D

    VálaszTörlés
  144. Szia Szandra!

    Én is jelentkezem a nyereménycsomagért!
    zsbarbie@gmail.com

    Üdv

    VálaszTörlés
  145. Szia Szandra!

    Én is jelentkezem a nyereménycsomagért!
    zsbarbie@gmail.com

    Üdv.

    VálaszTörlés
  146. Szia Szandra! :) Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra :)
    email címem : hegedusrebeka@gmail.com

    VálaszTörlés
  147. Szia!
    szeretnék jelentkezni a játékra :)
    e-mail címem: juctus@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  148. Szia,

    szeretnék nevezni a játékra!
    kostyan_andi@msn.com
    :*

    VálaszTörlés
  149. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    fruzsi.bukszar@gmail.com

    VálaszTörlés
  150. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    E-mail címem: editke321@gmail.com

    VálaszTörlés
  151. Hello! Én is jelentkezek szuper nyeremények, leginkább az alapozó érdekel.
    kkrisztina86@freemail.hu

    VálaszTörlés
  152. Jelentkezek a játékra! Szuper lenne!!! :)
    Tóth Zsanett
    zsanett.t@freemail.hu

    VálaszTörlés
  153. Szeretnék jelentkezni a játékra. :) adri0626@freemail.hu

    VálaszTörlés
  154. Szeretnék jelentkezni:)

    dettiodi@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget:)

    VálaszTörlés
  155. Szeretnék jelentkezni a játékra, email címem: szalaia@mailbox.hu köszönöm a lehetőséget

    VálaszTörlés
  156. Szeretnék nevezni a játékra:
    pazsitkapitany@gmail.com
    Pázsitka Emma

    VálaszTörlés
  157. Szia:))
    Szeretnék jelentkezni a játékra, emailcímem pedig: szalai.renata7@gmail.com
    Köszi szépen:)

    VálaszTörlés
  158. Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra! :)
    E-mail címem: aliens8801@gmail.com

    VálaszTörlés
  159. Szia ! Szeretnek jelentkezni a jatekra!

    szegedi.reka96@gmail.com

    VálaszTörlés
  160. A szemöldök wax-ra és a rúzsra nagyon fáj a fogam, valakit el kell küldenem a Müllerbe. :)

    Szeretnék a játékra is jelentkezni.
    Az e-mail címem: vincze.mariann07@gmail.com

    VálaszTörlés
  161. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    damarisz7@gmail.com

    VálaszTörlés
  162. Szia! Jelentkezni szeretnék a játékra!
    klimszjenni@gmail.com

    VálaszTörlés
  163. Az a lakk nagyon tetszik, ha lesz lehetőségem, tuti beszerzem valamilyen árnyalatban :)
    Szeretnék a játékra jelentkezni! e-mail címem: sveronika95@gmail.com

    VálaszTörlés
  164. Szia én is szeretnék jelentkezni a játékra! E-mail címem: tapaipanka@gmail.com

    VálaszTörlés
  165. A szemöldök waxra nagyon kíváncsi lennék, nálam hogyan teljesítene, valahogy be kell szereznem. :) A lakk: *.*

    Jelentkeznék a játékra is: korannori@gmail.com

    VálaszTörlés
  166. Szia! Jó volt a poszt :) Jó, hogy leírtad hol vannak 2m-es állványok :)
    Emellett szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: nagainae@gmail.com

    VálaszTörlés
  167. Szia,szetenék jelentkezni a játékra.:)
    puzderbetti@gmail.com

    VálaszTörlés
  168. Szia Szandra!
    Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    dorottya.pernyesz@gmail.com

    VálaszTörlés
  169. Szia,
    Szeretnék jelentkezni a játékra :) és köszi a lehetőséget
    veress.orsolya@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  170. Szia Szandra. Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    bernadett.bohacova@gmail.com

    VálaszTörlés
  171. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    email: varhelyivera@gmail.com

    VálaszTörlés
  172. Szia! Szeretnék játékra jelentkezni :) panka4@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  173. Szia! Én is szeretnék jelentkezni.:)
    email: taylormlap@gmail.com

    VálaszTörlés
  174. Szia! :) Szeretnék a játékra jelentkezni :) v.alexandra27@gmail.com

    VálaszTörlés
  175. Szia! :) Szeretnék jelentkezni a játékra :) v.alexandra27@gmail.com

    VálaszTörlés
  176. Szia! Talán már egyszer elküldtem ezt a kommentet, ez esetben bocsi, de jelentkezni szeretnék a nyereményjátékra :)
    kinga97szabo@gmail.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe