Marie Claire poszt: Dobd fel az őszt csábító rúzsokkal!


A hideg, szürke idő beköszöntével hajlamosak lehetünk száműzni a színeket ruhatárunkból és sminkünkből is, pedig egy-egy jól megválasztott színes darabbal feldobhatjuk megjelenésünket, sőt akár hangulatunkon is javíthatunk. A legegyszerűbben ezt egy szép rúzzsal tehetjük meg, ma mutatok Nektek néhány csodás árnyalatot az őszi-téli időszakra.
Ha kíváncsiak vagytok rá, melyek ezek, akkor megnézhetitek IDE kattintva.

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Kedves Szandra! Szívesen olvasom a blogod, engedd meg, hogy ezúttal kérdezzek.
    Tartós szájfényt keresek. Mit tudnál ajánlani? Nem fontos, hogy drogériás termék legyen.
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna! Hát ez nehéz kérdés: egyrészt mi számít Neked tartósnak, illetve mennyire pigmentált szájfényt szeretnél? Olyat, amit csak egy kis fényt és színt ad az ajkaknak, vagy erőteljesebb színre vágysz?

      Törlés
    2. Milyen a tartós szájfény számomra? Jó kérdés. Ami nem tűnik el, nem szívódik fel félórán belül.
      Inkább az erőteljesebb színre szavaznék. Amit mindennap használok, az a Clinique Long Last szájfénye, hasonlót keresek.

      Törlés
    3. Akkor érdemes lenne megnézned a Rimmel Apocalips termékeket, ezek mondjuk nem kifejezetten szájfények, inkább talán ajakkrémnek mondanám őket, de ugyanúgy applikátorral kell felvinni, mint egy szájfényt. Nagyon pigmentáltak és szép színekben kapható, vannak visszafogottabb és intenzívebb árnyalatok is, és nekem egészen tartósak is.

      Törlés
  2. girlwhomustnotbenamed2014. október 29. 19:42

    Én nemrég szereztem be a NYX-től a 629-es "Power" árnyalatot, az valami gyönyörűséges telt mályvás szín (hasonló a Catrice Mauve your lips-éhez). Rájöttem, hogy imádom ezt a színvilágot, főleg, hogy még a mindennapokban is hordható. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült találnod egy szép mindennap hordható rúzst :).

      Törlés
  3. Amikor ilyen bejegyzéseket látok, mindig elfog a késztetés, hogy vegyek egy újabb szép rúzst. Most épp egy lilára fáj a fogam, csak épp meg kell találni abból is a tökéletest :D A jelenlegi best of Astor rúzsomat nehéz felülmúlni, de még behozni is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az biztos, hogy nehéz megtalálni a tökéletes árnyalatot, bármilyen színről is legyen szó, de ha megvan, az nagyon örömteli érzés :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe