Hétkezdő inspirációs képek #88 - gumicsizma



A minap abban a csúnya, esős időben azt hallottam valakitől, hogy "a gumicsizma olyan ormótlan viselet, nem lehet normálisan felöltözni hozzá" és biztos vagyok benne, hogy többen is osztják ezt a véleményt. Szerintem sokan kicsit bátortalanok a gumicsizmával kapcsolatban, mármint hogy mivel is lehet hordani, úgyhogy arra gondoltam, hogy a mai inspirációs bejegyzést ennek a lábbelinek szentelem.  Sajnos én még nem ismerem ezt a "problémát", mivel egyszerűen nem sikerült olyan darabot találnom, ami egyszínű és fel is jön a lábamra, szóval ha valakinek van ötlete, várom kommentben (Decathlon kilőve, nem jön fel a vádlimra az az egyszerű, szép, fekete gumicsizma...).
Kellemes inspirálódást!




Kezdjük a magától értetődővel: a kényelmes
viselettel, talán ezzel passzol leginkább a
gumicsizma. Jó barátai az oversize, lezser
felsők és kardigánok.
Ha azonban szeretnétek picit komolyabb 
benyomást kelteni, akkor nyugodtan
vegyetek fel inggel. De ha az Nektek nem
passzol a gumicsizmával, akkor vegyetek
fel rá egy pulcsit, vagy mellényt.
És ez már a next level: blézer. Igen, amint
láthatjátok, ezzel is jól mutat, szerintem legalábbis.
Némi rózsaszínnel finomíthattok az összeállításon,
és csajosabbá tehetitek.
De egészen nyugodtan hordhatjátok ruhával is,
persze ha az idő is engedi, szerintem annyira bájos.
És egy kis cukiság a végére :).


Nektek van gumicsizmátok? 
Ha igen, mivel hordjátok legszívesebben?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

36 megjegyzés

  1. Nagyon jók a képek, mindig irigykedve nézegetem a vékony lábakat a csini gumicsizmákban. Sajnos sorstárs vagyok, nekem sem jön fel a vádlimra egy sem. :( Másnak meg még belemegy a farmer, egy vastag térdzokni és még úgy is eláll a vádliján.
    Tücsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is irigykedve nézem a pipaszár lábakat a gumicsizmákban... :(

      Törlés
  2. Csapj bele, vádlitesó! :DDD
    Szerencsémre nem nagyon izgat a gumicsizma kérdés, amikor viszont fellángoltam iránta korábban, akkor ugyanebbe a hibába ütköztem mint Te, túl erős a vádlim ezekhez a sima fazonokhoz. Aztán a brands.hu oldalról rendeltem egyet, ami vádlifronton már szinte bő volt, erre menni nem tudtam benne, mert olyan vastag és nehéz volt a gumitalpa, ami folyton klaffogott, hogy nem éreztem benne magam komfortosan :-/
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ha záros időn belül nem találok megfelelőt, akkor elengedem ezt a témát, asszem :D.

      Törlés
  3. Szia Szandra, próbálj meg a cipofalva.hu oldalon nézelődni, nem csak cipők és csizmák vannak, hanem ruhák és más kiegészítők is, én valószínűleg onnan fogom megrendelni a téli csizmimet! ;)

    Vercsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, meg fogom nézni, bár cipőt nem nagyon merek neten rendelni, mert azt egyszerűen muszáj felpróbálnom, annyi buktatója lehet, főleg egy csizmának.

      Törlés
  4. Ohhh... a gumicsizmák. Már évek óta áthozok egy piros hosszúszárú Hunter csizmára. Egyszerűen odáig vagyok érte, már majdnem vettem is egyszer, de az ára brutális "csak" egy gumicsizmáért. Szerintem idén már nem lesz belőle semmi, mert lassan már vastagabb csizmás időszak következik... (Bár a gumicsizmába is lehet venni vastagabb zoknit.) Ja, meg a férjem sincs túlságosan odáig érte. :)
    Mindenesetre ha látnék valahol leakciózva megvenném, de a teljes árat sajnálom érte...

    Egyébként a Hunter csizmának állítható a pántja a vádlirészen, próbálj meg ilyesmit keresni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg elég húzós ára van a Hunternek, de megéri..Nekem is egy piros van, tavaly vettem és olyan, mintha új lenne, pedig sokat hordtam...Vettem tavaly egy Zara gumicsizmát is kb. harmadáért, de az katasztrófa, ahogy kinéz, ki kellett dobnom, pedig azt nem is hordtam annyit, mint a Huntert...Szóval szerintem vegyél egyet, nem bánod meg ;-)

      Törlés
    2. Én is venni akartam gyűjtögettem hónapokon át mikor ott fogtam a kezembe mondom megér ez 36 ezer ft-ott 12 ezer ft bele egy zokni ! 5500ft ért a kínai teli vannak jobbnál jobb gumicsizmákkal :D Jó tudom nem Hunter ...... :)

      Törlés
    3. Hát igen, a Hunter csizma nem olcsó mulatság, de tényleg nagyon szépek, bár számomra is kérdés, hogy tényleg megérnek-e annyit, mint amennyiért árulják őket, bár ha tényleg olyan jó minőségűek és éveket keresztül bírják a strapát, akkor tényleg jó beruházás lehet :).

      Törlés
  5. Én is meg vagyok "áldva" a vádlimmal. :( kész horror a hosszú csizma vásárlás, de fázós a lábam, igy muszáj kibírni. :/ sok sikert a keresgéléshez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért valahol megnyugtató, hogy többen is hasonló helyzetben vannak :D. Szerencsére ma már csomó boltban vannak ilyen "wide fit" csizmák, amik tökéletesek nekünk erősebb vádlijú lányoknak :).

      Törlés
  6. Nos én vagyok az ellentábor azt hiszem, mert nekem meg a vékony vádlim és bokám miatt okoz gondot a bokacsizma és a csizma vásárlás. Szerencsére az utóbbi hónapokban picit izmosabb lett a lábam, de a tesóm navy blue Hunterjében még mindig úgy festek mint az egy szál ropi a pohárban. :D
    A második szett abszolút én vagyok. A sárga csizmisről a kabát a kedvencem. A kislány pedig a végén imádnivaló. Nekem alapból a 2. képen lévő szín tetszik, de a piros is bejön, mert gyerekkoromban piros gumicsizmám volt. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a túl vékony vádli is problémát jelenthet, szóval azzal sem egyszerű olyan csizmát találni, ami nem áll el nagyon, bár talán még mindig egy picit könnyebb, mint vastag vádlira. A második szett hozzám is nagyon közel áll egyébként, a csizmát is lájkolnám nagyon :).

      Törlés
  7. Nekem is van, szerintem ebben a szeszélyes időben szerintem muszáj. Viszont nekem csak egy szolid drapp van, a képeid közül a pinket azt elfogadnám e mellé :D

    VálaszTörlés
  8. nekem a sima fekete decathlon van, a girbe-gurba lábaimra szerencsére jó volt :) de az álmom egy sárga hunter is... :) a feketét mindennel hordom, de a legjobban szoknyával szeretem :)
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú én nagyon csalódott voltam, mikor felpróbáltam a feketét a Decathlonban, annyira sajnáltam, dehát ez van :(.
      A sárga Hunter jól hangzik :).

      Törlés
  9. Az én vádlim sem "csizmakompatibilis" sajnos :( viszont van gumicsizmám, csak bokacsizma fazon :) Szerintem nagyon praktikus dolog, meg vidám is, ami jól jön egy esős napon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezen gondolkodtam, hogy felpróbálok egy bokacsizma fazont, csak félek, hogy nem mutatna előnyösen rajtam és még jobban felhívná a figyelmet a vastag bokámra... Hát igen, én térdtől lefelé vagyok problémás :D.

      Törlés
  10. Mi az hogy :D Idén ősszel, a rossz időre való tekintettel sikerült 2 pár Huntert beszereznem. Mindenhez passzol és kényelmes. Igaz már csak a fekete van a tulajdonomban, Annyira nem tetszett itthon, hogy édesanyám kisajátította a tűzpiros lakk verziót magának :D

    VálaszTörlés
  11. Ez szerintem hülyeség, hogy a gumicsizmához alig lehet felvenni valamit, pont ellenkezőleg, szinte bármi jól mutat vele, rengeteg a lehetőség :D Nekem egy fekete gumicsizmám van, egy kínaiból. Először Huntert szerettem volna, de ez szinte ugyanúgy néz ki, kényelmes is, ám jóval olcsóbb. Ami a Decatlonban kapható az pedig nem gumicsizma, hanem lovaglócsizma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hivatalosan lovaglócsizma, dehát valljuk be, a legtöbben gumicsizmaként ismerjük :). De van ott többféle gumicsizma is, csak némelyiknek elég érdekes színe, vagy fazonja van, szóval ez a lovaglócsizma lett volna a legjobb.

      Törlés
  12. Ezekre ma reggel bukkantam tök véletlen, egyből eszembe jutott ez a poszt :) https://www.fashiondays.hu/products/women/footwear/?category-footwear_rain_boots

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó köszi :). Szép kis csizmák, csak mivel nincs méret írva (mármint hogy pl. milyen széles vádlinál, így látatlanban nem hiszem, hogy meg merném rendelni :(.

      Törlés
  13. Én meg voltam bolondulva, hogy veszek egyet, mivel itt lent, Pécsett nem találtam megfelelőt, mondom akkor majd ha felmegyek a nagyfaluba, ott biztosan lesz. Találtam is, de vagy nagyon gagyi volt a minősége, vagy pedig arany árban mérték. Így aztán inkább egy sima, lovaglócsizma szerű csizmával gazdagodtam, ami ugyanúgy kiveszi a részét a jóból. :) Persze még mindig nem mondtam le a gumicsizmáról, de most már annyira nem bánkódom a hiányán :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan amúgy kezdem feladni a keresést, csak amikor meglátok egy csinit az utcán, vagy ilyen szetteket, amiket összeválogattam, akkor mindig újra fellángolok :).

      Törlés
  14. http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141028024918&SearchText=rainboots
    itt tudtok rendelni és az eladónál szerintem rá lehet kérdezni a vádli körméretére is.

    VálaszTörlés
  15. Szerintem a gumicsizma az esőben barangolásra való és arra, hogy míg nem érünk be a munkahelyre, abban legyünk, szóval én felvenném bármihez. A kedvencem a piros és pink :) De most, hogy jönnek a mínuszok, már annyira nem aktuális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nagy hidegben már felejtős, bár ha belefér ilyen bundabélés, akkor még lehet hordani egy darabig :).

      Törlés
  16. Stradivariusban nézd meg, nagyon szépek vannak! És vastagabb vádli/bokára is jók! :)

    VálaszTörlés
  17. Én is széles vádlijú vagyok, nincs olyan lovaglócsizma a földön, ami ne lenne szűk, hüpp-hüpp :'( viszont a Hunterem teljesen kényelmes, még a téli bélés is kényelmesen elfér benne, egyáltalán nem szorít. Ha mégis szűk lenne Neked, állítható vádli méretű változatot is árulnak. ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe