Kamilla és méz a fürdőszobámban - teszt


Még mielőtt valaki azt hinné, hogy valamiféle teát főzőcskéztem ebből a két alapanyagból a fürdőben, azt ki kell hogy ábrándítsam, hiszen mit is keresne ilyen bejegyzés itt a  blogon... :D?!
Ebben a posztban a The Body Shop két újdonságát szeretném bemutatni Nektek: a kamillás arctisztító vajat, valamint a Honeymania termékcsalád bőrradírját. Két abszolút őszi/téli termékről van szó, de ha kíváncsiak vagytok rájuk, valamint az én tapasztalataimra részletesebben is, akkor olvassatok tovább!



A kamillás arctisztító vajjal kezdem, és akkor itt egyből időzzünk is el egy kicsit: arctisztító VAJ. Számomra teljesen szokatlan dolog ez, hiszen az arctisztítók általában krémes- zselés állagúak, ez pedig nagyon nem az. Ténylegesen úgy képzeljétek el az állagát, mint mondjuk egy testvajnak. Emiatt elsőre picit meg is ijedtem tőle, hogy hogyan tudom majd ezt alaposan eloszlatni és megtisztítani vele az arcomat, de teljesen alaptalan volt minden félelmem.
Én úgy használom, hogy picit benedvesítem az arcomat, majd egy keveset jól belemasszírozok a bőrömbe. Én elsőre kissé túllőttem a célon, és a kelleténél többet használtam, ez a számomra újfajta textúra kissé összezavart. De mivel nagyon puha és bársonyos állagú, így jól el lehet oszlatni a bőrön, kevés is elég, kíváncsi vagyok amúgy, hogy meddig lesz elég. Végül langyos vízzel jó alaposan leöblítem. A bőröm tiszta és nagyon-nagyon finom puha lett utána, ez egyből feltűnt. Az illata egyáltalán nem erős vagy tolakodó, de én ezt nem is bánom. Ami számomra pedig az egyik legfontosabb az az, hogy egyáltalán nem irritálja a bőrömet.
És az olyan csomagolás freakeknek, mint én, az sem utolsó, hogy milyen letisztult és szép a csomagolása: ezüstszínű fémdobozka csavaros fedéllel és fehér matricával; ahogy ránézek, valahogy egyből a tisztaság jut eszembe.
A kamillás termékcsaládot már megvásárolhatjátok a webshopban ITT, valamint az üzletekben.


Őszintén szólva a moringás testradír után igen nagy elvárásaim voltak a Honeymania testradírral szemben. Amikor lecsavartam a tégely tetejét, azon nyomban megcsapott egy nagyon gazdag mézes, virágos illat, egyszerűen isteni. Ahogy beleszippantottam, valahogy egyből őszi hangulatom lett és elöntött a melegség érzése, nekem a méz egyenlő a hideg estékkel meg a forró teával, de ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül.
Ahogy közelebbről megvizsgáltam, feltűnt, hogy mintha kisebbek lennének a szemcsék, mint a moringás verziónál. Használta közben pedig úgy éreztem, mintha a radírozó hatása nem lenne annyira erős, valahogy nem annyira durvák a szemcsék. Ez mondjuk az érzékenyebb bőrűeknek mindenféleképpen jó hír, hiszen nekik mindenképpen jobbak ezek a finomabb szemcsés radírok. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem radíroz, csak én inkább a picit keményebb szemcséket szeretem, amik erőteljesebben radíroznak.
Ettől függetlenül a bőröm finom bársonyos és puha lett, tehát radíroz, és hát az illata... mennyei. El tudom képzelni, hogy ha utána még a Honeymania testvajat is használtam volna, akkor micsoda mézes-virágos illatfelhőben lebeghettem volna.
A Honeymania termékcsalád termékeit hamarosan megtaláljátok a webshopban és az üzletekben.


És akkor még egy jóhír így a végére: nemrég láttam, hogy az októberi Glamour-napok keretében lesz The Body Shop kupon is, így egy kiválasztott terméket 20% kedvezménnyel vásárolhattok majd meg október 11. és 13. között. Én szerintem valamilyen testvajat fogok venni, aminek kicsit ősziesebb illata van, erősen kacérkodom a brazil dióval... :).


Ti használtok testradírt? A durvább, vagy lágyabb szemcsés termékeket kedvelitek jobban?



Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. Óóóó, a Honey Mania nagyon érdekel már, őszi-téli hideg estékre ideális lesz (ha már elmúlt a nyár, a kedvenc évszakom, legalább az illatok adjanak melegséget). Már nagyon várom, hogy kaphatóak legyenek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem biztos, hogy a többi Honeymania terméknek is ilyen isteni illata van, olyan bekuckózós illat :)!!!

      Törlés
  2. Nekem továbbra is felemás a kapcsolatom a TBS-al, lassan de biztosan ismerkedek a termékeikkel, és csak azt veszem meg ami igazán érdekel. A Honeymania-ra én is nagyon kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van rá lehetőség mindenképpen nézd majd meg őket az üzletben, érdemes :)!
      Amúgy nekem eddig szerencsém volt velük, szinte bármit vettem a TBS-ből az bejött, mondjuk elég tudatosan igyekszem kiválasztani a termékeket :)!

      Törlés
  3. Én is inkább azokat a radírokat szeretem ahol keményebbek a szemcsék és igenis érzem a használat közben, hogy teszik szépen a dolgukat. A TBS kókuszos testradírjába szerettem bele többek között emiatt: csodásan radíroz, miközben Bounty-felhőben érzem magam :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy a kókuszt nem szeretem (mármint enni), de az illatát imádom :)!!!!

      Törlés
  4. Nyaron en az epreset hasznaltam a TBS-tol,nem csak az illata miatt szerettem hanem az epermagocskak miatt is,amik tokeletesen vegeztek a dolgukat.Az osz bekoszontevel pedig elokaptam a csokisat,az illata isteni,legszivesebben felfalnam:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elhiszem, én a maracujással vagyok így, hogy csorog tőle a nyálam :D!!!

      Törlés
  5. Én nagyon szeretem a TBS radírjait, szerintem ezek a legjobbak... A Honeymania megjelenését már alig bírom kivárni, szerencsés vagy, hogy neked már van belőle... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jók a testradírjaik és jó, hogy van gyengédebb meg erősebb verzió is, így mindenki megtalálhatja a bőrének megfelelőt :)!

      Törlés
  6. Olyan jó, mikor azt látom, hogy másoknak is ennyire bejön a TBS :) :) Én is nagyon szeretem. Én most a csokis ill a rózsaszín grapefruitos tertradírokat váltogatom hangulatomhoz illően :D Mire ez a két tégely elfogy, biztosan kapható lesz már ez a mézes kis testradír és már alig várom, hogy beszerezhessem... :) Köszönjük a tesztet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig nagyon szerencsés voltam a TBS termékekkel, nem volt egy melléfogásom sem, úgyhogy nagyon szeretem őket :)!

      Törlés
  7. Ez az arctisztító vaj nagyon különlegesen hangzik, zsíros bőrön mennyire működőképes? Nem vetted észre, hogy jobban zsírosítana? A csomagolásával pedig már engem is levett a lábamról. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán vettem észre, hogy zsírosítana, mivel utána még tonikkal is áttörlöm a bőrömet. Meg most hogy hidegszik az idő, így ez nem is akkora probléma nálam, de nyáron nem biztos, hogy bevállaltam volna.

      Törlés
  8. Tegnap megnéztem az egyik TBS-boltban, hát nagyon furi az állaga, de a tégelye és az illata meggyőző :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre nekem is tök fura volt, de nedves bőrön tökjól el lehet oszlatni :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe