Tesminked.hu első rendelésem

Ahogyan pár napja egy képpel már "megszellőztettem" Nektek, túl vagyok az első tesminked.hu rendelésemen, és gondoltam beszámolok Nektek a tapasztalataimról, illetve a rendelt termékekkel kapcsolatos első benyomásaimról.

A www.tesminked.hu weboldal szerint "A TeSminked.hu azért jött létre, hogy olcsón, mindenkinek elérhetővé tegye a minőségi, drogériákban kapható márkás sminktermékeket. Ezen felül, hogy folyamatosan olyan sminkekkel bővüljön, amik hazánkban nem találhatóak."



Az oldalon több különböző márka termékei megtalálhatók, többek között MAC, Urban Decay, Maybelline, NYX vagy éppen az általam is rendelt W7 termékek.
A rendelés maga nagyon gyors és egyszerű volt: hét elején megrendeltem a termékeket és a hét második felében már meg is kaptam a csomagot, nem volt semmi probléma, minden flottul és gyorsan ment.
Ja és ami különösen szimpatikus, hogy a postaköltség 5990 Ft-os fix érték alatt mindösszesen 295 Ft, ami számomra szinte hihetetlen, hogy ennyire alacsony, de igaz :). 5990 Ft felett pedig ingyenes, és hát őszintén szólva a termékeket elnézegetve elég hamar el lehet érni ezt az értékhatárt :).

Ami még pluszba pozitív volt, hogy a rendelésem mellé kaptam egy ajándék 3-as szemhéjpúdert is, aminek külön örültem, ugyanis nem számítottam rá. Mégpedig azért nem, mert láttam, hogy van egy ilyen "akció", hogy ha rendeléskor beírok egy kódot, akkor kapok egy ajándék 3-as szemhéjpúder palettát, viszont amikor rendelés végén beírtam ezt a kódot, akkor valami hibaüzenet jelent ki. Gondoltam sebaj, biztosan lejárt ez az akció. Ennek ellenére mikor kibontottam a kis csomagocskámat, ott figyelt a szemhéjpúder, úgyhogy különösen boldog voltam :).
Szóval az egész rendelési folyamat nálam csillagos 5.

És akkor nézzük miket is rendeltem.
Az oldalon kaphatók W7 Trends termékek: viszonylag olcsó márka, és felkeltette az érdeklődésemet, hogy mit tud, úgyhogy rendeltem egy 10-es szemhéjpúder palettát, valamint az Africa nevű bronzosítójukat. Ezen kívül rendeltem még egy iciri-piciri Bourjois körömlakkot is, illetve felül láthatjátok az ajándék The Body Collection márkájú 3-as szemhéjpúdert.

W7 10-es Szemfesték Paletta

10 csillogó szemfestéket tartalmaz a paletta, mindenféle szín van benne: fehér, bronzos színek, kékek, fekete, remek a színösszeállítás. Ezekkel a színekkel a nappali és alkalmi sminket egyaránt tudunk készíteni. Eléggé jól pigmentáltak a színek, bár így elsőre úgy vettem észre, hogy picit porzanak, különösen a fekete, de majd meglátjuk, hogy szemen hogy "viselkednek". Ja és ami érdekes, hogy bár por állagú festékek, mégis ahogyan belenyúltam, szinte krémes érzetük volt, nagyon lágy az állaga. Illetve ami feltűnt még, hogy eléggé nagy méretűek a korongok, úgyhogy így szerintem jó darabig elég lesz.
 W7 10-es paletta felső sor swatchok


W7 paletta alsó sor swatchok
A palettához tartozik két darab, kétvégű szivacsos applikátor is.
A paletta ára 1790 Ft.

W7 Africa bronzosító

Hát ennek más konkrétan a csomagolásába beleszerettem, meg úgy az egész, ahogy ránézel :). Nagyon emlékeztet engem a Benefit pirosítók/bronzosítók csomagolására, mivel ez egy keményebb papírdoboz, de nagyon tetszik, ráadásul környezetbarát is.
A termékeben rózsaszín, valamint világosabb és sötétebb barna árnyalatok keverednek, és nem matt, hanem fényes, de nagyon ízléses. Attól függően, hogy melyik részébe nyomod az ecseted, lesz ez bronzosító, vagy éppen pirosító: ha a rózsaszínbe, akkor pirosítóként használhatod, ha pedig inkább a barnás árnyalatokba, akkor pedig bronzosító. Ha pedig kevered mindegyik színt, akkor egy nagyon kellemes, barnás-rózsás fényes pirosítót kapsz, egyszerűen imádnivaló. Sajnos nem tudtam úgy lefotózni, hogy szépen látszódjanak színek, itt inkább a rózsaszín van többségben:
Ja és ami nagyon fontos, hogy jár hozzá egy ecset, ami annyira de nagyon-nagyon puha, hogy egyszerűen nem akartam elhinni, de komolyan :).
Nagyon tetszik nekem ez a termék, alig várom, hogy kipróbálhassam "élesben" is.
A bronzosító ára 1490 Ft.

Bourjois mini körömlakk

Erről egyelőre még sokat nem tudok mondani, mivel egyáltalán nem próbáltam ki körmön, de nagyon megtetszett ez a korallos szín, ez egyébként a 47-es árnyalat. Mindösszesen 3ml, tehát tényleg pirinyó, de ki akartam próbálni, mert régebben volt már egy Bourjois lakkom, és azt nagyon szerettem.
Ára 690 Ft.

+Ajándék The Body Collection Dome Szemfesték

Ez az ajándék 3-as szemfesték paletta, mégpedig a Lagoon árnyalatban. Amit így elsőre megállapíthattam, hogy nagyon jól pigmentáltak a színek, ezek is inkább fényes, tehát nem matt árnyalatok, de nagyon tetszenek.
A palettához jár egy kétvégű szivacsos applikátor is.
Az ára egyébként 790 Ft.

No hát ez volt az én első, és biztos, hogy nem az utolsó tesminked.hu rendelésem, a termékekkel biztos, hogy fogtok találkozni sminkvideókban és/vagy blogbejegyzésekben.


Ti rendeltetek már erről az oldalról? Egyáltalán szoktatok neten rendelni sminktermékeket?


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Hűű ez a webshop tényleg nagyon jó cuccokat árul. Nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy Mac-et is árulnak, így nem kell felutaznom Pestre, ha venni szeretnék magamnak valami jobb cuccot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szupi webodal? Már be is tettem Nektek ide oldalra a weboldalra linkelő logójukat is, hogy akinek a poszt alapján megtetszik, egyből rá is tud kattintani, és tud ott nézelődni :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe