Essence Ready for boarding lip&cheek cream teszt


Néhány napja írtam Nektek a blog facebook oldalán, hogy az Árkád Rossmannban pont előttem pakolták a polcra az essence fent nevezett limitált kiadását. Akkor picit próbálgattam őket, és bár akkor még nem vettem meg, de tudtam, hogy meg akarom kaparintani ezt az ajak-és arcszínező krémet.


Két árnyalatban kapható, én a 02-es beauty on tour árnyalatot vettem meg, ami ránézésére egy élénk korallos árnyalat.

A termék csomagolása eléggé masszív, és jól zár, úgyhogy simán be lehetne dobni akár táskába is, de szerintem ebben a nagy melegben jobb nem kísérletezni ezzel, nehogy megolvadjon. 
Mivel azt már több helyen hangoztattam, hogy nagyon szeretem a nem por állagú pirosítókat, így én főként amiatt vettem meg, hogy pirosítóként használjam, de kipróbáltam szájra is. 
Az állaga nem krémes, viszonylag szilárd/sűrű/masszív, de melegtől, illetve a kéz melegétől picit "felolvad", könnyen ki lehet nyerni belőle a megfelelő mennyiséget, sőt mivel eléggé pigmentált, így figyelni is kell, hogy nehogy túl sokat tegyünk fel az arcra.
Nagyon szépen és könnyen el lehet dolgozni, kellemes, természetes hatást lehet elérni vele az arcon, itt lent a második képen láthatjátok, hogy milyen teljesen eldolgozva.
(Mindkét kép ugyanott készült, és az én kezem van rajta, de sajnos a fényviszonyok változtak a két képen, emiatt van az, hogy az egyik képen fehérebbnek tűnik a kezem, sorry :()
A számon abszolút korallos-barackos árnyalat van, nekem tetszik a színe, viszont sajnos kissé szárította a számat, úgyhogy szerintem inkább arcra, mint szájra fogom használni.

Tartósságát tekintve arcon nem tudom, hogy mennyire lesz mérvadó az hogy mit tapasztaltam ebben a 40 fokban, de kb 5 óránál tovább nem nagyon bírta rajtam. Viszont szerintem ha nincs ennyire extrém meleg, akkor biztos, hogy bírja tovább- legalább még 2 órát.
Szájon nekem nem volt annyira komfortos érzés, mivel ahogyan írtam, nekem kissé szárított, de amúgy kb. 2 óra után nekem egyenletesen kezdett lekopni, de ha eszel-iszol, hamarabb lejön.
Amúgy ami még nekem pozitívum, az az, hogy nagyon kellemes illata van, és az az íze sem rossz.
Ez a kis ajak, illetve arcszínező 800 Ft-ba került ha jól emlékszem, de nekem megérte, nagyon örülök, hogy megvettem. A színe nagyon tetszik, igazi nyári szín, amit pirosítóként fogom használni. Ajakszínezőnek nekem annyira nem jött be, leginkább azért mert, szárította a számat.

Aki szereti a "krém" jellegű pirosítókat, és ilyen korallos árnyalatot keres, annak mindenképpen ajánlom. 
De aki ajakszínező tulajdonsága szeretné megvenni, én annak inkább azt javasolom, hogy keressen másik szájfényt, ami tartósabb és nem szárít (pl. essence Stay with me szájfény, az még árban is jobban megéri).





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én a krémes pirosítóktól "félek", állandóan az az érzésem h nem oszlattam el normálisan és egy nagy, piros paca van az arcomon, akárcsak egy bohócnak :S
    Egyébként az Essence termékekkel mennyire vagy megelégedve? A többi márkához képest jóval olcsóbb, és az olcsó húsnak híg a leve elv alapján sztem sokan már csak elvből sem veszik meg, holott lehet h a minősége vetekszik egy jóval drágábbéval is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha rendesen eldolgozod a krémpirosítót, akkor biztos, hogy nem lesz paca :)
      Én alapvetően szeretem az essence cuccokat, nyilván itt is vannak kevésbé jól sikerült termékek, meg pl. essence alapozót még nem igazán próbáltam, alapozóból azért inkább "fajsúlyosabbat" veszek.
      De a körömlakkjaikat, szemhéjpúdereket, szemceruzákat, pirosítókat, és kifejezetten a Stay with me szájfényt nagyon szeretem :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe