Virágot a virágnak!

Merthogy közeledik a tavasz- legalábbis a napsütéses órák száma alapján nekem egyre inkább úgy tűnik :)! Idén tavasszal ismét divatba jön a virágminta- vagy inkább megint... vagy én inkább azt mondanám, hogy a virágminta minden tavasszal és nyáron divat, hiszen a meleg idő beköszöntével sokkal szívesebben veszünk magunkra vidám, színes virágos holmikat.


Én annak a híve vagyok, hogy a mintákkal bánjunk csínján, úgyhogy ahogyan a lenti két összeállítás is mutatja, én csak egy-egy virágos ruhadarabot illesztettem be a szettekbe. Nálam ugyanis nem az a cél, hogy úgy nézzek ki, mintha rámborult volna egy virágos bódé, inkább csak szeretném feldobni, élénkíteni az összeállítást egy-egy ilyen mintás darabbal.

És bár tényleg közeleg a tavasz, azért még igencsak hidegek vannak reggelente, így ez a két összeállítás inkább átmeneti jellegű- tehát miniszoknyát, vagy ujjatlan felsőt még biztosan nem találtok benne, ezeket későbbi posztokra tartogatom :)!


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Definitely believe that which you stated.
    Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be
    aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about.

    You managed to hit the nail upon the top and also defined
    out the whole thing without having side effect , people
    could take a signal. Will likely be back to get more.

    Thanks

    Also visit my page payday loans uk

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe