Babavárás férfi szemmel - ti kérdeztétek - videó

Ebben a videóban a férjem fog válaszolni a ti kérdéseitekre, amiket Instagramon tettetek fel neki azzal kapcsolatban, hogy ő hogyan készült az apaságra, hogyan élte meg a babavárást, illetve reagál minden benneteket foglalkoztató kérdésre az apasággal kapcsolatban. A videó a “Ragaszkodj hozzá!” kampány támogatásával készült, a weboldalukon IDE kattintva rengeteg hasznos tartalmat találtok a tudatos családtervezéssel kapcsolatban, illetve hogy hogyan érdemes készülni a babavárásra mind testi, mind lelki szempontból (a hétköznapi rutint is beleértve), vagy hogy hogyan lehet kezelni, vagy leküzdeni a felmerülő problémákat, nehézségeket – az apuka és az anyuka szemszögét egyaránt tekintve. Úgyhogy ha nálatok aktuálisak ezek a témák, vagy az lesz 1-2 éven belül, akkor mindenképpen nézzétek meg a videómat IDE kattintva, illetve látogassatok el a “Ragaszkodj hozzá!” kampány felületeire:
http://bit.ly/ragaszkodjhozza_2
https://www.facebook.com/ragaszkodjhozza/
https://www.instagram.com/ragaszkodjhozza/*A videó a Ragaszkodj hozzá! kampány támogatásával készült.You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe