Mit ettem ma? - Új étrend

Egy rövidke videó és egy kis ízelítő abból, hogy miket eszem mostanában, merthogy két hete egy új étrend szerint étkezem. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi is ez pontosan és hogy miket eszem, akkor nézzétek meg a videót ITT.


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia, baromira tetszik a cikk :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Szandra!Nagyon tetszenek a Mit ettem ma?-videóid, sok jó ötletet adsz! :) Több videódban is láttam, h a Dolce Gusto-kávékból a Cortado-t és a Café au lait-t iszod, mert azokban nincs cukor...ez meglep, pont azokról gondolnám, h van bennük, mert olyan 3az1-ben ízük van, sztem pont a legrosszabb DG-kapszulák :D Amire az van írva, h 100 % arabica, azokban egyáltalán nincs semmi, csak az őrölt kávé! (ami nem ízesített,meg nem az a borzasztó tejporos kapszulás.)Annyi sokkal finomabb van sztem, mint a cortado+café au lait!Dallmayr,Espresso intenso, Buondi, Grande, Lungo, Ristretto Ardenza (az nagyon durva, "lórúgás", kemény momlife-napokra :D), Ristretto, Barista,Espresso generoso...a Tesco-ban most van nagyon finom perui is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén megmondom, hogy nem vagyok egy nagy kávéfan, pl. egy espressot nem is tudnék meginni, mert nekem túl intenzív az íze és egyszerűen képtelen vagyok meginni, így gyakorlatilag csak lattet vagy max cappuccinot szoktam inni. Illetve az is fontos, hogy mandulaittal csinálom a kávémat, aminek az ízét nagyon sokára tudtam csak megszokni a tej után, viszont így a cafe au lait kapszulával tökjó az íze, mert olyan mintha, tejjel innám és nem mandulatejjel. Ja és ebben tényleg nincs cukor, csomó más tejeskávé kapszulában van, de ebben nincsen. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe