Könyvajánló - Abigail James: Szeresd a bőröd!

Nem nagyon szoktam könyvekről írni a blogon és ennek az is az egyik oka, hogy - szégyen, nem szégyen - amióta kétgyerekes anyuka vagyok, igencsak háttérbe szorult nálam az olvasás, de próbálok változtatni ezen. Viszont amikor megkerestek a Cser Kiadótól, hogy lenne-e kedvem elolvasni Abigail James: Szeresd a bőröd! című könyvét, azonnal igent mondtam. Mégpedig azért, mert egy ideje már keresgéltem és nézegettem a bőrápolással kapcsolatos könyveket, hogy egy picit jobban el tudjak mélyedni a témában, de eddig valahogy egyik sem fogott meg igazán. Vagy túl tudományos volt, vagy túl száraz, vagy egyszerűen csak "nehézkes" volt olvasni, de már most így az elején lelövöm a poént, hogy ezt a könyvet viszont jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akit  érdekel ez a téma. Sőt, továbbmennék: szerintem minden nőnek, akinek egy kicsit is fontos a bőrápolás, el kellene olvasnia, mert rengeteg hasznos és fontos információ van benne. Merthogy a bőrápolás nem csak annyiból áll, hogy felkenünk valamilyen krémet az arcunkra.
A könyv szerzője Abigail James, a szépségipar egyik legelismertebb és legismertebb szakembere, aki rendszeresen dolgozik együtt ismert szépségápolási és életmód márkákkal, valamint hírességekkel is.



A Szeresd a bőröd! egy szuper kézikönyv, amiben minden fontos információ megtalálható a bőrápolással kapcsolatban. Olvashatunk benne olyan alap dolgokról, mint például a bőrtípusok és azok jellemzői, a különböző életkorokhoz tartozó bőrproblémák, vagy hogy hogyan befolyásolja bőrünk állapotát a stressz, a hormonális változások, a lakóhelyünk, az hogy mit eszünk, a kialvatlanság vagy éppen a napozást. Emellett találunk a könyvben olyan specifikusabb témákat is mint pl. az arcjóga, vagy a különböző arckezelési módszerek, ami nekem személy szerint elképesztően hasznos volt, mert nagyon keveset tudok róluk és emiatt bátortalan is vagyok ezekkel kapcsolatban. A könyv részletesen ír az arcápoló termékek típusairól, illetve a legfontosabb összetevőkről és sok-sok szuper tippet is ad a szerző, valamint megválaszol gyakran ismételt kérdéseket is.



A sok hasznos információt nem egy száraz szöveghalomként önti ránk a könyv, hanem elképesztően olvasmányosan és könnyen fogyaszthatóan tárja elénk, nagyon a tetszik a szövegezés és a stílus is. Mindemellett rengeteg gyönyörű kép és illusztráció található a könyben, elképesztően igényes és komplex az egész, nagyon jól össze van rakva, tényleg öröm volt olvasni, úgyhogy én tényleg nagy szeretettel ajánlom nektek. 




Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy elolvassátok a könyvet, akkor most a Cser Kiadó honlapján 20% kedvezménnyel juthattok hozzár ITT, de ha rendeléskor beírjátok a FORHER kuponkódot, akkor további 10% kedvezményt kaptok a könyv árából 
(nem kapok semmilyen jutalékot az eladások után).


Szandra


*A könyvet a Cser Kiadótól kaptam.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szupi Bejegyzés lett! Már most imádom ezt a könyvet, s milyen jó, hogy valaki ír is róla!:) Köszönöm:)

    VálaszTörlés
  2. A kívánságlistámra már pár hete felkerült ez a könyv, de még nem volt alkalmam személyesen belelapozni. Általában csak úgy veszek könyvet, ha előtte meg tudom nézegetni, ezért remélem,hogy a napokban eljutok egy könyvesboltba, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. :) A képeid és a leírásod alapján szerintem tetszene nekem is. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe