Zajlik az élet - Heti vlog

Sajnos a héten megint nem tudtam leülni "rendes" videót felvenni, a videóból majd ki fog derülni, hogy miért is... Bár a visszajelzéseitek alapján nagyon szeretitek a vlogvideókat, szóval remélem annyira nem bánjátok. :) Én amúgy nagyon szeretek vlogolni, bár még így is egy napomnak csak a töredékét tudom megmutatni nektek, illetve őszintén megmondom, hogy ezekkel a vlogokkal mindig elég sok munka van vágás és szerkesztés tekintetében, pláne ha több napon keresztül vlogolok, de ez már legyen az én bajom. :) Remélem szeretni fogjátok, megnézhetitek IDE kattintva.

u.i.: Egy kis magyarázat az utólagos cím és indexkép cseréhez. Szóval tesztelni akartam, hogy van-e hatása annak, ha "kattintós" (clickbait) címet adok a videómnak. Tettem ezt úgy, hogy ez tőlem amúgy nagyon távol áll és nekem nem szimpatikus, ha valaki így próbál nézettséget generálni. De kíváncsi voltam és kísérletezni akartam kicsit, de rájöttem, hogy ez nagyon nem az én stílusom, úgyhogy ezért utólag lecseréltem a címet és az indexképet is.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe