Lancome Matte Shaker teszt

Viszonylag ritkán veszek "high end" sminktermékeket és ezek mindig megfontolt vásárlás, amiket hosszasan tervezek, nem valami random impulzusvásárlás.
Nem volt ez másként a Lancome Matte Shakerrel sem, amit talán még MakeupbytiffanyD és/vagy Fleur de Force videójában láttam, akik annyira lelkesen beszéltek róla, hogy ez a kis ajakkence befészkelte magát a fejembe és nem is tágított onnan, amíg úgy nem döntöttem, hogy meglepem magam vele születésnapomra. A végső löketet egyébként az adta, hogy akkor éppen akció volt a Marionnaud webshopban, úgyhogy több se kellett nekem, kaptam a lehetőségen.


Engem a Juicy Shakerek valahogy annyira nem mozgattak meg anno, nem is próbáltam őket, mert valahogy olyan kis "semminek" tűntek, mint egy színezett ajakápoló, azért meg mégsem akartam nagyobb összeget kiadni. A Matte Shaker viszont nagyon tetszik: intenzív színe van és amolyan kellemes mattra szárad, ha lehet ilyet mondani, merthogy nagyon kellemes érzés viselni őket az ajkakon, ez nyilván a különleges textúrának köszönhető. Szinte nedves érzete van, amikor alapos felrázás után felkenem az ajkaimra, de ez az érzés hamar elmúlik és szépen lemattul. Azt azért hozzátenném, hogy nekem meg kellett szoknom ez a kis bumszli applikátor, de néhány alkalom után ráérez az ember. A tartóssága azért hagy némi kívánnivalót maga után, az evést nem igazán bírja (bár ez attól is függ mit eszünk), viszont szépen kopik.


Ez egyébként a Beige Vintage árnyalat, amiért totálisan odavagyok, abszolút az én színem, nem túl "natúr", de nem is túl élénk, nagyon szép természetes, úgy ahogy van tökéletes, imádom.



Mindent összevetve nagyon örülök, hogy megleptem magam ezzel a Matte Shakerrel, mert szerintem szuper kis ajakkence és néha az ember megérdemel egy kis luxust, pláne ha születesnapja van. :)



Ti próbáltatok már ezeket a Lancome "shakereket"?



Szandra






You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. girlwhomustnotbenamed2017. május 17. 20:00

    Olyan hálás vagyok ezért a bejegyzésért! Ez lesz az a termék, amit kipróbálok végre a Lancome-tól. Mióta Lisa Eldridge a kreatív igazgató, minden alkalommal azzal az elhatározással tértem be a drogériába, hogy valamit most már beszerzek, de amikor megláttam a 30 eurós rúzsárakat, egyszerűen nem vitt rá a lélek. Annyira igazából semmi sem kellett, az ilyen szajfényszerűségekkel meg pont úgy vagyok, mint te. Ha luxusárat adok valamiért, legalább látszódjon, amikor rajtam van. :D Na de majd most, köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok és a Juicy Shakerek pont emiatt nem fogtak meg igazán, de ez telitalálat. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe