Az otthon illata

Ahogyan én magam sem használom mindig ugyanazt az egy parfümöt, így a lakásban is szeretem az évszaknak, vagy éppen a hangulatomnak megfelelően váltogatni az illatokat. Nekem ez fontos, mivel ettől is valahogy otthonosabban érzem magam. Ősszel szeretem a fás illatot, ami kuckózásra invitál egy finom teával és egy jó könnyvvel, amikor odakint esik az eső és egyre hidegebb van. Télen egyértelműen a "sütis" illatok, azaz a fahéj és a vanília uralja a terepet - pláne a karácsonyi időszakban, aztán tavasszal átváltunk a friss, könnyed virágos illatokra, míg nyáron inkább az édeskésebb, gyümölcsös illatokat kedvelem. 



Most ezzel a designos Air Wick Freshmatic automata légfrissítővel illatosítom a lakást, pontosabban ő csinálja magától, nekem csak be kell kapcsolnom. :) Három fokozatra állítható és a legalacsonyabb fokozaton akár 60 napig is kitart. Én általában a legalacsonyabb fokozatra kapcsolom, aztán van hogy magasabbra állítom, hogy intenzívebb legyen az illat, de mivel nincs állandóan bekapcsolva, így szerintem tovább fog tartani, mint 60 nap. Én egy magasabb polcra tettem - de akár a falra is fel lehet akasztani - és szerintem tökjól mutat, egyszerű, letisztult, így szinte minden berendezési stílushoz illik. Most éppen a "Tavaszi szellő" elnevezésű illatot használjuk, de már nézegettem, hogy rengeteg finom illat van, úgyhogy amíg ez kifogy, addig van időm eldönteni, hogy mi legyen a következő.



Ha tetszik ez a készülék, akkor mindenképpen legyetek résen 
az elkövetkező hetekben, mivel hamarosan Ti is nyerhettek majd ilyet. :)




Szandra





*Szponzorált bejegyzés.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe