Hurrá, költözünk?

Az Instastory-s beszélgetéseink során többször is kérdeztétek tőlem, hogy tervezzük-e, hogy elköltözünk. Nos igen, szeretnénk, bár nem holnap, de azért nagyjából egy éven belül mindenképpen. Igazság szerint imádjuk ezt a környéket, ahol most lakunk, de a lakást így két gyerekkel már kevésbé, szóval mindenképpen a mostaninál nagyobb lakásba/házba szeretnénk költözni. Illetve nyilván olyan környékre, ami "gyerekbarátabb" - pl. kevésbé forgalmas és több a zöld terület. Úgyhogy elég gyakran előjön nálunk ez a téma és időről időre átnézzük az akutális kínálatot a különböző ingatlanhirdetési oldalakon, hogy tájékozódjunk a kínálatot és az árakat illetően.

Aki keresett már eladó ingatlant, az tudja, hogy nem egyszerű mazsolázgatni a rengeteg különböző hirdetési oldal között, sőt kifejezetten idegőrlő és nagyon hosszadalmas tud lenni. Merthogy sok olyan lakás van, ami több oldalon is fent van, de az egyik oldalon csak egy kép van hozzá, a másikon tizenkettő, arról nem is beszélve, hogy sokszor árkülönbség is van ugyanannál az ingatlannál két hirdetés között.

Éppen ezért nagyon örülök, hogy megismerhettem és most Nektek is megmutathatom az Ármimum nevű ingyenes Firefox és Chrome bővítményt, amit nagyban megkönnyíti az ingatlankeresést. A lényege az, hogyha az Árminimumot telepítjük a böngészőnkbe, akkor ha felmegyünk egy ingatlanos oldalra és rákattintunk egy eladó lakásra, házra, akkor a bővítmény kilistázza nekünk az összes, az adott lakáshoz tartozó hirdetést - a legolcsóbbat előre sorolva - , valamint összegyűjti az összes képet az ingatlanról. Vagyis leegyszerűsíti, lerövidíti és észszerűsíti a keresést, szerintem zseniális dolog.


Arról nem is beszélve, hogy akár pénzt is spórolhatunk vele. A keresgélés során én is találtam nem egy olyan ingatlant, ami különböző árakon volt meghirdetve különböző oldalakon. Vagyis akár pénzt is spórolhatunk az Árminimummal és az így megspórolt pénzt fordíthatjuk pl. felújításra.


A bővítmény ingyenes, a letöltése és a használata végtelenül egyszerű, erre a videóra kattintva megnézhetitek, hogyan is működik:


Én annyira élveztem így a keresgélést, hogy a végén már direkt arra mentem rá, hogy találjak minél több olyan ingatlant, ahol nagy az árkülönbség az egyes hirdetések között. :D
A lényeg, hogy szerintem nagyon hasznos ez a bővítmény és tényleg csak ajánlani tudom, úgyhogy ha esetleg nálatok is aktuális az ingatlanvásárlás, vagy tudtok olyat, akinek az, akkor mindenképpen töltsétek le.


Szandra






*Szponzorált bejegyzés.






You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én most költözöm el itthonról, kár, hogy erről, amit most írtál nem hallottam korábban, lehet, hogy jól jött volna:) Amúgy is eléggé felmentek az utóbbi években az ingatlanárak. Viszont a videó nem működik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben cseréltem a linket. ;) Tényleg nagyon hasznos ez a bővítmény, nagyon segítség (lesz) nekünk is. Amúgy ez tök új dolog, szóval ezért nem hallottál róla. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe