Az első Makeup Revolution sminktermékem

Elég sokáig ellenálltam a Makeup Revolution sminkeknek. Nem tudom megmondani, hogy pontosan miért is, de valahogy nem volt szimpi a márka... Talán lehet, hogy amiatt, mert úgy éreztem, nem tudnak semmi eredetit, vagy egyedit alkotni, leginkább csak drágább sminkeket koppintanak, vagy talán mert sokszor annyira gagyi a csomagolás, nem tudom... Aztán már egyre több külföldi beauty vloggernél is felbukkantak a termékeik, de én még mindig ellenálltam. De amikor megláttam a Fortune Favours The Brave szemfestékpalettát, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, úgyhogy íme itt van az én első Makeup Revolution sminkem és a teszt róla.


Talán lehet, hogy épp amiatt tetszett meg pont ez a paletta, mert ez nem valami high-end paletta másolata, hanem ez egy saját "találmány", egészen pontosan egy kollaboráció eredménye Jane-nel, a British Beauty Blog írójával.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki képek alapján nagyobbnak gondolta ezt a palettát, már csak azért is, mert azt gondoltam, hogy azért harminc színnek mégiscsak el kell férnie valahol. De egyáltalán nem olyan nagy, mint amilyennek képeken tűnt, ettől függetlenül valószínűleg soha nem fogok a végére írni, de azért nagyobbra számítottam, nahh.
Tetszik a csomagolás: matt arany kemény műanyag, az elején egy óriási, fényes logóval. Jól záródik és baromi nehezen nyílik, én egy párszor lepattintottam vele a körömlakkomat, de így legalább simán be lehet dobni a táskába. Merthogy több szempontból is remek választás utazáshoz, pl. azért, mert van benne egy szép nagy tükör.


Aztán meg azért is szuper utazós paletta, mert nagyon jó a színösszeállítás. De még előtte egy pillanatra hadd szidjam egy kicsit azt, aki kitalálta, hogy egy szemfestékpalettánál az árnyalatok nevét külön fóliára nyomják rá, ami nálam pont 5 percig van meg és utána soha többet nem látom... De ez nem csak erre a palettára igaz, legszívesebben megtiltanám ezt, hogy így tüntessék fel az árnyalatok nevét. Vagy nyomják rá a palettára a színek alá/fölé, vagy akkor ne adjanak neveket az árnyalatoknak... Na jó, befejeztem! :D Van benne egy kétvégű ecset is, ami talán eggyel jobb, mint egy szivacsos applikátor és "vész" esetén akár használható is, de azért annyira nem vagyok oda érte


A színek gyönyörűek, jól kombinálhatók, majdnem minden benne van, ami kell: matt satírozószínek, fényes és csillámos árnyalatok, sötét, füstös színek, natúr árnyalatok és 1-2 vadabb szín is - gyakorlatilag bármilyen sminket össze lehet hozni vele. Amit én hiányolok, az egy világosabb, bézses, matt satírozószín, vagy pl. egy igazi sárgás aranyszín, esetleg egy igazi ibolyalila. A színmintákat elnézve talán Ti is észreveszitek majd, hogy vannak nagyon hasonló árnyalatok, szóval az ilyen "duplikációk" helyére simán befért volna még mondjuk az általam említett három árnyalat.


A festékek textúrája és minősége alapvetően jó, de nem egyforma, szemfestékalapot mindenképpen érdemes tenni alájuk. Vannak színek, amik nagyon bársonyos, már-már krémes textúrájúak, de van pár, ami kicsit szárazabb, kevésbé egyenletes és porzik is. A legtöbb szín nagyon telt és gazdagon pigmentált színek, de azért van néhány, ami halványabb, illetve "foltos", de azért ezeket is szépen el lehet dolgozni, csak egy picit több időbe telik. Alapvetően ez egy jól kihasználható paletta, a minőségében sem találok olyan nagyon nagy kivetnivalót, a színek szépek és jól lehet sminkelni velük azt a néhány problémás színt leszámítva, amire picit jobban oda kell figyelni, úgyhogy ár-érték arányban, úgy összességében elégedett vagyok ezzel a palettával.


A palettát a Rossmann webshopból rendeltem INNEN, ahol eredeti áron 3999Ft-ért kapható, de én még a Glamour-napok alatt a dekorkozmetikai kuponnal szereztem be.




Ti próbáltátok már a Makeup Revolution sminkeket?



Szandra


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem ezt a palettát. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Szandra! :)
    Nekem a kis facebookos csoportodban ajánlották februárban tőlük az iconic3 palettát, úgy indultam neki, hogy egy alkalmas paletta lesz, de nem így lett és igen én is ezt tapasztalom, hogy némelyik szín már majdnem krémes némelyik szín meg úgy porzik hogy ha nem vigyázok olyan lesz a felsőm (bár már sokadik használat után tudom melyik színnél kell előtte sminkfixálóval befújnom az ecsetet). Ennek ellenére nagyon megvagyok elégedve vele és nagyon szeretem! Szemezek ezzel a palettával is, de azért nem akarom megvenni,hogy csak álljon... Majd talán ha a többiből dobtam ki vagy ajándékoztam el! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe