KIKO kedvencek

Ha lehet, akkor igyekszem viszonylag ritkán mutatni olyan dolgokat a Nektek, amik nem kaphatók nálunk, de most mégis ezt fogom tenni. Mégpedig azért, mert egyrészt a KIKO webshopjában lehet rendelni Magyarországra, másrészt környező országokban azért itt-ott be lehet szerezni, ha éppen arra jár az ember lánya, harmadrészt meg annyira jók ezek a cuccok, hogy muszáj írnom róluk.
Következzen néhány KIKO kedvenc az elmúlt időszakból.

KIKO Long lasting stick hosszantartó szemfesték stift
Ha csak egyvalamit választhatnék a most következő sminktermékek közül, akkor szerintem ez lenne az, mert minden tekintetben szuper. Annyira egyszerű használni, hiszen csak pár húzás a szemhéjon, kicsit eldolgozom és már kész is az egyszerű, de mégis látványos és nem utolsó sorban tartós smink.
Könnyű felvinni, mivel elég krémes, ugyanakkor gyorsan el kell dolgozni, mert viszonylag hamar "megköt" és utána ott is marad a helyén. Éppen ezért nagyon szeretem pl. az alsó szempillák tövénél (is) használni
Ez a két árnyalat úgy ahogy van, szerelem: a 07-es egy fényes pezsgőszín, amivel csodásan ki lehet emelni a belső szemzugot. A 05-ös pedig egy fényes, kissé meghatározhatatlan rózsás, bronzos szín, gyönyörűen mutat a szemhéjon. Talán nem is nagyon kell mondanom, hiszen a lenti képen látszódik, de nagyon pigmentáltak, intenzíven vibráló színük van és hihetetlenül szépen csillognak. IMÁDAT!
IDE kattintva tudjátok megnézni, vigyázat, rengeteg árnyalatban létezik. ;)

KIKO Metallic Shine Eyeshadow mono szemfestékek
Ezt a két szemhéjpúdert nagyon akciósan rendeltem és ha jól rémlik, valamilyen limitált kollekció részét képezték, de úgy láttam ITT még most is van belőle egy-kettő.
Na ez is olyan szemhéjpúder, ami mintha krémes szemfesték lenne, de nem az, de mégis, szóval értitek?! :D Ez lehet kicsit perverz lesz, de Ti, akik olvassátok ezt a bejegyzést és remélhetőleg szintén imádjátok a sminkeket, valószínűleg érteni fogjátok, hogy mennyire isteni érzés a tégelyben körözni az ujjammal, mert annyira finom a textúrája, nagyon bársonyos. A színek meg hihetetlenül intenzívek: nagyon pigmentáltak és gyönyörű fényük van. Kicsit emlékeztetnek a L'oreal Infallible, vagy most már Color Riche L'ombre Pure monokra (ITT írtam róluk), valamint a Clarins hasonló kiszerelésű szemfestékeire.
Ebből is két árnyalatot vettem: a 05 egy fényes csokiszín, igazán telt és gazdag árnyalat, a 03 pedig fényes, lilás-szürkés-ezüstös árnyalat, vagy mondhatnám azt is, hogy taupe. Utóbbinál egyébként picit gyengébbnek éreztem a pigmentáltságot, de azért még így is egészen szépen sikerült előcsalogatni a tégelyből. Elnézegetném napokig ezt a képet... :D

KIKO Water eyeshadow és KIKO High Pigment wet & dry eyeshadow mono szemhéjpúderek
Nem mehetek el szó nélkül emellett a két mono szemhéjpúder mellett sem. Két különböző formula, két különböző textúra, de mindegyik szuper, úgy ahogy van, ráadásul amikor csináltam róluk a fotókat, akkor esett le, hogy hát basszus! Ezeket nem csak szemhéjpúderként tudom használni! De ne szaladjunk ennyire előre.
Amikor a boltban megláttam a Water eyeshadow 219-es árnyalatát és kipróbáltam a kézfejemen, majdnem szívrohamot kaptam! Na jó, azért ez talán túlzás, de most komolyan, hogy lehet valami ennyire szép?! Naplemente szemfesték formájában: gyönyörű színek - egy kis narancs, egy kis rózsaszín, egy kis arany, hihetetlen fény és csillogás, egyszerűen ámulok, akárhányszor felnyitom a tégelyt, kétségtelenül rabul ejtett ez a szín.
Úgyhogy ellenpontként jöjjön egy "uncsi" pezsgőszín, a High Pigment nedvesen és szárazon is használható szemfesték. Ez a 04-es, ami kicsit drapp beütésű, sőt én egy leheletnyi rózsaszínt is felfedezni vélek benne, de lehet ezt már csak belemagyarázom?! Mindegy is, mert úgy ahogy van, imádom, szárazon picit azért porzik, amikor belemártom a szemfestéket, de azt el sem tudom képzelni, hogy nedvesen mennyire intenzív lehet a fénye, ha szárazon ilyen gyönyörű?!
Ja és az a szuper ezekben a High Pigment szemfestékekben, hogy bár önálló kis tégelyben lehet kapni őket, de ki lehet pattintani belőlük, az alja pedig mágneses, így áttehető bármilyen mágnese palettába (akár a KIKO-nál is lehet ilyet venni), így alkothatunk egy saját palettát is.
És íme a színminták, amiket elnézegetve rájöttem, hogy hát a bal oldali Water Eyeshadow-t simán használhatnám pirosítóként, a jobb oldali High Pigment szemfestéket meg highlighterként, úgyhogy biztosan ki fogom próbálni őket így is.
ITT és ITT találjátok meg őket rengeteg árnyalatban.

KIKO In The Shade Eyeshadow and Kajal kétvégű szemceruza/szemfesték
Igazából ez már csak utolsó pillanatban csúszott be a kosaramba, szóval nem volt egy túlzottan átgondolt és megalapozott döntés, de mégis annyira örülök, hogy elhoztam, mert kevés ennyire krémes és intenzíven pigmentált szemceruzával találkoztam eddig.
Az eddigiektől eltérően ennek mindkét fele matt, és használhatók akár önmagukban krémes szemfestékként, vagy más szemfestékek alá szemhéjalapként, sőt a vízvonalon is. A világosabb színt egyszerűen oda találták ki, annyira intenzív színe van, nem kell hatszor áthúzni, elég egyszer és máris eltűnt a pirosság, helyette friss és nyitottabb lesz a tekintetünk.
Szerintem a színminta is remekül visszaadja, hogy mennyire krémes a textúrájuk és intenzív a színük, szépen el lehet dolgozni őket a szemhéjon. Ja, és hegyezni is jól lehet őket, mert egy szemceruzánál azért ez sem utolsó szempont.

KIKO Shade Fusion Trio Blush pirosító
Ezt a pirosítót teljesen véletlenül fedeztem fel a bécsi üzletben, emlékszem, hogy az eladó éppen ott takarítgatta a polcot és valahogy megakadt a szemem ezen a pirosítón, egészen pontosan először a csomagolásán, merthát valljuk be, azért ez a kis fényes, tükrös kompakt igencsak mutatós.
Ez a 03-as árnyalat, ami egy igazán üde és könnyed kis hármas,összekeverve nagyon kellemes barackos színe van, meg egy nagyon enyhe arany fénye (közel sem annyira intenzív, mint a fenti Water Eyeshadow, de talán nem is baj). Annyira kis friss és természetes, nem akar túl sokat, de mégis annyira szép. Gyönyörűen el lehet dolgozni, nem lesz foltos a végeredmény.
Ja és úgy láttam, hogy talán ez is kivehető, mágneses pan-ben van, így akár ezt is áttehetjük egy mágneses palettába, bár őszintén szólva nekem ez így, ahogy van, szuper kis utazós pirosító a kis tükrével, meg a tökéletesen záródó és tökéletes méretű csomagolásával.
IDE kattintva találjátok meg ezt a pirosítót.

Szerintem elég egyértelműen lejött ebből a bejegyzésből, hogy nagyon bejöttek nekem ezek a KIKO termékek - és ez csak töredéke a kínálatnak. Úgyhogy ha tehetitek és olyan helyen jártok, akkor nézzetek szét a KIKO termékek között, vagy a webshopban, mert szuper áron tehettek szert remek sminkekre, rendszeresen vannak akcióik, úgyhogy olyankor még a kedvezőbbnél is kedvezőbb áron szerezhetitek be őket.



Ti próbáltatok már valamit a KIKO-tól?


Szandra





You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. A barátnőm jóvoltából most sikerült 2 napig kipróbálnom a KIKO alapozó krémjét. El vagyok képedve, még ilyen alapozóval eddig nem találkoztam amihez egész nap nem kell hozzányúlni, felújítani. És úgy, hogy nem kell hozzá profi sminkes aki a tökéletes szilárd alapokból építi fel ahhoz, hogy tartós is maradjon. Egész nap egyáltalán nem fénylett fel mint a többi ez alól a MACK sem kivétel.. Nagyon örülnék neki és tuti, hogy itt vásárolnék, ha valaki nyitna egy üzletet!! Még ruhát sem rendelek neten mert szeretem felpróbálni nem hogy még sminkes dolgokat amihez elengedhetetlen, hogy az ember hozzá nézze a bőre színéhez. Arról nem is beszélve, hogy a boltban egy profi sminkes segítő tuti üzleti siker! :) Cs.Ágota

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe