Diéta, önbizalom, sminktetoválás stb. - Kérdezz-felelek!


A mai egy laza, beszélgetős videó lesz, amiben a Ti kérdéseitekre fogok válaszolni. Bízom benne, hogy sikerült megtudnotok rólam néhány új dolgot és tetszeni fog. :)
Megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.



You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Én Styliste Ultime hajhabot használok, a vólumnövelő változatot, és nagyon jó, eddigi legjobb hajhabom (vékony szálú, göndör hajam van, így kell hogy valami tartást adjon). A növényi tejet én sem bírom elviselni, szerintem szörnyű íze van, viszont mi rizstejet használunk, az is hasonló, mint a mandulatej, és teljesen jó, de én fogyasztok ki mennyiségben tejet, a kávét például mindig sima tejjel iszom. Én nem értem miért nem egészségesek a tejtermékek, kifejezetten jóban vagyok velük, sajtot például rendszeresen eszem, jobb mint több szelet kenyeret benyomni. Ezen az alapon bármi lehet egészségtelen, és a végén alig van olyan, amit ehetünk. Viszont a finomított liszt és cukor nálunk is minimalizálva van, ezzel egyetértek. Nem lehet könnyű egyébként összehangolni, hogy tartod a diétát, közben Lilinél is nyilván az a cél, hogy egészségesen egyen, ugyanakkor neki nem kell diétát tartani,szóval gondolom elvben vannak dolgok, amiket te nem eszel, de ő tud enni, vagy majd fog enni. Azt meg jól teszed, hogy nem néz tévét a gyerek, igazából legalább 10 éves korig el kéne kerülni ezt és a számítógépet is, vagy csak kis mennyiségekben, nagyon minimalizálva. Minek nézzen tv-t egy másfél éves, ez hülyeség.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe