Pure by Pixibox - első benyomások


Izgalmasan indult az év a szépségdoboz rajongók számára, ugyanis új családtagot köszönthettünk a "Pixi" családban, mégpedig a Pure by Pixiboxot. ami kizárólag natúrkozmetikai márkák termékeit tartalmazza. Egyébként ugyanúgy "működik", mint a többi "Pixi": ez is egy bizonyos időszakban rendelhető limitált darabszámban, a doboz 2-3 teljes kiszerelésű, és 3-5 db. mini, vagy utazó méretű terméket tartalmaz.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi volt az első kiadásban és mik az első benyomásaim a dobozban található termékekkel kapcsolatban, akkor olvassatok tovább.







Az első kiadás a téli bőrproblémák leküzdésére fókuszált és 3 teljes kiszerelésű, valamint 3 mini/utazó méretű terméket rejtett a doboz. Apropó doboz: ez picit más, mint a "szimpla" Pixibox, ugyanis itt magában a barna kartondobozban vannak benne a termékek jól alábélelve, de a szokásos kártya a termékek nevével és rövid leírásával itt is ugyanúgy megvan.
Íme egy kis áttekintés a doboz tartalmáról, majd nézzük egyesével a termékeket:

Greenland fruit extracts málnás tusfürdő
Az egyik teljes kiszerelésű termék ez a 200ml-es tusfürdő, ami málna kivonatot tartalmaz, de nincsenek benne parabének és mesterséges színezék. Teljesen átlátszó és bár nekem egy picit "műmálna" illata van, meg a hidegebb időben nem igazán használok gyümölcsös tusfürdőt, de tavasszal, vagy még inkább nyáron nagyon kellemes lesz majd, már csak azért is, mert jól habzik;: nagyon kellemes, finom, krémes habja van.

Greenland fruit emotions testradír só - lime és vanília
És egyből itt van a másik teljes kiszerelésű termék is, aminek a csomagolásánál már csak az illata gusztusosabb. Amikor kinyitottam, rendesen vissza kellett fognom magam, hogy ne nyaljak bele, mivel ránézésre és "szaglásra" olyan, mintha citromos kristálycukor lapulna a fémdobozban. Eléggé kiadós mennyiség és nem is kell belőle sok, mivel ez a só igen hatékonyan radíroz. Használható szimplán nedves bőrön, vagy akár tusfürdőhöz keverve is, remekül eltávolítja az elhalt hámréteget, nagyon puha és kellemes tapintású lett utána a bőröm, hogy az aromaterápiás hatásáról már ne is beszéljek. Mondjuk az illatát illetően egyértelműen a citrom dominál, én a vaníliát nem nagyon éreztem, viszont így nagyon frissítő.
Fürdősóként is alkalmazható.
Calena bio kézkrém - Álmok
A harmadik teljes kiszerelésű termék 100%-ban természetes és 30-60%-ban bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz. A csomagolása nagyon csajos, és számomra picit meglepő módon ez egy pumpás kiszerelésű kézkrém. Állagra inkább könnyedebb, ennek köszönhetően nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe és nagyon selymes, puha érzést hagy maga után. Ráadásul az illata is nagyon kellemes, bár nem igazán tudtam beazonosítani, hogy ez minek köszönhető, de utánanéztem, hogy van benne többek között körömvirágkivonat is. Egyértelműen ez a kézkrém a legnagyobb kedvencem a dobozból.

Yamuna shea vajas testvaj
Az 50 ml-es, utazó méretű termék igazán táskabarát, bárhova magunkkal vihetjük, de nekem azért lett nagy kedvencem, mert bár eléggé sűrű termékről van szó, mégis nagyon hamar beszívta a bőröm. Az illata abszolút semleges, így akár az erősebbik nem is bátran használhatja, és problémásabb bőrűeknek is érdemes kipróbálni, hiszen a shea vaj rengeteg bőrproblémára kedvező hatással van.

Lavera Basis Sensitive All round mindentudó krém
Ha már a shea vajról esett szó, akkor jöjjön a következő utazó méretű termék, ami szintén tartalmazza ezt a sokoldalú összetevőt és emellett még bio mandulát is. Akár érzékeny bőrön is használható, intenzíven ápolja és táplálja még a legszárazabb bőrt is, Ha én egy krémről ezt olvasom, akkor mindig a könyökömön próbálom ki, merthogy ott elég száraz a bőröm, és ha azzal elbánik, akkor tényleg nagyon jól ápol és ez a krém nagyon jól tette a dolgát. Kellemes illata van, és sokoldalú felhasználhatósága és mérete miatt ideális táskába dobós krém.

Berber Beauty anticellulit masszázs- és fürdőolaj
A dobozból talán ez a termék (minta) keltette fel a legkevésbé az érdeklődésemet, no nem azért, mert ne lenne narancsbőröm :D, szóval még lehet, hogy mégis ki fogom majd próbálni ha nem is masszázsolajként, de mondjuk a fürdővízhez adva. Már csak az illata miatt sem lett nagy kedvencem, merthogy kávé illata van a benne található kávékivonatnak köszönhetően, de kávéfüggők valószínűleg imádni fogják :). Rendszeresen használva látványos változást ígér, ugyanis a benne található értékes olajak, valamint a koffein serkentik a mikrokringést és segítik a narancsbőr megszűnését.
Összességében azt gondolom, hogy elég erősen nyitott a Pure by Pixibox és remek dobozkát kaptunk szuper termékekkel, az én kedvenceim egyértelműen a Calena kézkrém és a Greenland testradír só. További infó a Pure by Pixiboxról ITT olvasható.


Hogy tetszik Nektek a Pure by Pixibox?
És hogy álltok a natúrkozmetikumokkal?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. hm, nem is tudom :) tetszenek a termékek, de csendben bevallom, engem speciel annyira nem izgat, natúr-e, ha jó.. az viszont biztos, hogy aki kimondottan ezt keresi, annak telitalálat a doboz, és a sót én is be fogom szerezni, nagyon érdekel, milyen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok ráfeszülve a natúr termékekre, vannak akik esküsznek rájuk, de nekem volt több olyan termék is korábban, ami natúr volt, mégis irritálta a bőrömet... Ezek viszont nagyon tetszenek, remélem be is válnak :).

      Törlés
  2. már mikor a fb-ra képet posztoltál róla, bántam, hogy nem rendeltem meg, de ez a bejegyzés kínzóan hatott rám. telitalálat minden!

    VálaszTörlés
  3. girlwhomustnotbenamed2015. február 7. 0:02

    Nekem a legjobbkor jött ez a doboz, ugyanis alig fedeztem fel a pixibox intézményét, amikor kiderült, hogy muszáj lenne messzire elkerülnöm mindenféle vegyszert. Így rögtön le is csaptam a Pure by Pixibox-ra, két példányban (ami azért is jó, mert más-más illatú termékeket kaptam). Nálam is a Calena kézkrémje, illetve a Greenlandtől egy kókusztejes-lime-os testápoló viszi a pálmát (kis híján megettem :)). Igaz, hogy kézkrémekből lassan boltot nyithatok, de ez legyen a legnagyobb bajom. :)

    Én megemlíteném még a Natúrangyal oldal kuponját, mert először tudtam felhasználni ilyen csomagba rejtett kupont, most viszont azonnal. Az októberi pixibox-ban beleszerettem a Naobay termékekbe, így amikor megláttam, hogy ezekre is érvényes a 10%, nem is haboztam tovább (az árukat elnézve pedig nem is olyan jelentéktelen a kedvezmény). Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a dobozzal, és még a narancsbőr elleni olajat is ki fogom próbálni. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de örülök, hogy tetszett a doboz :)! Hú tényleg a kuponokat el is felejtettem... :/

      Törlés
  4. Fú, Nálad olvasom először, hogy mik voltak benne, de ez tényleg egy nagyon hiper-szuper dobozka volt, és elhiszem, hogy minden egyes darabja megérte az árát :) Sajnálom, hogy nekem nem fért bele, remélem, legközelebb lesz alkalmam kipróbálni és akkor is hasonlóan szuper összeállítás lesz benne :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó kis termékek voltak a Te dobozodban is :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet :).

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe