Kipróbáltam - The Body Shop Smoky Poppy kollekció



Mindenképpen szerettem volna még Valentin-nap előtt írni Nektek a The Body Shop Smoky Poppy - vagy ha magyarul jobban tetszik, akkor mákvirágos - limitált kollekciójának néhány termékéről, hátha valaki gondolkodik rajta, hogy meglepi magát, vagy valaki mást ezekkel, illetve már csak azért is siettem vele, merthogy korlátozott ideig elérhető. Én a testradírt és két ajakra és arcra való ceruzát kaptam tesztelésre, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor olvassatok tovább.




Smoky Poppy testradír
Amikor először megláttam ezt a mákos testradírt, egyből az jutott eszembe, hogy mekkora ötlet, hogy egy otthoni DIY testradír elkészítéséhez mondjuk mákot használjunk a szokásos cukor, vagy só helyett. Egészen eddig ez fel sem merült volna bennem, pedig azoknak, akik szeretik a durvább testradírokat, jó opció lehet. Ugyanis a mákszemcsék nem olvadnak el, nem úgy, mint a cukorszemcsék, így hosszasan és nagyon hatékonyan radíroznak.
A Smoky Poppy testradír eléggé sűrű, egyáltalán nem folyós, és pont elegendő mennyiségű mákszemcse van benne. Mindenképpen azoknak ajánlom ezt a terméket, akik a durvább, erősebb szemcséjű testradírokat kedvelik, mivel ahogyan írtam fentebb is, a mákszemek nem oldódnak fel a víztől, így hosszasan és erőteljesen lehet vele radírozni a bőrt. Nekem egy kicsit már túl erőteljes is volt, bár szeretem érezni, ahogyan a szemcsék radírozzák, dörzsölik a bőrömet, de ez nekem picit már túl sok is volt, én ennél azért egy picit gyengédebb bőrradírokat szeretek használni. Viszont a bőröm tényleg nagyon puha lett utána.
Ami az illatát illeti, a honlap szerint elegáns, merész és csábító - ez nem túl konkrét, de nehéz megfogalmazni, hogy pontosan milyen is. Nem az, amit talán várna az ember, szerintem amolyan púderes illat, amit nem mindenki szeret, úgyhogy ha van rá lehetőségetek, akkor érdemes megszagolni, mielőtt megvennétek. De amúgy szerintem a testradírban annyira azért nem érvényesül intenzíven az illat, mint mondjuk egy testvajban.
Az illat mellett a csomagolás is megosztó lehet, bár nekem tetszik ez a fekete-piros színpárosítás, szerintem kicsit olyan "spanyolos" beütésű.
Azt még muszáj hozzátennem, hogy elég viccesen nézett ki zuhanyozás közben a kád tele mákszemekkel :D.
A 200 ml-es Smoky Poppy testradír 4490 Ft-ba kerül, a webshopban ITT találjátok.

Lip & Cheek Velvet Stick
Nagyon kíváncsi voltam ezekre a kétfunkciós ceruzákra, bár inkább a rúzs mivolta érdekelt, mivel pirosítóként nem feltétlenül használok ilyesmiket.
Tulajdonképpen a szokásos, tekerős, jumbo rúzscerkáról beszélünk, sok hasonlóval találkozhatunk a drogériák polcain is manapság. Összesen hat árnyalatban kapható, az enyém a 40 Red és az 50 Universal. A hat árnyalatból öt fehér csomagolást kapott és a termék színe is megjelenik a csomagoláson, a Universal árnyalatnak viszont fekete a csomagolása.
A 40 Red klasszikus piros árnyalat, viszont  amikor letekertem a Universal árnyalat kupakját, egy sötétszürke szín fogadott, amin nagyon meglepődtem, és nem igazán tudtam hova tenni... Először azt hittem, hogy szemfesték, csak elírták a nevét, bár fura lett volna egy ekkora baki :D. Aztán amikor kentem egy színmintát a kézfejemre, akkor már láttam, hogy ez felkenve nem szürke, hanem amolyan lilás, mályvás rózsaszín. Amúgy ez az árnyalat azért kapta a Universal nevet, ugyanis ez a szín alkalmazkodik a bőr pH értékéhez, és így alakítja ki a bőrhöz leginkább illő árnyalatot. Szóval nem biztos, hogy nálatok is ilyen színe lenne ennek az árnyalatnak, mint nálam :).
Bár a színük nem annyira intenzív, mint egy rúzsnak, de nem is ígérik ezt, úgyhogy szerintem rendben van a pigmentáltságuk, szépen látszódnak az ajkakon. A honlap szerint matt hatásúak és bársonyos állaguk van. A matt azért nem teljesen szupermatt, egy icipici fénye van, de minimális, viszont valóban nagyon bársonyos állagúak, egyáltalán nem szárítják az ajkakat és nem is csúszkálnak el. Viszont vigyázni kell velük, mert mindig a legtöbb matt ajaktermék, ezek is kihangsúlyozhatják a száraz részeket, úgyhogy használat előtt érdemes átradírozni az ajkakat, illetve ajakápolót használni. Evés-ivás nélkül kb. 5 órán keresztül tart.
Pirosítóként használva szépen el lehet dolgozni, nem kell sietni vele, szép kényelmesen el lehet oszlatni és kellemes, természetes színt kapunk, száraz bőrűeknek kifejezetten ajánlom, hogy ehhez hasonló, krémes termékeket használjanak pirosításra.

A Lip & Cheek Velvet Stick hat árnyalatban kapható 4590 Ft-ért, ami elsőre soknak tűnhet, de megnéztem a hasonló rúzsceruzáimat, amik itthon vannak nekem (Catrice, NYC, Astor, Revlon), és azok 2,5-2,8 grammosak, ez pedig 4 gramm, vagyis jóval több terméket kapunk ezért az árért. 
A webshopban ITT találjátok.



Hogy tetszik Nektek a Smoky Poppy kollekció?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. nekem a fürdőgolyó van meg - nagyon morbid, ahogy úszkálnak körülöttem fürdés közben a mákszemek :D
    (roni)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szimpi volt ez a kollekció és majdnem rendeltem is belőle, de az az igazság, hogy van most TBS testvajam kettő is, testradírban pedig én éppen a gyengédebbet szeretem. Amúgy én már korábban csináltam otthon mákos testradírt, igaz véletlenül, mert tettem félre kávézaccot egy kis tálba, anyukám pedig ugyanilyen tálba tett mákot a palacsintához én pedig este vaksin a mákot tettem a kis házi radíromba a zacc helyett. Habár az darált volt, úgy is szépen radírozott, a vaníliás tusimmal keverve pedig fincsi mákusguba illatom lett. XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor csak nekem volt újdonság ez a mákot a testradírba, de amúgy tényleg jó ötlet :).

      Törlés
  3. Engem ez a kollekció most nem annyira fogott meg, bár az Universal rajtad nagyon kellemes színű lett. :) Kíváncsi lennék nálam hogy alakul, bár azért így elég zsákbamacska (főleg ilyen áron...). :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem amúgy annyira nagyon nem lehet más színű, mármint olyan drasztikus eltérés nem hiszem hogy lenne, bár eleve mindenkin más lehet, hiszen más az ajkak alapszíne, de amúgy kíváncsi lennék rá, máson hogy mutat ez a szín :).

      Törlés
  4. A csomagolás nekem nem jön be, azok alapján amit hallottam az illatáról az sem, bár nem szagoltam. A "rúzsceruzák" közül a lilás nekem nem tetszik, beteg hatást kelt, viszont a piros nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. ez a vöröses rúzsceruza felkeltette az érdeklődésem!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe