Jégkirálynő manikűr


Igazából ezt a manikűrt akkor illett volna posztolnom, amikor esett a hó és igazi téli időjárás volt - ha már a "jégkirálynő" nevet adtam neki, de mivel ez nem jött össze, így most gyorsan megosztom Veletek, még mielőtt egyszer csak hirtelen ránk szakad a tavasz napsütéssel és 20 fokkal. Na jó, erre azért még nincs túl nagy esély, de remélem tetszeni fog Nektek ez a télies hangulatú manikűr.




Az alábbi három lakkot használtam a manikűr elkészítéséhez: az alapszín a Rimmel 60 seconds Rita Ora lakkok közül a 703 White Hot Love volt. Ezt két rétegben vittem fel a körmökre. Ennek a fehéres lakknak már önmagában is van némi csillogása, de mivel ez nem érvényesül annyira jól, így úgy gondoltam, hogy dobok rá még egy kis extra csillogást a Catrice Million Styles Effect Top Coat holo lakkal, ez a Holo Que Tal árnyalat, amit két rétegben kentem rá a Rimmel lakkra.
És hogy egy kicsit feldobjam az egészet némi színnel, a gyűrűsujjamra pedig a Lovely Baltic Sand kék homoklakkja került, imádom ezt a színt és ezt a textúrát.


Ti milyen színű körömlakkokat használtok legszívesebben télen?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Nagyon szép! Amúgy is jeges szél tombol nálunk, szóval Sárvár környékén ez aktuális. :)

    VálaszTörlés
  2. Szolid mani, jól néz ki. Már annyira utálom a telet, főleg a tegnapi nagy hóesés miatt, hogy pinkre festettem a körmömet, ami egyáltalán nem téli szín. Egyébként a sötét lakkokat gyakrabban veszem elő télen, valamint a fehér, világoskék színt is.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe