Lágy színek tavaszra - Astor Soft Sensation Color & Care Nude rúzsok teszt


Nagyon szeretem a természetes, visszafogott színű rúzsokat. Persze kell néha egy kis "vadság" és feldobok egy-egy erőteljes árnyalatot, de a mindennapokban jobban kedvelem a lágyabb színeket, hiszen ezek kevésbé problémásak, nem kell annyira figyelni rájuk és nem aggódom azon, hogy vajon a fogamra kenődött-e. Emellett nem csak hétköznapokon, hanem akár alkalomra, egy erősebb szemsmink mellé is remek választás egy diszkrétebb rúzs. A mai bejegyzésben az Astor Soft Sensation Color & Care rúzsok három új árnyalatát mutatom meg Nektek.




Mondhatni teljesen új terepre eveztem, ugyanis az Astortól még nem próbáltam eddig rúzsokat, úgyhogy örömmel mondtam igent a tesztelési lehetőségre. 
Ami a csomagolást illeti, én ezzel a fehér kupakkal kevésbé vagyok kibékülve, szerintem a fekete elegánsabb, bár az is igaz, hogy ez a szín kitűnik a többi fekete kupakos rúzsom közül. Maga a rúzs arany színű tokban van, ami sokat dob az összképen.
A képen látható három árnyalat balról jobbra: 103 Peachy Pink, 404 Gentle Coral, 104 Pine For Rose
A Soft Sensation Color & Care rúzsok az intenzív színeket ötvözik az ápoló hatással, emellett krémes textúrát és hosszan tartó színt ígérnek. 
Ami a textúrát illeti, valóban nagyon krémes, szinte siklik az ajkakon a rúzs. Igazán kellemes érzés viselni őket, egyáltalán nem szárítanak, de az ápoló hatást nem igazán tudom megerősíteni, bár nekem most extrém szárazak az ajkaim. 
A kezemen swatcholva nagyon szépek a színek, kellemes tavaszi árnyalatok, amolyan cukorkaszínek. Viszont az ajkakon már kevésbé intenzívek, nem érvényesülnek annyira jól, úgyhogy akinek eleve sötétebb színűek az ajkai, annak lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb választás. Felvitelkor figyelni kell, mert elsőre nem biztos, hogy sikerül egyenletesen eloszlatni a színt, picit csíkozhatnak.
Evés-ivás után kopik, de egyébként kb. 5 órát bír az ajkakon.
A képen látható három árnyalat balról jobbra: 103 Peachy Pink, 404 Gentle Coral, 104 Pine For Rose
Az én kedvencem egyértelműen a Peachy Pink, ami - ahogyan a neve is elárulja -  egy enyhén barackos árnyalatú rózsaszín, szerintem ezt bárhol bármikor lehet viselni, nagyon szép természetes hatást kelt.
A képen látható három árnyalat fentről lefelé: 103 Peachy Pink, 404 Gentle Coral, 104 Pine For Rose


Ti próbáltatok már Astor rúzsokat?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. A Pine For Rose árnyalatot lehet, hogy beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  2. Még nem próbáltam őket, viszont ez a Gentle Coral árnyalat így kép alapján megtetszett :) Legközelebb meglesem őket, ha drogériában járok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes megnézni :). Nekem annyira nem állt jól ez a szín, de aztán lehet, hogy nyáron, ha barnulok kicsit, akkor tetszeni fog :).

      Törlés
  3. Annyira csodásak a képek, tavaszi hangulatot árasztanak, tetszik az összkép, a tulipánok pedig gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kellemes színük van ezeknek a rúzsoknak. Az én egyik kedvenc rúzsom Astor. Még egy leárazáson vásároltam, de egyszerűen gyönyörű, üde rózsaszín színe van, és tényleg jól bírja. És ami még szintén fontos, hogy a kopása is szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak vele, ezek után én is nyitott szemmel járok majd az Astor rúzsok környékén ;)!

      Törlés
  5. Jujj de gyönyörű mindhárom! :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom az Astor rúzsokat! Van egy kedvencem, amit az esküvőmön is viseltem! :)
    Szerintem nagyon jól áll neked a Gentle Coral is! :) Üdévé varázsolja az arcod! Kellemes, meleg árnyalatú! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe