Frissített sminktárolás/sminkkollekcióm - VIDEÓ




Legutóbb majdnem két éves csináltam ilyen videót, így talán ez is lehet az oka annak, hogy rengetegen kértétek, hogy csináljak megint. Bár a sminktárolásom olyan nagyon sokat nem változott az előző videóhoz képest, de a sminkkollekcióm azért igen, úgyhogy úgy voltam vele, hogy megcsinálom ezt a videót. Már csak azért is, mert én is szeretem az ilyen videókat nézegetni, úgyhogy remélem Nektek is tetszeni fog.






You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Szia! Nekem a pirosítós rész kétszer kezdődik újra :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Szanda!

    Hűűű, mennyi minden :) Nagyon jó kis videó!
    A l'oreal infallible szemhéjpúdereket én is szeretem. Nagyon vágytam volna az Amber Rush árnyalatra is de sajnos azt már nem tudtam beszerezni :( Na meg persze a Urban Decay szemkencék <3 Nina almácska nálam is a top parfümök között van, megunhatatlan :D

    Kellemes hétvégét!

    Ildikó

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper volt! Csinalsz reszletes tesztet a BOURJOIS HEALTHY MIX alapozoról?
    o(^▽^)o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már írtam róla, itt olvashatod :).

      http://www.theverystyleblog.hu/2013/04/bonjour-bourjois-teszt.html

      Törlés
  4. Juj, én imádtam, köszi hogy megcsináltad! :) Bár elgondolkoztam, hogy vajon hány év alatt fog elfogyni ez a sok púdered vajon? :'D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez egy jó kérdés :D :D! De nem merem eladni/elajándékozni őket, mert mi van ha egyszer sminkelésre adom a fejem és még jól jöhet, hogy ennyi púderem van :D.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe