Ketyegő dilemma



Talán tudjátok, vagy sejtitek rólam, hogy szeretem a szép karórákat. Évekkel ezelőtt összevásároltam mindenféle olcsó órát a Teszveszen, meg hasonló oldalakon, akkoriban még az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban minél szebb órákhoz jussak hozzá. Ez az elmúlt években megváltozott (gondolom a korral jár :D): inkább a minőségibb darabokat keresem, amik hosszú éveken keresztül hű társaim lehetnek, de azért még mindig nincs horror áruk. És hogy miért írom le Nektek mindezt? Merthogy gondolkodom egy új órán, de annyi szépet látok folyamatosan, és arra gondoltam, miért ne írhatnék egy ilyen órás, "inspirációs" posztot, meg a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, hogy Ti melyiket választanátok.





Első körben a Mark Maddox órák között nézelődtem, mivel nagyon szép, minőségi darabokat lehet találni a márka kínálatában remek áron, szóval ár-érték arányban mindenképpen nyerő. Az alábbi négy óra áll hozzám a legközelebb.


A klasszikus arany
Ennek az arany színű, kövekkel kirakott órának az egyszerűsége fogott meg, bármilyen összeállításhoz nagyon jól passzol, se nem túl sok, se nem túl kevés. A fémszerkezet és a számlapon a számok helyett lévő kis vonalkák miatt talán picit maszkulinnak mondanám, de ezt megtörik a kis kövecskék körben a számlapon. A Fossil órám egyébként nagyon hasonló ehhez, csak ezüst színű.

Az elegáns arany-fehér
Számomra nagyon kifinomult és nőies hatás kelt ennél az óránál a szíj fehér-arany színkombinációja, valamint a kis kövecskék a körben. Ugyanakkor picit talán "sportos" is, ahogyan a fehér szín megtöri az arany klasszikus eleganciáját, a három belső, kis számlap és az oldalsó gombok pedig fokozzák ezt a sportos hatást.


A különleges arany-fekete
Ez a fekete számlapos óra nagyon különleges, már-már alkalminak mondanám, valahogy olyan "ünnepi", és ezt a hatást csak fokozza, hogy az óra számlapján számok helyett kövek láthatók. Talán ez az egyetlen óra a négy közül, amit nem biztos, hogy minden nap hordanék, csak különleges alkalmakra.

A nőies rose gold
Természetesen nem maradhatott ki a mostanában annyira népszerű rose gold óra sem. Maga a fazon nagyon egyszerű, letisztult, már-már pasisnak mondanám, de a színe miatt szerintem egyértelműen női óra. Nagyon vacillálok rajta, hogy ilyen óra legyen a következő, mivel van már arany színű és egy ezüst, így adná magát, hogy ez legyen a következő. Csak mindig elbizonytalanodom, hogy vajon mennyire lehet jól kombinálni különböző összeállításokkal. Akinek van ilyen "színű" órája, írja már meg kommentben :).



Ti melyiket választanátok?
Szerintetek melyik a legsokoldalúbb,
leginkább variálható óra?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

47 megjegyzés

  1. Szia! Az én izlésemhez a rose gold áll közelebb. Nekem az arany órák itt a képen túl harsányak, ahogy én a blogon keresztül ismerlek, nekem nem tűnnek a te ízlésednek. Szóval nekem a rose gold.

    További szép napot!
    Erika

    VálaszTörlés
  2. Teljesen más az ízlésünk, nekem az ehhez hasonlók tetszenek, nekem is egy titán órám van, kb. 15 éves.
    http://www.bocciaorak.hu/titan_3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek valóban teljesen mások, dehát ízlések és pofonok... :)! Nagyon kis finom darabok amúgy.

      Törlés
  3. A Rose gold színű nagyon különleges, nem is láttam még sok ilyen árnyalatú órát, de a klasszikus arany és a fekete-arany is nagyon szép. A klasszikus arany sztem inkább elegánsabb az arany-fekete meg a hétköznapokon is megállja a helyét :) Egyébként nagyon szépek egytől-egyig, nem csodálom, hogy nem tudsz dönteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen egyébként ez tényleg kicsit szürkés, vagy füstös rose gold, nem az a szokványos.

      Törlés
  4. Szia Szandra! A fenti négyesből nekem is a rose gold a legelegánsabb, a többit kissé túldíszítettnek mondanám a kövek miatt. Valamint ha van már arany és ezüst színben ilyen típusú órád, akkor csak a régiek rovására tudnád az újat hordani...helyettesítené mint sem kiegészítené a készleted...talán ez is lehet egy szempont. :) Egyébként nekem is van egy ilyen fazonú Fossil órám, de sötétbarnában. Nagyon különleges és tényleg nem tucat, esetleg keress rá, egyszer sem jött még velem szemben.
    Én is óravásárláson gondolkozom a közelgő névnapom kapcsán, de most a barna bőrszíjasokba vagyok beleszerelmesedve, mint pl. ez: http://www.ora-webshop.hu/noi-orak/fossil-noi-orak/fossil-es3565-noi-karora-georgia.html vagy ha kicsit álmodozom, akkor ez: http://www.ora-webshop.hu/noi-orak/marc-by-marc-jacobs/marc-by-marc-jacobs-mbm1316-noi-karora-baker.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az egyszerűsége miatt tetszik leginkább a rose gold, semmi felesleges csicsa, vagy ilyesmi.
      Az a Fossil óra, aminek elküldtek a linkét, nagyon szép, nagyon tetszik, a Marc Jacobs meg, hát igen, ha álmodozni lehet, akkor én is picit más órák felé húznék :D.

      Törlés
  5. Szintén a rose gold mellett döntenék, ha nekem kéne innen választani :) Szoktam nézni Mark Maddox órákat, és szerintem nagyon szépek, na meg tényleg jó az ára mindegyiknek. Nekem annyira nem jönnek be a kövekkel kirakott dolgok, talán amiatt, mert félnék, hogy lepotyog, tudom, hogy minőségi óra, de nálam bármi előfordul. Viszont ha nem lenne ilyen problémám, a feketével és a fehérrel kombinált órákat is szívesen a magaménak tudnám. Szóval igazából csak az első nem jön be, az számomra olyan semmilyen, pedig tudom, hogy a rose gold sem valami extra, ami a kinézetet illeti, viszont az mégis másabb számomra. Viszont a fehérrel kombinált szíjas órát sokkal inkább el tudnám hozzád képzelni, mint a másik 3-at, az szerintem sokkal inkább Te vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is pont amiatt vacillálok, hogy legyen-e köves, mert sajnos a mostani Fossil órámból esett már ki kő :(.

      Törlés
    2. Mondanám, hogy kend le színtelen körömlakkal, de ha az ember lánya több 10e Ft-ot kiad valamire, akkor már szerintem elvárható, hogy minden magától a helyén maradjon...

      Törlés
    3. Hát igen, amúgy bizsu gyűrűkkel simán megcsinálom ezt, hogy lekenem... de azért egy órát nem akarok lekenni, pedig hát gondolhattam volna, talán a kis kövecskék kieshetnek... csak hát nem is igazán tudtam volna szépen lefesteni egyébként, mert félő, hogy az óraüveget is összekentem volna... De valóban elvárja az ember, hogy ne essenek már ki azok a kövek, ha egyszer nem 5000 Ft volt az óra.

      Törlés
  6. Nagyon tetszettek régebben ezek az arany színű órák, de magamon már elviselni sem tudtam, így maradtam az ezüst színűeknél.
    Hozzád szerintem is a Rose Gold állna a legjobban! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben amúgy én sem bírtam elviselni az arany színű dolgokat, de az utóbbi években megkedveltem, lehet, hogy a korral jár :D

      Törlés
  7. Nekem is nagyon tetszenek ezek az órák. Mostanában mindenkin rosegold órát látok, szóval valószínű én nem azt vennék. Az arany fehér szerintem a legszebb most a felsoroltak közül, az tényleg mindenhez megy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, ez való igaz, hogy annyi mindenkin van már rose gold óra... meg először úgyis fel fogom próbálni, hogy egyáltalán hogy mutat rajtam az a szín, lehet, hogy nem is jönne be magamon.

      Törlés
  8. Én a fekete számlapos arany órára voksolok! Eszméletlen szép, és szerintem megállja a helyét hétköznapi viseletként is. Én tuti azt venném meg magamnak. (bár talán az hasonlít leginkább az ezüst Fossilra, de az a fekete mégis különlegessé teszi)
    2. helyezett nálam a fehér-arany kombós óra.
    Rose golddal annyi a problémám, hogy már majdnem mindenkinek van egy, ezért ez a 3. számú.
    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  9. Huh, nekem ezek közül a rose gold tetszik. Az valami csodálatos, és szerintem attól is függ, hogy mennyire variálható, hogy mik vannak a ruhatáradban :) Mondjuk én alapból az az ezüst-függő lány vagyok, szóval nekem olyan órám van, ami sajnos épp mostanában adta meg magát. :( Azóta is keresem az utánpótlást, ami ugyanilyen kicsi, kecses és szinte bármihez jó :) Nehéz dolog, annyi szent!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sem könnyű megtalálni a tökéletes órát, hiszen ez egy nagyon fontos kiegészítő, ami sokféle ruhához kell, hogy passzoljon, szóval tényleg nehéz döntés.

      Törlés
  10. A fentiek közül csak a rose gold terszik, azt választanám. :-)
    Arany színű órák közül a kecsesebb darabok tetszenek.

    VálaszTörlés
  11. Mélységesen csalódtam benned, Szandra, hogy a blogod utolsó négyzetcentiméterét is kiárusítottad. Valószínűleg nem meglepő módon pár napon belül meglesz a "haul poszt" (megkapod a cégtől a promóért cserébe, az előzetes megegyezés szerint).
    A szerzeményes videóban miért hazudtad be több, a bloggertalálkozókon ingyen kapott (más bloggerek őszinték) cuccok mindegyikére, hogy "vetted"? És még te ekézel más bloggereket dolgokért, holott te vagy az, aki egy szemceruzáért bármit megtennél. És ne hidd, hogy ezt csak én látom, sok olvasót nem tudsz átverni ezzel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akartam kitenni ezt a személyeskedő kommentet, mivel akkor itt a kommentelés át fog menni abba, hogy erre reagálnak az olvasók és nem a blogbejegyzésre... Viszont ha nem teszem ki, akkor nyilván elkönyveled magadban, hogy azért nem tettem ki, mert igazad van.
      De nincs! Több sebből is vérzik, amit írtál, és nem azért reagálok a kommentedre, mert "fáj az igazság", hanem azért, mert nem szeretem, hogy ha valaki eldönt valamit magában, hogy az biztosan úgy van, ahogyan ő gondolja. Szeretném tisztázni, hogy akkor hogy is van ténylegesen, az már a Te dolgod, hogy elhiszed-e... Bár sajnos általában az a tapasztalatom, hogy aki már így eldöntött előre valamit magában, annak én írhatok bármit, de én biztosan tudom, hogy az én lelkiismeretem tiszta.

      Először is: ezt az órás posztot már tervezem egy ideje, viszont a napokban megkeresett egy nemrég indult webshop, hogy Mark Maddox órákat forgalmaznak és nem lenne-e kedvem írni egy órás posztot, és én igent mondtam, és képzeld, ingyen és bérmentve tettem ezt, bármilyen hihetetlen is, annak ellenére, hogy ők szerették volna honorálni. És mégpedig azért nem fogadtam el, mert ahogyan írtam, szeretem az órákat, és tényleg szeretnék egy újabbat beszerezni és tényleg Mark Maddox órán gondolkodom és úgy voltam vele, hogy ha már amúgy is írni akartam egy ilyen posztot, akkor mibe telik nekem, hogy beletegyem ennek a weboldalnak a linkjét, még egyszer hangsúlyozom, ingyen... erről ennyit.

      A másik: kérlek linkeld be azt a szerzeményes videót, amiben kapott holmit vettként tüntetek fel, és írd meg, melyik termék volt az, amit úgy kaptam és azt mondtam, hogy én vettem. Mindig nyíltan elmondom, ha valamit úgy kaptam bloggertalálkozón, vagy tesztelésre küldték, ebből nem csinálok titkot, a blogbejegyzésekben is mindig benne van, ha valamit úgy kaptam tesztelésre.
      Tudod nem is feltétlenül szeretem mutogatni itt a blogon, hogy miket kapunk egy-egy bloggertalálkozón, mert tudom, hogy egyeseknek visszatetsző lehet, hogy "nézd már megint mennyi ingyencuccot kapott" és én nem akarom, hogy azt higgyék, kérkedem ezzel, hogy mennyi mindent kaptam.
      Illetve nem tudom feltűnt-e, de rengeteg esetben amiket kaptam, kisorsolom az olvasók között nyereményjátékon, pont azért, mert éppen nincs szükségem még egy x-edik alapozóra, vagy ha pl. látom, hogy nem jó az árnyalata, vagy nem az én bőrtípusomhoz való. És ez nem szemrehányás vagy számonkérés, mert nagyon örülök, ha meghálálhatom valamivel az olvasók hűségét, én nem vagyok egy irigy ember, nem fogok itt halmozni dolgokat, inkább szívesen kisorsolom, hogy örüljön neki más.
      Sőt, arra is mindig kínosan ügyelek, hogy ne adjak el blogsale-en olyasmit, amit én ingyen kaptam, holott ezt mások gond nélkül megteszik. Nem fogok hasznot húzni abból, amit ingyen kaptam, akkor inkább odaajándékozom másnak, vagy kisorsolom, blogsale-en csak olyasmit adok el, amit én is úgy vettem.
      Harmadrészt meg nem ekézek más bloggereket, és a fentiekből egyértelműen adódik, hogy nem teszek meg bármit egy szemceruzáért, ahogyan írtam egy korábbi blogbejegyzésben is, nem mondok igent mindent tesztelési lehetőségre csak azért, hogy ingyen kapjak cuccokat, elég sokmindenre mondtam már nemet azért, mert nem passzolt hozzám, vagy nem nekem való termék volt.
      Sajnálom, hogy magyarázkodnom kell, de kénytelen vagyok megvédeni magam, mert az igazságtalanságot nem tűröm, azt meg pláne nem, hogy olyasmivel vádoljanak, ami nem igaz.

      Azt hiszem így hirtelen ennyi, köszönöm, hogy elolvastad.
      Ki gondolta volna, hogy ezen a nyugodt péntek délutánon egy ilyen komment fogja borzolni a kedélyeimet :D!
      A többi olvasót pedig kérem, hogy ha ehhez a témához szeretnének hozzászólni, akkor mindenképpen kulturált formában tegyék, a személyeskedő kommenteket nem fogom közzétenni.
      Peace :)!

      Törlés
    2. Kedves Nóra_!

      Egyértelműen az irigység árad belőled!! Ne haragudj, de az igazság!

      Úgy gondolom, hogy Szandra jogosan van felháborodva. Nem ismerek nála tisztességesebb bloggert.
      Az ingyen dolgokról annyit, hogy nem a bloggereket kell ezért szapulni, mert nem ők mennek a cégek után, hogy "jaj ki akarom ezt próbálni, küldjetek legyetek szívesek ingyen sminket, vagy bármi mást". Igenis a cégek felkeresnek xy bloggert, ők vagy elfogadják ezt vagy nem. Ennyire egyszerű. Miért kell sajnálni a másiktól?!
      Egyszer engem is felkeresett egy cég, hogy próbáljam ki az egyik terméküket. Nem fogadtam el, mert a blogom nem a beauty világról szól és ennyi.

      A sajtótájékoztatókról is annyit, hogy oda is nyilván az olyan bloggereket fogják meghívni, akik ebben a körben mozognak. Biztos nagyon jó és rengeteg újdonsággal találkozhat az ember, de nem siránkozok, hogy ezek bezzeg nem hívtak meg... nem mondom, hogy nem akartam volna elmenni 1-2-re, de ha nem kaptam meghívást, akkor nincs is miről beszélni.

      Szandra, szerintem az eddigi munkád a bloggal kapcsolatosan remek, imádom az összes bejegyzésed, az irigykedő emberek meg csak duzzogjanak magukban :D

      Szeretünk Szandra!

      Törlés
    3. Jézusom Nóra...! :D Csinálj egy blogot, bárkinek lehet, legyél vele sikeres, mint Szandra (bár megnézném, hogy egy ilyen rosszindulatú ember, mint te mennyire lenne népszerű...) és akkor te is kapsz majd felkéréseket, esetleg ingyen termékeket. De egy ilyen blogot fenntartani, mint ez is, nem csak annyiból áll, hogy bepötyögsz pár sort és közzéteszed...
      Ez itt Szandra blogja, arról ír, amiről akar, azt a felkérést/terméket fogadja el, amit ő szeretne!
      Egyébként meg hülye lenne nem elfogadni egy ilyen szép órát (vagy akármi mást, ami érdekli és amit tesztelhet) :D
      Engem nem érdekel, nem zavar, ha ezért a posztért ő kap egy órát. Mi is gazdagabbak lettünk az információval, hogy hol lehet szép órákat venni/rendelni :)

      Szandra! Babát vársz! Remélem nem húzod fel magad az ilyen jellegű kommenteken! Sajnos mindig lesz legalább egy ilyen ember, aki majd meghal azért, hogy másokat bánthasson és ócsároljon. Neki ez a legnagyobb öröme az életben... Neked hála Istennek nagyobb örömök jutottak! :) <3

      Törlés
    4. Ha valaki újságíró, megír egy cikket, kap érte fizetést, és a fizetéséből vesz órát, az is szégyenteli és mélységes csalódásra okot adó körülmény? Szandra egy szuper blogot, egy egyszemélyes női magazint vezet, amit mi, és te is, Nóra, ingyen olvasunk, Szandra nem ebből él meg, anyagilag nem biztos, hogy megéri neki ennyi időt és energiát belefektetni a posztjaiba. Ha valaki dolgozik, azért általában pénzt kap. Ha nem munkaviszonyban, vagy ahhoz hasonló jogviszonyban dolgozol, nem biztos, hogy fogsz fix fizetést kapni, vagy egyáltalán kapsz, de nem egészen értem, miért fáj neked, hogy valaki valamiért, amit jól csinál, ellentételezést kap.

      Lehet Szandra után csinálni, ha te is jól csinálod, Neked is biztos ajánlanak fel dolgokat, amiket majd erkölcsi fölényed magaslatáról visszautasítasz, ahogy nyilván a fizetésemelést is, ha a mostaniból is kijössz...:)

      Szandra, szuper a blogod, a bejegyzés nagyon tetszett, én a klasszikus aranyat, vagy a fekete-aranyat választanám. :)

      Luca

      Törlés
  12. Nagyon szép órák, én is a Mark Maddox márkát néztem ki, aztán egy órás ismerősöm azt mondta, hogy ugyan olyan gyorsan megy tönkre, (és kopik meg) mint a 3-6 ezer ft-os "claires" órák. :(
    Úgyhogy elbizonytalanodtam a témában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Én meg pont azt hallottam, hogy tök jól bírják a "strapát"... :(

      Törlés
    2. Nemrég hostesskedtem és pont egy órás mellett volt a standom, és ott kibeszéltük az órákat. Egy mark maddox órát néztem ki én is, mert olyan 25 ezer körül volt, ami szerintem már nem a gagyi fajta, de még nem az a kategória amit, ha elhagyok idegbajt kapok. De azt mondta az eladó, hogy sajnos nem sokkal különbek mint a sima 6-7 ezres társai. Simán lekopik/elszíneződik a fém szíj . Gondolhatod én is mennyire sajnáltam. De, lehet , hogy azért mégis beszerzek egy ilyen órát. Még, ha csak fél-1 évig bírja is, jól jártam. : D

      Törlés
    3. Hát nem tudom, többen meg azt mondták, hogy bírják a strapát, szóval a fene tudja, hogy mi van ezekkel az órákkal... Mondjuk nálam azért nem lenne napi használatban, de ha tényleg hamar kopik, az nem túl jó hír... :(

      Törlés
  13. Nekem az arany és a fekete-arany tetszik a legjobban.=) A rose gold szerintem nem olyan örök darab, mint a sima arany, de tagadhatatlan, hogy az is nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is így vagyok a rose golddal, hogy most nagyon divatos, de aztán mi van ha lecseng... Bár ha imádom-szeretem, akkor nem érdekel, hogy divat-e még, de szerintem úgyis fel fogom próbálni, hogy egyáltalán tetszik-e magamon ez a szín.

      Törlés
  14. Én is már egy hete órákat nézegetek a neten, így a karácsony közeledtével... :)
    18. szülinapomra kaptam a szüleimtől egy ezüst DKNY órát, amit imádok azóta is, de szeretnék egy kis változatosságot néha. Nyár elején rendeltem Vateráról egy MK rose gold kópiát, de sajnos már most kopik/feketedik el, szóval már nem is szívesen hordom.... :(
    Jelenleg megőrülök a rose gold- bőrszíjas órákért, amiben van esetleg egy kis fehér szín....:Számomra az lenne a tökéletes. :)
    Én is nagyon nehezen tudnék dönteni a helyedben, de nálam még mindig a rose gold a nyerő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így karácsonyra irogatom a wishlistemet tulajdonképpen :D. Sajnos a replika órákkal tényleg az a baj, hogy hamar elkezdenek kopni, és az valóban nem túl vonzó látvány :(. Jól hangzik az az óra, amit írtál :).

      Törlés
  15. A négyesből én is a rose goldra szavazok, bár a fekete számlapostól eltekintve (túl kontrasztos) bármelyiket hordanám :)
    18 órám van, egyszerűen imádom őket.
    Legújabb kedvenceim a Daniel Klein órák, 5 db lapul a fiókomban belőlük.
    Szépen kivitelezett, pontos órák, hatalmas stílus választékkal.
    Egyetlen "hátrányuk", ha kronográfos modellt választasz, hogy csak díszek. Engem nem zavar, de valakinek nyilván fontos.
    A Westendben van a fő forgalmazó boltja, náluk van a legjobb áron is, máshol minimum 25 %- al többe kerül, de láttam már majd dupla áron is...
    http://www.tutuora.hu/danielklein.html?gender=2&movement=2&analog_digital=-1&glass=2&strap=all&case=all&wr=0&orderby=1&search=&akcios=0&pricelimit1=0&pricelimit2=500000

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű wow, ezek nagyon szép órák, és tökjó áruk van, köszi a tippet ;)!

      Törlés
  16. A tónusaidhoz abszolút nem illik a sárga arany ... Szóval kizárásos alapon a rose gold a nyerő. :)

    VálaszTörlés
  17. Én is pont tervezem egy Mark Maddox óra vásárlását :) És pont (a képeid alapján) az első és a negyedik órán vacilálok. De szerintem az első lesz a győztes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor úgy látom nem csak nálam aktuális téma ez :).

      Törlés
  18. Szerintem a legsokoldalúbb a rose gold óra :) én is tervezem már egy ideje beszerezni csak a fossil kínálatából :)

    VálaszTörlés
  19. Nekem is egy rose gold órám van. Nagyon szeretem, irtó nőies! Szerintem bármilyen színhez hordható, de egy egyszerű fekete összeállítást nagyon feldob. Szeretek hozzá púderrózsaszín árnyalatot is hordani, mert nagyon szép kontrasztos a fémmel. Csipkés dolgokkal meg nekem egyenesen vintage hatású.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont azért tetszik nekem is, mert egy egyszerű, fekete, vagy fehér összeállításba is színt visz, de valóban nagyon jól mutat púderes és nude színekkel is, hm egyre inkább megjön a kedvem hozzá :).

      Törlés
  20. Kedves Szandra! Ennyi idő elteltével érdeklődnék, hogy mennyire vagy megelégedve a Mark Maddox órák minőségével? Láttam, hogy neked is van egy. Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán nem vagyok a legrelevánsabb, ugyanis én nem hordom napi szinten ezt az órát, talán kéthetente 1x veszem fel és így semmi gond vele, de nem tudom, hogy ez mondjuk napi használat mellett is így lenne-e.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe