Igéző pillák - Max Factor Masterpiece Transfrom szempillaspirál teszt



Ami a szempillaspirálokat illeti, finoman szólva nem szenvedek hiányt belőlük, pedig általában minimum kettőt használok egyszerre. Így amikor a Max Factor 100. születésnapja alkalmából szervezett sajtótájékoztatón megkaptam a Masterpiece Transform szempillaspirált, nem terveztem, hogy egyelőre hozzányúlok. De aztán csak nem hagyott nyugodni, amiket hallottam, meg láttam róla élesben ott a helyszínen, úgyhogy ma egy tesztet hoztam Nektek róla.



Elég duci tubusa van, így én első ránézésre valamiért azt gondoltam, hogy biztosan amolyan hagyományos, nagyobb fejű kefét rejt, de szó sincs róla. Sőt pont a kefében rejlik a különlegessége, ilyet még szerintem nem is láttam: viszonylag kevés sörte van rajta, a kefe alsó és felső részén, egymáshoz nagyon közel, 4-4 sorban helyezkednek el a kis gumisörték, amiknek a hossza is eltérő - a kefe vége felé haladva fokozatosan hosszabbodnak. Viszont a kefe oldalán csak 1-1 sor nagyon apró sörte van. Nem tudom ez így mennyire érthető, próbáltam róla minél több képet készíteni, remélem így átjön:
Az ígéret szerint az egymáshoz közel álló, rövid sörték azonnali dúsítást eredményeznek, a hatást pedig a dúsító formulát tartalmazó összetevők teszik igazán drámaivá.
Felvitelkor azt vettem észre, hogy nagyon jól elkapja a pillákat, még a legeldugottabbakat és legkisebbeket is és szépen kiemeli őket. Viszont sajnos hajlamos összetapasztani őket, ez amiatt lehet, hogy picit több festéket vesz fel a kefe, mint ami ideális lenne. Így kicsit trükközni és pepecselni kell vele, hogy szétválassza őket az ember. Én ehhez egy használaton kívül, régi spirálkefét szoktam használni: spirálozás után átfésülöm vele a pillákat, ez leszedi a felesleges festéket és szépen szétválasztja az összetapadt pillákat.
Két rétegben vittem fel ezt a szempillasirált, és az eredmény egészen meggyőző, bár egy picit drámaibb hatás vártam tőle: szépen dúsít, és valamennyire megemeli, íveli is a pillákat, szóval tetszik a végeredmény. Nagyon tetszik benne, hogy két réteg után sem érzem azt, hogy nagyon elnehezítené, vagy megkeményítené a pillákat, és nem is potyog, vagy pereg a festék (de lehet, hogy ez csak amiatt van, mert a felesleget leszedtem).
Az alábbi képeken láthatjátok a végeredményt, a képek felső részén láthattok spirál nélkül, az alsón pedig két réteg spirállal (szándékosan nincs rajtam semmilyen szemsmink, hogy ne terelje el a figyelmet a pillákról, illetve a spirál "hatásáról").
Jó kis szempillaspirál ez, tényleg nagyon szép pillákat csinál, nem tagadom, bár a pepecselés a pillák összetapasztása miatt némileg levon az értékéből.
Az ára 4000 Ft körül van, ami drogériás viszonylatban egyáltalán nem mondható olcsónak, és ha belegondolok, hogy a Bourjois One Seconde Volume micsoda pillákat csinál és kb. ugyanennyibe kerül (vagy talán még olcsóbb is), akkor azért elgondolkodom.
Viszont ha akciósan hozzá tudtok jutni, akkor csapjatok le rá ;)!


Hogy tetszik Nektek ez a spirál?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Nálad olyan a spirál teszt, mint Edinánál a lakkok. Bármit használsz, csodás, mert szépek a pilláid. Szerencsére én sem szenvedek hiányt spirálokbó, igy most nem is veszek,igyekszem a meglévőket használni, hogy ne romoljanak rám. :)
    (tegnap, mikor kibontottam a Catrice csomagot, gondoltam is rád, hogy még jó, higy spirál nem volt benne :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszi :), de azért vannak olyan spirálok, amik az én szempilláimmal is "fura" dolgokat művelnek :).
      Annyira örülök, hogy végre tudtunk váltani pár szót élőben is, nagyon örültem Neked, remélem lesz még lehetőségünk rá :).
      Amúgy meg is lepődtem, hogy a csomagban nem volt spirál, de valahol fellélegeztem :D.

      Törlés
  2. Szia Szandra!

    Az előbb nem küldte el szerintem amit kommenteltem, ha mégis akkor elnézést kérek.
    Megláttam facebookon,hogy van újabb teszt a TVSB-n, és egyből rácuppantam,újabb olvasmányos blog bejegyzés, gratula! :) Bevallom én nem szeretem az ilyen keféjű spirálokat, pont azért amit írtál is, rendesen összetapadnak a pillák tőle, ami nem elég hogy nem néz ki jól, de még nem is kényelmes. Főleg mikor az ember lánya reggel a harmadik ébresztőjére eszmél fel és próbál valami emberi fejet összehozni magának 5 perc alatt. Na ez az a pillanat, amikor nem frankó, ha még fésülgetni kell a pillákat, mert a spiráltól úgy néz ki mintha 5 hatalmas, vastag szempillája lenne az illetőnek :D
    Az én 2 tuti befutóm: Az Avon Supershock és a L'oreal Volume million lashes szempillaspirál.
    Bár a mai Glamour napon úgy döntöttem beújítok és rápróbálok az Astor Big&Beautiful Boom 24h-s spirálra. Megnéztem a keféjét és tudtam, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve :D Meg is "verekedtem" az utolsó darabért a Müllerben :D Apropó, mikor számíthatunk majd a Glamour napos haul-ra? :)

    Így tovább Szandra, a negatív kritikákra nagy ívben, magasról! Szerintem nagyon jól csinálod. Remélem minden rendben veled és a picivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orsi, az első kommented nem jött már, de ezt most már itt van, és örülök, hogy Te is itt vagy :).
      Hát igen a reggeli vesződést átérzem... amúgy az AVON Supershock még bent csücsül a fiókomban bontatlanul, még nem próbáltam ki, pedig sokan dícsérik, de most kicsit önuralmat gyakorlok, és várok míg elhasználok egy újabb spirált :D.
      Hú majd írj, hogy milyen az Astor spirál, kíváncsi vagyok ;).
      Megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy lesz-e Glamour napos haul videó, de vlogvideó biztosan lesz jövő szombaton és abban benne lesz jópár dolog, amit vettem ;).
      Amúgy pedig nagyon köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esik :).

      Törlés
  3. Nekem nem vált be. Csomósodik, lepereg, maszatol, stb. Nagy csalódás. Teljesen összetapad a pillám fésülgethetem utána...Pedig imádom a Max Factor spirálokat szinte csak azt használom, de ez nem jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tartok tőle, hogy nekem csak amiatt nem pergett le, mert felvitel után egy üres kefével leszedtem a felesleget, illetve ugyanezzel a mozdulattal szétválasztottam azokat a pillákat is, amik összetapadtak.

      Törlés
  4. Nem rossz, de így kép alapján nekem nem lenne elég. A drámai hatású pillákat szeretem, magyarán legyen brutál fekete, dús és hosszú :P Ennek érdekében vettem meg a False lash effect fusion spiráljukat, remélem jól fog szuperálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is valahogy így vagyok, hogy nem rossz, de azért maradt egy kis hiányérzetem... remélem a másik spirál beválik Neked :).

      Törlés
  5. Nagyon jó írás és teszt, köszönöm! :) Legalább tudom, hogy nekem ez nem jönne be, pedig a false lash effect a kedvenc spirálom mióta azt piacra dobták. Mivel az nem éjfekete szerintem, hanem csak sötétszürke, ezért időnként elbizonytalanodok, hogy biztosan jó-e nekem. Ezt is kinéztem próbálkozásnak, de mivel ilyen őszintén leírtad a tapasztalataidat, így nem nekem kellett velük szembesülni, amit nagyon köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy nekem meg pont az a spirál nem jött be, de tudom, hogy sokan imádják :). Nem rossz spirál amúgy ez, de valahogy maradt egy kis hiányérzetem utána, úgyhogy nem szerettem bele... :/

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe