Giga-mega vlog - VIDEÓ


Nem véletlenül adtam ennek a vlognak ezt a picit talán idegesítő "jelzőt": ugyanis az elmúlt kb. két hétben elég sokat vlogoltam, így sikerült egy valamivel több mint fél órás videót összeállítanom Nektek. Eléggé változatosra sikeredett: vannak benne bloggertalálkozók, sajtótájékoztatók és rendezvények, egy kis Glamour-napozás, itt-ott szerzemények is, egy kis ez, az, amaz. Én élveztem, hogy megint vlogolhattam egy kicsit (vagy talán nem is annyira kicsit), úgyhogy remélem Nektek is tetszeni fog :). A videót megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Tetszett! :) És cuki a pocid! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper helyeken jártál mostanában. :) Engem a divatbemutató hozott nagyon lázba, iszonyúan jó lehetett kicsit nézelődni a backstage-ben. :)
    A L'Oréal blogger day-re engem is hívtak, de sajnos nem tudtam elmenni, úgyhogy azokat a képsorokat kicsit irigykedve néztem mert biztosan remek volt... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de kár, hogy nem tudtál jönni, de örülök, hogy akkor kicsit elvittem Neked az ottani hangulatot :)!

      Törlés
  3. Pont azon mosolyogtam, hogy az összes eseményen részt vettem én is amiken voltál, kb újraéltem azt az elég mozgolódós rohangászós időszakot, nagyon tetszett ez a vlog! :) (Bár barátom mellett fekve néztem reggel az ágyban, ő már nyűglődött hogy milyen hosszú :DD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nem lett túl rövid, de így is 60 percesről indult, szóval ahhoz képest sikerült egészen jól megkurtítanom, meghát elég sokmindent meg akartam mutatni :).

      Törlés
  4. Ez már film :D Jó lett!! Engem érdekelnek az outfitek, bár ezekkel a cipőkkel, bármennyire népszerűek, nem tudok megbarátkozni.

    VálaszTörlés
  5. http://honeyspice.blogspot.hu/2014. október 20. 21:16

    Nagyon tetszett :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe