Júniusi szerzemények és egy kis meglepetés ;) - videó


Júniusban összejött néhány dolog, nem tagadom, mármint ami a vásárlást illeti, úgyhogy arra gondoltam, hogy a mai videóban megmutatom Nektek, miket sikerült beújítani. Én mindig nagyon szeretem nézegetni az ilyen videókat, és úgy tűnik Ti is, mivel mindig kéritek, hogy legyen ilyen videó. És ezúttal nemcsak ezzel a videóval szeretnék kedveskedni Nektek, hanem a videó végére tartogatok egy kis meglepetést is ;).
A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szandra igen csak gyanús nekem, hogy lejárt szavatosságú a te Plump Pout szájfényed, mert az enyémnek nagyon finom mentolos az illata. Ha gyógyszer illathoz kellene hasonlítanom, akkor talán a lándzsás utifű szirupéhoz tudnám, lehet, hogy erre emlékeztet téged is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is erre gyanakszom, nem akarom elhinni, hogy valami ilyen büdi legyen, a mentát is alig érzem benne, mert elnyomja ez a fura szag... :(

      Törlés
  2. A Paris palettát már én is kinéztem magamnak, olyan gyönyörű. A Sigma weboldalán jóval kedvezőbbek az árak, de a postaköltség elég magas, ez tart vissza. Remélem hamarosan lesz róla teszt és az egy kicsit segít majd a döntében :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem a legolcsóbb, de a 10%-os kuponnal azért kedvezőbb, meg még ajándékot is kap a rendelés mellé az ember, és így már kb ott van mintha magyar oldalról rendeli az ember. Érkezni fog majd a teszt/sminkvideó is egyszercsak :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe