CaoNatur termékek - teszt

Ha meghallom, vagy meglátom valahol a Caola nevet, akkor valahogy retró érzés kerít hatalmába, hiszen évekkel ezelőtt sok-sok Caolás terméket lehetett kapni, és rengetegen mászkáltak ilyen szatyrokkal. De aztán valahogy ezek eltünedeztek, az én látókörömből legalábbis mindenképpen. A 180 éves cég most egy új, a CaoNatur termékcsaláddal jelentkezett, melyek fő jellemzője, hogy természetes, növényi összetevőkből állnak, és nem tartalmaznak szilikon olajat, ásványi olajat, parabént és színezéket. Örömmel mondtam igent az új termékcsalád három tagjának tesztelésére, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább.



Frissítő tusfürdő búzavirág és hibiszkuszvirág kivonattal
Ebben a nagy melegben igencsak örültem ennek a tusfürdőnek, mivel valóban frissítő hatású, és a benne lévő természetes hatóanyagoknak köszönhetően intenzíven ápolja és táplálja is a bőrt. A búzavirág kivonat frissítő, tonizáló hatással bír, a hibiszkuszvirág kivonat flavonoid tartalma révén pedig antioxidáns hatással rendelkezik.
Kicsit sárgás, átlátszó színe van, az állaga se nem túl krémes, se nem túl híg, jól habzik, és jól tisztít is. Az illata nagyon érdekes, elvileg a hibiszkuszvirág illata ez, kellemes, de egyáltalán nem az az édes virágos, hanem olyan, mint amikor sétálgatsz a természetben és érzed a mezei virágok illatát. Engem kicsit az ibolyára is emlékeztet, tényleg nagyon frissítő illat, felüdülés így nyáron zuhanyozni vele. Szerencsére nem is szárította a bőrömet, úgyhogy nálam ez a tusfürdő mindenképpen nyerő.


Testápoló normál bőrre shea vajjal és hibiszkuszvirág kivonattal
Ha testápolóról van szó, akkor én inkább a száraz bőrre való termékeket keresem, úgyhogy először kicsit megijedtem, hogy ez normál bőrre való, de aztán a shea vaj jelenléte valamelyest megnyugtatott. 
Vegyesek az érzéseim ezzel a testápolóval kapcsolatban: az állaga nagyon könnyű, gyorsan el lehet oszlatni, viszont beszívódott, marad utána egy "réteg" a bőrömön, vagyis olyan, mintha nem szívódna be rendesen, bár nyilván ebben a nagy melegben nincs könnyű dolga. Sajnos a hidratáló hatása az én bőrömnek kevés volt, de normál bőrűeknek akár jó is lehet.


Frissítő lábápoló gél panthenollal, eukaliptusz olajjal és mentollal
Nagyon szeretem az ilyen frissítő lábápoló termékeket az olyan meleg nyári napokon, amikor sokfelé kell mennem, és mire hazaérek, a lábaim teljesen készen vannak az egész napos szandálban való rohangálástól és a nagy melegtől. 
Pont egy ilyen napon, miután hazaértem, beálltam a zuhany alá, majd utána jól belemasszíroztam a lábamba ezt a gélt. Annyira jól esett az elnehezült lábaimnak ez a frissítő, mentolos kényeztetés. Kicsit mintha bizsergett is volna a bőröm, de mindenképpen nagyon jó érzés volt, úgyhogy az ilyen fárasztó napok után mindenképpen használni fogom én is, meg a férjem is :).


A CaoNatur termékek megvásárolható a MediLine üzletekben, valamint gyógyszertárakban. Az itt bemutatott termékeken kívül a CaoNatur termékek között találtok még arcápoló termékeket, szappanokat, haj- illetve kézápoló és babaápoló termékeket is.
Ha szeretnétek bővebben is olvasni a termékekről, akkor kattinsatok a weboldalukra, illetve a Caola facebook oldalára.



Ti használtatok régebben, vagy most Caola termékeket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Caola most is van, nem? (Lakklemosó biztos :)
    Nagyon jó lehet ez a termékcsalád, látszik, hogy lépést akarnak tartani a korral, a flakonok is nagyon csábítóak. Mondjuk a testápoló akkor annyira nem vált be, én sem szeretem, ha nem szívja be a bőröm a krémet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, vannak most is Caola termékek, csak én vagyok lemaradva kicsit a márkából :).
      És amúgy tényleg jó, hogy kitaláltak egy ilyen termékcsaládot, és egészen sok termék van benne.

      Törlés
  2. A babasampon is nagyon jó, csak ezt veszem a lánykámnak. Biztos veszek tőlük mást is, jó termékeik vannak.

    VálaszTörlés
  3. Nagyobb üzletekben is lehet kapni, én pl. a Tesco-ban láttam, igaz, csak a tusfürdőt és a testápolót, engem meg inkább az arcápolás vonal érdekelne. Ill. elvileg az Auchan-ban is lehet kapni, de ott még nem néztem.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe