A koszosmenta lakk találkozása a csillámló homoklakkal


Mára egy csillogó, de mégis "friss", nyári manikűrrel készültem Nektek. A Rimmel 60 seconds 813 Round and round the garden árnyalatú lakkot már régóta szerettem volna felkenni, de kerestem a tökéletes párt ehhez a "koszosmenta" színhez. Végül megtaláltam egy utolsó darab Lovely Rio Nr.2.-es homoklakk személyében, nem hagyhattam ott az utolsó darabot, pláne hogy akciós is volt. Amikor itthon egymás mellé tettem őket, tudtam, hogy tökéletesen mutatnak majd együtt, és így is lett :). Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mutatnak a körmökön, akkor kattintsatok tovább!You Might Also Like

14 megjegyzés

 1. Ez tényleg ilyen sötét, mint a képen? Van 2 hasonló színű lakkom, egyik Catrice, másik S-he, de azt hiszem, max. díszítésre fogom használni vagy elajándékozom, nekem nem tetszik. A Rio viszont gyönyörű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Talán egy hangyányival világosabb élőben, de ez tényleg egy ilyen sötétebb, szürkésebb mentaszín.

   Törlés
 2. Nagyon jó ez a két szín együtt. Sokkal jobban tetszik így ez a homoklakk, mint önmagában. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem önmagában sok lett volna ez a homoklakk, de ez a Rimmel lakk tökjól "tompítja" :).

   Törlés
 3. Furcsa érzéseim vannak ezzel a RIMMEL lakkal.. önmagában biztos nem tetszene, de ezzel a Lovely-val nagyon jól mutat. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól mutatnak együtt a színek! :) Önmagában a Rimmelt én sem biztos, hogy merném használni, olyan furi színe van, de a homoklakk nagyon feldobja! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tökéletesen egyetértek, a Rimmel önmagában valahogy uncsi lenne.

   Törlés
 5. Hű, nagyon bejön ez a koszosmenta szín, homoklakkal pedig csak jó lehet, én is szeretem így párosítani a lakkokat :-) Most pedig kitalálom, hogy több mint egy hét után milyenre kenjem ki végre a körmeimet...

  VálaszTörlés
 6. szupeer! Nagyon tetszik!:)) xx
  Bianka

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jól mutatnak együtt, olyan szép színek! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe