Catrice Le Grand Bleu kollekció - teszt

Különösebben nem voltam rákészülve a Catrice-nek erre a limitált kollekciójára. Láttam róla képeket, gondoltam szép-szép, nade amikor a Rossmannban elém tárult egy majdnem teljesen érintetlen tálca a termékekkel, nem tudtam megállni, hogy ne nézzem meg őket. És aztán nem tudtam magam lebeszélni - na nem mintha nagyon akartam volna - a szemhéjszínező cerkáról a 02 Underwater Laugh árnyalatban, illetve a 02 Mermaiday Mayday árnyalatú glitteres fedőlakkról.
Ha szeretnétek közelebbről is megismerni őket és kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor olvassatok tovább.



Catrice Le Grand Bleu szemhéjszínező ceruza - 02 Underwater Laugh
Nagyon szeretem a krémes szemfestékeket, gyakorlatilag mindegy formában van: tubus, tégely vagy éppen stiftes/ceruza formában, mint ahogyan ez is. Külön örülök neki, hogy ezt a Le Grand Bleu szemhéjszínezőt nem kell hegyezgetni, hanem tekerős, így nem vész kárba semmi a termékből.
Szerencsére nem túl puha és nem is túl kemény, így gyerekjáték a használata: csak "kiszínezem" vele a szemhéjamat, majd az ujjammal eligazgatom és kész.  Én szemhéjalap nélkül használtam és még a nagy melegben is simán kibírt 8-9 órát, bár kicsit vesztett a fényéből és a színe az intenzitásából. Mindenesetre alappal is ki fogom próbálni, hátha úgy még intenzívebb és tartósabb.
Kicsit nehéz körülírni ezt az Underwater Laugh árnyalatot, de amolyan rószaszínes-lilás, fényes szín, ami szerintem bármelyik szemszínhez remekül passzol.
Kapható négy árnyalatban, ha jól emlékszem 1199 Ft-ba kerül.


Catrice Le Grand Bleu körömlakk - 02 Mermaiday Mayday
Igazából nem értem magamat: ezek a glitteres lakkok mindig úgy elvarázsolnak az üvegben, aztán amikor felkenem, rájövök, hogy annyira nem is az én világom. Hát ezzel is pont így jártam. Úgy értem nagyon szépen mutat - különösen az üvegben, de felkenve valahogy annyira nem mozgatott meg.
Az apró kerek, valamint nagyobb hatszögletű, ezüst-holografikus glitterek kékes lakkban úszkálnak, és emiatt tetszett meg igazán nekem. Pedig gondolhattam volna, hogy ez a kékség becsapós, mivel ebből a színből felkenve gyakorlatilag semmi nem látszik. Úgyhogy emiatt egy igazán kék lakkra kentem fel, mintegy kárpótolva magamat, mégpedig a Golden Rose Rich Color 62-esére. Amúgy a csillámok mennyiségét tekintve alapvetően nem panaszkodhatok, bár az első réteggel a hatszögletűből nem nagyon került a körmeimre, de másodiknál már igen.
Szóval szép-szép, de nem is tudom, valahogy semmi különleges nekem. Viszont a férjem szerint ez olyan "space" manikűr lett: olyan mintha a kék égen csillognának a csillagok... ha ő mondja... :).
Kíváncsi vagyok, hogy Nektek hogy tetszik.
Ez a lakk 799 Ft-ba került és a kollekció még négy másik körömlakkot is tartalmaz.



Ti találkoztatok már ezzel a trendkiadással?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. Ez a lakk sorozat már kezdettől fogva nem jött be nekem a fényes finisek miatt. Árnyalatokat ugyan kitaláltak, de nekem nem elég kreatív ez a sorozat. Mostanában gondoltam rá, hogy még az üzletben meg fogom nézni a lakkok állagát, mert némelyik egyáltalán nem azt a fedést adja, amit az ember szeretne.
    A szemhéj színező színe viszont csodás! Te mindig olyan árnyalatokat találsz... :)), hogy muszáj, hogy olvassalak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy engem sem igazán fogott meg a többi lakk, valahogy nem igazán különlegesek, egyedül ezt tűnt érdekesnek, de ez is szebb az üvegben, mint felkenve, legalábbis szerintem. De a szemhéjszínező tollnak nagyon örülök :)!

      Törlés
  2. Ja igen...és gyanús volt, hogy honnan kapta a kollekció a nevét. Luc Besson A nagy kékség című filmjéről.
    :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színű ez a szemhéjszínező ceruza, viszont a lakk az csalódás...Bár ezzel a GR lakkal jól mutat, de tuti, hogy nem veszem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont így vagyok, a cerkát imádom, de a lakk meg hm... hát nekem nem az igazi, sokkal jobban tetszik az üvegben, mint felkenve.

      Törlés
  4. A lakkot én is megvettem és nekem nagyon tetszik, főleg mert nyáron sok kékes-zöldes lakkot használok és azok felett szerintem mesésen mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra gondoltam, hogy megpróbálom más lakkokon is és esetleg három rétegben, hátha úgy jobban tetszene nekem is, de örülök, hogy Neked bejött :).

      Törlés
  5. nem igazán kedvelem az ilyen fedőlakkokat,de ez most kivételesen nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy tetszik. Nekem valahogy most elmaradt a wow hatás, de lehet kipróbálom más lakkon is és esetleg több rétegben, hátha úgy :).

      Törlés
  6. Kár, hogy a szemhéjszínező ceruzáról élesben nem készült kép, kíváncsi lettem volna rá, hogy mutat a szemen, mert megtetszett :) Egyébként engem ebből a trendkiadásból semmi nem hatott meg különösképpen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szombati videóban ez lesz a szemem, most egészen egyszerűen el is felejtettem lefotózni a szememen :(.

      Törlés
  7. Pedig jó ez a lakk, főleg a 62-es lakkal, bár nekem az kicsit égszínkékebb :)
    A jumbo ceruzákat meg imádom, mindennapi sminkhez kiváló. Ezt is biztos meg fogom nézni, tényleg univerzális színe van, elegáns.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem teljesen ilyen színe van a 62-esnek, itt most a fényviszonyok miatt sötétebbnek tűnik.

      Törlés
  8. Szia! Ez a szemhéjszínező ceruza nagyon szép, nagyon tetszik! Majd csinálsz esetleg ezzel egy sminket? Köszi :)

    VálaszTörlés
  9. UHh, de szép színe van a szemhélyceruzának!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon, mióta megvettem, szinte állandóan ezt használom :).

      Törlés
  10. A ceruzák nagyon ígéretesek, gyorsan húztam 1-1 mintát a boltban, és rohantam is tovább(Párommal voltam... :D ). Itthon néztem, hogy még mindig a kezemen vannak. Próbáltam zsepivel letörölni, de semmi. Szappanos vízzel dörzsölve nagyjából lejött, de erősen kellett dörzsölni, szóval ígéretes. :)
    A lakkok viszont nem hoztak lázba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon tartós a ceruza, és hát a színét meg mintha nekem találták volna ki :).

      Törlés
  11. Én is megvettem a szemhéjszínező tollat, csak a kéket. A kéknek is nagyon szép színe van, bár nekem mindegyik tetszett.:) A Rossmannba én is húztam mindegyikből egy- egy swatchot és tényleg alig lehetett lerobbantani a kezemről. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy tényleg mindegyik nagyon szép szín, én is nehezen választottam, de ez tetszett a leginkább :).

      Törlés
  12. A lakk nem igazán fogott meg, de a ceruza annál inkább: csodás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én teljesen beleszerettem a szemhéjszínező ceruzába :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe