Októberi kedvencek - videó

Ha visszagondoltok a szeptemberi kedvenceimre, akkor emlékezhettek, hogy ott nem mutattam be olyan túl sok terméket, na de most az októberi kedvenceknél ezt triplán bepótolom... lehet kicsit túl sok terméket is hoztam, de annyi minden jóságot használtam az elmúlt hetekben, hogy szerettem volna mindet megmutatni Nektek, elvégre ezért vannak ez a kedvences videók, nemde :)?!
Úgyhogy készüljetek egy hosszabb videóra, remélem tetszeni fog, és találtok benne Nektek tetsző, hasznos termékeket, tippeket!
Megnézhetitek lent a videóra, vagy IDE kattintva a Youtube csatornámon.



You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. A LRP Effaclar Duo krém nekem is nagy kedvencem. Szerintem ez az egyetlen arckrém ami masszívan az állandóan újravásárolt termékeim között szerepel. Zsíros bőrre 'must have'...

    A TBS hajvaját én nem szeretem. Nekem inkább fénytelenné tette a hajam és elnehezítette.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simán lehet, hogy nem mindenkinek válik be. Amúgy én a Duo Effaclart csak a T-vonalamra használom, mert ott érzem indokoltnak, de oda nagyon jó :)!

      Törlés
  2. A micellás vizet megvettem a javaslatodra. Már alig várom, hogy kipróbáljam! A hajad meg nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nem szoktam kommentálni, de most muszáj hozzászólnom :)
    Száraz hajra nagyon tudom ajánlani a sárga Gliss Kur sampont, balzsamot, tégelyes pakolást és tápláló olajat. A tápláló olaj egy kétfázisú spray száraz hajvégekre. Kb. 10 éve ajánlotta a fodrászom a sárga Gliss Kur termékeket, elsősorban a balzsamot, mert nagyon száraz, göndör hajam van, és csak hajmosáskor tudom kifésülni. Akkor kipróbáltam, és azóta nem is vagyok hajlandó mást használni :) nekem nagyon bevált, fényes, puha és könnyen fésülhető lesz tőle a hajam. Egy próbát azt gondolom, hogy megér, hátha Neked is beválik.
    Ui: nagyon jók a videóid, a Glamour napokon jó pár terméket vettem a videóid alapján, és nagyon elégedett vagyok velük :) Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Eszter! Nagyon örülök, hogy tudtam Neked hasznos ötleteket adni.
      Amúgy jó ideig én is használtam a Gliss Kurt, és egy ideig tényleg nagyon jó volt, de aztán nem tudom mi történt, de már valahogy nem hozta a megszokott hatást... lehet megszokta a hajam, vagy nem tudom, úgyhogy váltottam, de aztán lehet majd újra visszatérek hozzá.

      Törlés
  4. Szia! A video szuper lett! Lenne egy kerdesem, ha tudnal segiteni, mikrocsillamos rozsaszin pirositot keresek (finishre olyat, mint a Nars Orgasm/ Sleek Rose gold, csak barackos arany helyett rozsaszines beutessel, a Sleeknek van valami ilyesmilye, de azt csak kulfildon lehet kapni :( ! ). Tudnal nekem segiteni? :) Koszonom! Zsofi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem ez a Bare Faced Beauty pirosító pont olyan, mint amit Te írsz, csak ezt még egyelőre nem tudom hol lehet majd kapni, de figyelem a Pixibox oldalát. Drogériás kínálatban talán nézd meg az essence pirosítóit, mert ha jól emlékszem a baby doll árnyalat, az picit ilyen mikrocsillámos, fényes finisű :). Illetve még az Astornak volt egy pirosítója, ilyen picit tégelyes, itt írtam is róla, bár nem tudom, hogy még kapható-e, de érdemes megnézni: http://theverystyle.blogspot.hu/2012/06/astor-pure-color-perfect-blush-pirosito.html

      Törlés
    2. Köszönöm! :)

      Törlés
  5. Mekkora durva kísértés a Naillandtől 1 köpésre dolgozni? Én arra járok haza és minden délután meg kell magammal beszélnem, hogy nem megyek be :DDD A matt zöld GR lakkot jövő héten fogom felkenni - megérkezett a borús idő, jól fognak harmonizálni :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát most nagyon erősnek tartom magam, hogy eddig össz-vissz kétszer voltam ott annak ellenére, hogy kb, minden nap bemehetnék :D!

      Törlés
  6. Nem kapcsolódik szorosan a kedvencekhez a kérdésem, de elárulod mivel göndöríted a hajad? Azt már említetted, h hajvasalóval, melyik márkától? :) Gondolkodom rajta, h beszerzek egy olyan hajvasalót, amivel göndöríteni is lehet, ha már... van ilyen :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy tök szimpla hajvasaló, Remington, de most nem tudom a pontos típust. De ez nem egy olyan hajvasaló, amivel lehet göndöríteni, ez egy szimpla hajvasaló, csak van egy technika, hogy ha adott módon fordítod a hajvasalót, akkor hullámokat, loknikat csinál. Egyedül talán annyi, hogy olyan hajvasalót keres, aminek lekerekített a külső része és a szélei, mert arra rá tudod tekerni a hajadat :)!

      Törlés
    2. Na ez az! Az a bizonyos technika! Ott bukom el mindig :D

      Törlés
    3. Esetleg nézd meg ezt a videót, hátha segít :)!
      http://www.youtube.com/watch?v=tMg04_3Uw2U

      Törlés
  7. A Clarins-t "klerensz-nek" kell ejteni (szerintem én sem tudtam volna, de az egyik sminkesünk volt a brand managerük), ez a szájfény mindenki kedvence! :)

    Jól áll egy a kis hullám és mintha így még hosszabbnak is tűnne a hajad! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZ a vicc, hogy tudom, de mégis mindig rosszul mondom :D:D:D!!!
      Jujj köszi, most nagyon rákaptam erre a hullámos hajra :)!

      Törlés
  8. Szia! Bár azt mondtad, hogy te a micellás vizet csak szemfesték-lemosásra használod, ez elvileg teljes arcra is jó, és kiváltja a tonikot, ugye? Szeretnék spórolni vattakoronggal+arclemosóval, úgyhogy azon gondolkozom, hogy ha elfogy a mostani (szintén L'oréal) lemosóm+tonikom, akkor erre váltok. Kiváltja vajon mind a kettőt?
    Előre is köszi :) Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen használható az arc többi részére is, csak én oda jobban szeretek valamilyen gazdagabb sminklemosót használni, de egyébként teljesen megfelelő az arcra is. Bár bőrtípustól függően előfordulhat, hogy valakinek minimálisan száríthatja a bőrét.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe